• Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO
  • Odporúčame: Mojasvadba.skModrastrecha.sk
  • Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO

ISCARE Bratislava - skúsenosti s lekármi.

24. marca 2017 
@melmel78 ved to to aj ja si hovorim ze by tie prsia mohli zostat take pevne a plne uz nastalo :grinning: taki ludia by nemali robit lekarov ked nema v sebe kusok empatie, je to zena a mala by vediet ake to je ked sa druha zena boji o svoje malicke. Aj ti zistili preco si zase krvacala? V noci ked idem na wcko obcas zaznem svetlo a len tak pre istotu sa pozriem ci je vsetko v poriadku. Vobec si neviem predstavit ten sok ked si take nieco najdes. Tieto posledne dva dni vzdy ked idem na wcko pozeram ci nic nenajdem ale to preto ze som vysadila lieky a mam trosku obavu, ale to je len v mojej hlave. Dufam ze uz budes mat pokoj a tvoja lekarka ti len potvrdi ze je vsetko v najlepsom poriadku
5. aug 2016 o 22:33  •  1 dieťa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Ahojte. Ja som po 2 Ket a opat nic :(. Tentokrat som tomu verila. Mame este 2 mrazacikov a potom neviem. Na stimulacii som bola iba raz a zatial len ket. Co sa tyka Iscare tiez mam pochybnosti ale dam in sancu este. V postate len mi daju lieky a ...cakame.A ja som fakt trpezliva.V reprofite v Brne mi kamoska odporucils dr. Koudelku. Mate pls niekto skusenost resp s reprofitom?
6. aug 2016 o 19:06  •  snaží sa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@vanda83 mrzi ma ze to nevyslo :frowning2: nabuduce to urcite vyjde...koudelka tam uz neni..a za seba mozem reprofit len odporucit..nam to vyslo na prvykrat
6. aug 2016 o 21:40  •  1 dieťa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@ssegra nezistila nic len ma vysetrila urobila ultrazvuk a vypoklonkovala von ze sa mam ist vyspat a neotravovat so zbytocnostami. Aspon viem kam neist rodit :unamused: . Na druhy den som si nasla na vlozke len take drobne bodky s dnes rano zasa vytok ale skor taky do ruzova. Cerstva krv tam uz nebola. Setrim sa polehujem ale brucho ma pocas dna pobolievalo. Hlavne pri dlhsom pohybe. Vtedy si musim sadnut alebo lahnut a narovnat sa. Tiez dufam ze budem v pohode a bude to len banalita. Inak po vysadeni liekov som sa tiez sledovala ale na stastie vsetko slo dobre :wink:. Ak si doteraz nemala ziadne spinenie ani iny problem tak sa nemusis bat. Ja som sa dnes mami pytala a vraj v 16tt musim na krv a potom na dalsi ultrazvuk po vysledkoch na vyvojove vady. Vraj v 20tt sa robi morfologia.
6. aug 2016 o 23:56  •  snaží sa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@vanda83 mrzi ma ze to nevyslo ale neboj raz musi :wink: . Ku komu chodis v Iscare?
6. aug 2016 o 23:57  •  snaží sa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@vanda83 to je mi lubo ale musis bojovat dalej raz sa to podari
7. aug 2016 o 16:35  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
@melmel78 chodim k Valkymu. Jasne ze budem bojovat. Dakujem za podporu. Do 40tky hadam stihneme, este mame cas :relaxed:Ada83 tebe vyslo ns kolky pokus?
7. aug 2016 o 19:52  •  snaží sa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
@vanda83 tak ja mam za sebou 4 iui 4 ivf a 7 vklad a presne 4 roky chodenia do centra
7. aug 2016 o 20:43  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (2)
@ada83 waw tak to mas moj respekt. :relaxed:tak oplatilo sa!
7. aug 2016 o 20:57  •  snaží sa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@vanda83 aj ti robili pred tym nejake vysetrenia ze preco nevyslo? Sliznicu mas v pohode? No ja ked budem rodit tak budem mat 39 :grinning: . Tiez som to stihla len tak tak.
7. aug 2016 o 21:26  •  snaží sa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@vanda83 musis bojovat hej oplati sa ;)
8. aug 2016 o 06:03  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@melmel78 ahoj no co ako sa citis? Uz je to lepsie a spinenie prestalo? Dufam ze je to v poriadku :slight_smile:
8. aug 2016 o 18:59  •  1 dieťa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@ssegra Ahojky uz nespinim ale vytok sa mi nepozdava. Zajtra mam lekarku tak uvidim co mi povie. Ale brucho ma teda boli riadne a niekedy ma to donuti zastavit ci sadnut si lebo ma chyta krc. Zeby ten mocovy tak bolel? Aj v noci som sa prebrala na bolest. Beriem aj moc zajtra na rozbor. Dam ti vediet ze co somnou
8. aug 2016 o 19:12  •  snaží sa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@ssegra tak uz mam po vysetreni, zobrali krvicku, odovzdala som moc a uvidime co zistia. Ultrazvuk bol v pohode krpata ma vraj 15cm. Uz sa neviem dockat 3D ultrazvuku ked ho uvidim :slight_smile: . Vraj tie bolesti nie su asi z mocoveho tak mi kazala vykladat nohy, neskakat, nebehat.
