Detská pediatrička v Košiciach- Terasa

valeria1920
7. máj 2018

Ahojte mamicky vie mi niekto poradit dobru detsku pediatricku košice-zapad(terasa). Najlepsie pohotovost/poliklinika toryska, nova nemocnica, nieco lunik 4 alebo lunik 7.
Dakujem pekne za rady

tania27
8. máj 2018

Na milión % odporúčam Mudr.Mária Kočiková (DFNsP) na Terase.My k nej chodíme z Jazera..a nemenili by sme za nič.

aaddiikkaa
8. máj 2018

@valeria1920 ahoj my chodime k Mudr. Salzerovej v Novej nemocnici. Podla mna je dobra odborníčka, vzdy nam pomohla. No tym ze je v nemocnici je tam vela chorych nielen v cakarni, ale aj okolo sa vela ludi premelie. Okrem toho, ma vela pacientov a caka sa dost dlho. Podmienkou, ze prijme noveho pacienta je, ze rodicia suhlasia s povinnym ockovanim.

bibistec
9. máj 2018

No niekto salzerovu odporuca ale ja poznam zas negativne recenzie a mamicky co odisli( to uz s vaznejsimi problemami) napiste kriteria lebo crp uz vam dnes snad spravi kazdy lekar a atb tiez len tak nepredpise. Mozno by bolo vhodne nech sa vyjadria mamicky co maju chore deti nie ze raz do roka so soplikom pridu to je kazda lekarka mila ale ci je aj odbornicka sa dozviete az vtedy ked ide do tuheho. Nechcela.som sa nikoho dotknut.

trisha321
7. jan 2019

Ahojte, v marci rodim 1x, kontaktovala som p. Dr. Marinovu a p. Dr. Kočikovu (pediatričky) a su ochotne nas s malou princeznou zobrat. Mate niekto skusenosti, popripade viete odporucit ktora z nich dvoch je lepšia, popripade ma lepsi pristup k detičkám? 😊