Chystáte sa na KET- máj,jún 2020?

ancike01
27. apr 2020

Krasny dnik baby. Chysta sa niektora z vas na KET?😊Ja uz ano a dufam ze uz v maji mozem ist. A verim ze 2 vklad uz bude do konca uspesny🙏. Drzim vsetkym palceky a tesim sa na vase prispevky ako sa budeme navzajom podporovat🍀🍀❤✊✊

ancike01
autor
9. sep 2020

@milakrasna a este jedna otazka ty si si kde dala spravit vysetrenia? Dakujem

milakrasna
9. sep 2020

@butterfly333 ved v imunovitale 😊

milakrasna
9. sep 2020

@ancike01 toto bola jedna príčina prečo som aj išla preč z FC. Nikde ma neposlali. Stasne som zúrila... Prišla som do Brna a hneď mi nadiktovali všetky tieto vysetrenia. Ja som v tom čase už bola objednaná. Na termíny sa čaká dlhšie tak sa kľudne už objednaj čím skôr.
Hematologia - mudr Drakulova BA
Repro imuno - imunovital BA alebo Dzurilla NT

Ja v súčasnosti beriem Medrol už skoro 3 mesiace ak donosim tak na 99,9% som si istá ze to vďaka tomu ✊ na čo mi povedali vo FC ze to problém nebude...A pozrime sa.

milakrasna
9. sep 2020

@ancike01 ak ti môžem poradiť počkaj s tým KETom ešte. Urob si tie vysetrenia a až potom vkladaj. Keď nemáš náhodou imuno v poriadku zbytocne prídeš o možno dobre embryjko. Protilatky ho zabijú.
Mas blastocystu?🐣 my sme teraz dali vysetrit aj genetiku. Po tých sklananiach som povedala ze už to inak neurobim.

ancike01
autor
9. sep 2020

@milakrasna Presne toto som pozerala co si mi teraz napisala😊. Este sa musim poradit s priatelom lebo on teraz chce aby sme vlozili iba jedno embryo doteraz sme vkladali 2. Prosim ta aj si nieco platila pri tych vysetreniach? Aj ja som uz rozmyslala ze zmenim centrum ale mame tam este 2 embryjka. Uz si bola aj na krvy ci na sone?😊🍀

milakrasna
9. sep 2020

@ancike01 iba v imunovitale som platila 90€. Ostatne je na poisťovňu. Potrebuješ potom výmenný lístok. Ja som bola na tom presne tak ako ty🙈 chcela som všetko vložiť a ľutujem ze som po druhom pokuse nešla na imuno...

Včera som bola na krv 13dpt HCG 1300 😊 už nech idem na sono 🙈 snáď bude všetko OK. Teraz musím vydrzat 2 týždne čakanie 😁

milakrasna
9. sep 2020

@ancike01 podľa mňa by tieto vysetrenia mali žiadať od všetkých pred IVF. Ale je im to jedno,pre nich je to biznis berú prachy za každý KET, lieky... Je to smutné ale je to tak v slovenských centrach.

rokina13
9. sep 2020

@ancike01 aj ja som mala imuno problém, vysoke NK bunky. Vklad som mala 4x a vyšlo to 2x vždy keď som mala pritom aj imunomodulacnu liecbu (pri dcere v 2017 intravenozne imunoglobuliny a teraz intralipidy). Možno nahoda neviem, ja som nemala odvahu skušat bez tych vysetreni ani 2x po sebe. Imuno vyš. by mal byt zaklad uz pred celým procesom umeleho oplodnenia.

milakrasna
9. sep 2020

@rokina13 absolútne súhlasím. Lenže človek sa to nemá odkiaľ dozvedieť a keď ťa lekár nikam neposle tak to co je za systém?! 🙈

butterfly333
9. sep 2020

@milakrasna aha lebo ja už neviem kde je problém prečo sa nedarí keď ani medrol a intralipidy nepomohli

milakrasna
9. sep 2020

@butterfly333 moja ty ešte skúsis KET a podari sa uvidíš ✊

butterfly333
9. sep 2020

@milakrasna skúsim moja určite to ešte skúsime až kým sa to nepodarí aj nám.

rokina13
9. sep 2020

@butterfly333 Určite pomohli. Ono nie je tam iba 1 faktor, základ je to embryo. Nie každé embryo je OK. Neexistuje pár ktory ma všetky embrya dobré, len treba vylúčit ostatne faktory, ktoré vieme ovplyvnit. Potom sa to raz 100% podari každému, verím tomu.

ancike01
autor
9. sep 2020

@milakrasna silno ti drzim palce😊🍀tak ine riesenie uz ani nevidim. Lebo sa minaju len peniaze a nic s toho

ancike01
autor
9. sep 2020

@rokina13 urcite pojdem na vysetrenia😊🍀

butterfly333
9. sep 2020

@rokina13 embryo sme mali darovane

rokina13
9. sep 2020

@butterfly333 to je podla mňa jedno či darované alebo nie, lebo každý má v tej skupinke získaných embryí také aj také. Ani pre embryológov rovnako vyzerajúce 2 expandované blastocysty nie sú rovnaké. To už su príroda vyselektuje. Ja napr.mám ešte 3 zamrazené embrya a keď toto vyjde možno už viac nepojdem a darujem ich. Ale určite nie sú všetky 3 životaschopné, na druhej strane som si istá že minimalne 1 tam ešte je. Všetko dobre dopadne, 1 neúspešný vklad naozaj nič neznamená. Nabudúce to už bude v poriadku🍀

butterfly333
9. sep 2020

@rokina13 ďakujem určite to budeme skúšať ďalej

iwka912
5. nov 2020

Ahojte, prosim Vas Lenzetto treba uzivat kolko dni na nizku sliznicu? Doktor mi povedal ze ci mam strieknut 2x vecer a 2x rano... Ale nepovedal kolko dni to uzivat 🙄 bola som v strese tak ma ani nenapadlo sa ho spytat... Je mozne ze si to mam strieknut len prvy den vecer a druhy den rano a koniec? Dakujem

ancike01
autor
6. nov 2020

@iwka912 ahoj ja som Lenzetto striekala od 2 dna cyklu az po KET a este aj po KET

ancike01
autor
6. nov 2020

@iwka912 2x rano a 2x vecer

mnavo
24. mar 2021

@majoranka24
@wejuska7910 ahojte. Prosím vás, ake dávky ste mali, keď ste kombinovalali lenzetto a estrofem?vyšiel vám vtedy vklad?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre