Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
Ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

•
12. apr 2010A skusalasi viackrat alebo len raz testovat.Ja som skusila aj vcera aj dnes a ta ciarka tmavne.Aj ked je slaba.No ved uvidime.Ja sa nejako na ms necitim.Tak som zvedava
0
čaute baby, adel, to mi je ľúto, ale ešte počkaj na výsledky krvi...
sonu, mne kedď došla mrcha po IVF tsk to bola hrúza, ja som zvyknutá na slabú a kratku mrchu a toto bola silná a dlhá...
sobka, tz špinís alebo si dostala mrchu?
heriet, tak teraz budeš mať najväčšie nervy, ale ubehne to a dozvieš sa super zprávu...
benqa, hlavu hore, základ je, že tam niečo je a tie čiarky tam máš 😉 ... zatiaľ sa tíško teš... a keď nedajbože sa niečo pokazí tak to rieš potom, teraz si užívaj krásny test x-) x-) x-)
sonu, mne kedď došla mrcha po IVF tsk to bola hrúza, ja som zvyknutá na slabú a kratku mrchu a toto bola silná a dlhá...
sobka, tz špinís alebo si dostala mrchu?
heriet, tak teraz budeš mať najväčšie nervy, ale ubehne to a dozvieš sa super zprávu...
benqa, hlavu hore, základ je, že tam niečo je a tie čiarky tam máš 😉 ... zatiaľ sa tíško teš... a keď nedajbože sa niečo pokazí tak to rieš potom, teraz si užívaj krásny test x-) x-) x-)
ahojte baby, adel, je mi to velmi luto 😞 ale este pockaj na krv ... pokial je to len spinenie tak este tam nadej je
sobka uz som citala temu co si zalozila, super ides na to z tej spravnej strany 🙂 raz to proste urcite vyjde, kazdej!!!!!!
zbytok bab ahoj a palce drzim stale 😉
maryah aj ja som mala strasne silne krvacanie, a este vlastne aj mam ani neviem ako dlho to ma trvat ...
a tie bolesti co som mala uf ...
sobka uz som citala temu co si zalozila, super ides na to z tej spravnej strany 🙂 raz to proste urcite vyjde, kazdej!!!!!!
zbytok bab ahoj a palce drzim stale 😉
maryah aj ja som mala strasne silne krvacanie, a este vlastne aj mam ani neviem ako dlho to ma trvat ...
a tie bolesti co som mala uf ...
čaute 🙂
aaddeell- je mi to strašne ľúto 😞 , som dúfala ,že sa ti to určite podarí.
čau maryah, a ja že to len mne sa zdá, že skoro nestíham vložky meniť a to asi tie hnusné homony, fuj. ]-(
aaddeell- je mi to strašne ľúto 😞 , som dúfala ,že sa ti to určite podarí.
čau maryah, a ja že to len mne sa zdá, že skoro nestíham vložky meniť a to asi tie hnusné homony, fuj. ]-(
dievčatá , že vraj testovať pred 10. dňom nemá zmysel -v tele je vraj ešte Pregnyl a ten je čistý Hcg hormon,tak neviem.... :-|
adell, ale nejake hcg bolo nie ? ... je mi to strasne luto ... drzim palce, aby ta operacia dopadla na jednicku a aby ste sa uz coskoro mohli pustit do snazilkovania ... a ani nemysli, ze to moze tou operaciou nieco ovplivnit, moje sestra ma tiez konizaciu a doma uz dve roztomile dievcatka 🙂
benga aj ja som treti den skusala a testos negativny, az na piaty mi ukazalo ducha, a to uz bolo "moje" hcg
benga aj ja som treti den skusala a testos negativny, az na piaty mi ukazalo ducha, a to uz bolo "moje" hcg
ahojte, stražim u setry malého drobca, akurát sa pokakal, pekne sme papali, tak asi z toho...má 6,5 mesiaca, je strasne dobré dieta, tak sa vytešujem, že mám aspon jeho....jas som mala vcera rano asi po vytekaní utrosu taku nahnedlu smuhu, potom už nic a dnes je slipka viac ako biela, ale nekrvácam, len také smuhy zatial tmavo žlté, ale na papiery zatial nic, cistý a biely,...ale to nic neznamená, každemu sa rozbieha mrcha inak a mne to zadržiavaju hormony.....zuzi, dakujem za povzbudivé slová, založila som temu 3.IVF neuspesné, ideme ako samoplatci, kedže nás to cakaá, chcela som sa podeliť s babami co maju také pocitz ako ja.... adel, veeeeelmi ma to bolí za teba 😞 viem, ako sa citiš, napísem ti potom IP, idem malého uspať, pa
aaddeell - je mi to take moc lito, musi to byt obrovske zklamani. Hlavne to nevzdavat a jit zase do boje, ikdyby to melo trvat dlouho.
Ahojte holky,
tak dnes mi volali z Gennetu. Gravidita potvrzena z krve. Namereno 850 HGC 13-ty den po ET. Myslite, ze by tam mohli byt dva mimisci?
Ahojte holky,
tak dnes mi volali z Gennetu. Gravidita potvrzena z krve. Namereno 850 HGC 13-ty den po ET. Myslite, ze by tam mohli byt dva mimisci?
ahojte babulky 🙂 aleluli gratulujem si tehotnááááá teším sa s tebou. x-) x-) x-)
adel nezufaj ideme dalej ja hovorím do tretice všetko dobre.
Zuzi čaf 😉 ako sa mávaš?
maryah ty sa tiež drž hladkaj bruško a mysli pozitívne
inač zdravím aj všetky nové 😎 držte sa,chcela som vam napísať z prace po 3 a 1/2 mesačnej PN,ale nedá sa mi prihlasiť(asi chcu aby sme len makali a ničím sa nerozptylovali :-N :-N :-N inac to bolo o držku uf už nech je víkend 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃
adel nezufaj ideme dalej ja hovorím do tretice všetko dobre.
Zuzi čaf 😉 ako sa mávaš?
maryah ty sa tiež drž hladkaj bruško a mysli pozitívne
inač zdravím aj všetky nové 😎 držte sa,chcela som vam napísať z prace po 3 a 1/2 mesačnej PN,ale nedá sa mi prihlasiť(asi chcu aby sme len makali a ničím sa nerozptylovali :-N :-N :-N inac to bolo o držku uf už nech je víkend 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃
maryah ty mysli na to kde si budeš kupovať vä
čšie oblečenie lebo TY budeš už iba rááááásťťťť 😃 😃 😃
pozitívnu energiu mávam už veru málokedy a trvá krátko 😞 dnes sa ma všetky kolegyne pýtali na to isté prečo som v robote??? bolo mi veru smutno,že mi to nevyšlo ale čo mám roibiť.Teraz som čitala o novom ISCARE v Martine a všetci tam chvália Mudr.Tomáša.No a ja som a rozhodla že veru zmením santorium Helios za FN v Martine,tak uvidím. x-)
čšie oblečenie lebo TY budeš už iba rááááásťťťť 😃 😃 😃
pozitívnu energiu mávam už veru málokedy a trvá krátko 😞 dnes sa ma všetky kolegyne pýtali na to isté prečo som v robote??? bolo mi veru smutno,že mi to nevyšlo ale čo mám roibiť.Teraz som čitala o novom ISCARE v Martine a všetci tam chvália Mudr.Tomáša.No a ja som a rozhodla že veru zmením santorium Helios za FN v Martine,tak uvidím. x-)
Začni písať odpoveď...

Odošli