9. aug 2016 o 17:16  •  snaží sa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
@melmel78 budes mat dievcatko? Uvidis este co povie krv, ale je dobre ze je vsetko v poriadku...fiiha to uz je velke babatko 15 cm :slight_smile:
9. aug 2016 o 19:03  •  1 dieťa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@ssegra ano, tesim sa, ze to bude baba a nie chlap :grinning: . Aj ked moja polovicka by to chcela inak, no mne to bolo v podstate jedno. Je to moje babatko a prajem si len zdravie pre neho. Pohlavie nam povedali na Trisomy testoch a to som bola tak strasne presvedcena, ze to bude chlapcek :sweat_smile: .
9. aug 2016 o 21:30  •  snaží sa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@melmel78 som zvedava kedy sa ten nas prcek ukaze co to je :slight_smile: my chceme dievcatko ale cokolvek to bude budeme radi hlavne nech to je zdrave :slight_smile:
9. aug 2016 o 21:34  •  1 dieťa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
Baby, myslíte, že hcg 186 na 15 - 16 dpo je málo? Ostala somprirozdené tehu, ale dr. v CARE tvrdí, že hcg je nízke, tehu test vôbec od včera nezosilnel :frowning2: takže asi biochemické....
10. aug 2016 o 11:27  •  1 dieťa - čaká bábätko, termín má v apríli 2017 (37. tt)  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Sorry baby, nie 186 ale hcg 136
10. aug 2016 o 11:47  •  1 dieťa - čaká bábätko, termín má v apríli 2017 (37. tt)  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@lily311 ked si po IVF tak testujes cca 34 dc..co je cca 20 dpo..a priemerne je hcg v tom case okolo 500-700..takže podla mna super..treba testovať obden
10. aug 2016 o 11:56  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@tinkatinulka Nie, mám za sebou 2IVF negatívne, toto je prirozdené tehu, dosť ma trápi, že sa mi močový tehu test je rovnaký, od včera ani trošku nezosilnel a aj krčok je mäkkší :(
10. aug 2016 o 12:12  •  1 dieťa - čaká bábätko, termín má v apríli 2017 (37. tt)  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@lily311 ved chapem že si otehotnela prirodzene len som ti to prepocitala na to ked sa testuje po IVF podla mna super cislo a kasli na doktorku hlavne je aby si si dala spraviť o dva dni kontorlný ober ci stupa a ako..a krcok je velmi subjektívne hodnotiaci prvok
10. aug 2016 o 12:14  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@tinkatinulka Hej, prepáč, dnes mám zatemnený mozog, jeden deň ti povedia, že si tehu a druhý deň, že je to málo, zajtra ešte možno testnem čo robí čiarka ak budem psychicky vládať, ak nie počkám do krvy v piatok
10. aug 2016 o 12:16  •  1 dieťa - čaká bábätko, termín má v apríli 2017 (37. tt)  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@lily311 drzim palceky, aby ciarocka na cikacom teste zosilnela a hlavne aby hcg stuplo. Kazdy 2-3 den by malo byt dvojnasobne, aby bolo potvrdene tehu. Cize pockala by som do piatku na krv a tam sa uvidi. Ak zvladnes aj mocovy test, tak si sprav. Daj vediet, ako si dopadla :wink:
10. aug 2016 o 16:25  •  snaží sa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
@ssegra preesne, nech tie nase deticky su zdrave :wink: .No v 15-16tt by ti to uz mali potvrdit zo sona, aj ked niekedy uz v 14tt to niektori lekary vedia, ibaze to je take mylne. Mne vcera potvrdili aj podla sona, aj ked sme to uz davno vedeli.
10. aug 2016 o 16:34  •  snaží sa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@lily311 je to menej ale aj to moze stacit keby sa zahniezdilo neskou treba pockat na sono
10. aug 2016 o 19:56  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
@lily311 Ahoj. Ja som mala 15-ty deň Hcg 140 A povedali mi, že som tehotná tak napoli... Aby som prišla O 2 dni na kontrolný odber. No potom už žiaľ Hcg kleslo.. Ale tebe držím palce nech sa to uhniezdi :wink:
11. aug 2016 o 10:24  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Ahojte baby. Mám za sebou 1 ET a 2 Ket.Prvy nevyšiel vôbec, pri druhom bolo Hcg 140 a pri treťom 240, ale skončilo to neúspešne. Mali ste niektorá taký problém a zmenilo sa to po pichaní si fraxiparinu? Ak áno, tak vyšetrenie krvi vám robili v Iscare, alebo ste boli u hematológičky na odporúčanie od svojho gynekológa? Ďakujem za všetky rady :relaxed:
11. aug 2016 o 10:36  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@linda243 a to hcg na 15 deň bolo po ovulácii v prirozdenom tehu alebo KET, ET? a potom, keď klesalo, čo sa stalo? dostala si normálne ms?
11. aug 2016 o 10:42  •  1 dieťa - čaká bábätko, termín má v apríli 2017 (37. tt)  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
@linda243 Ja chodím na hemato od malička, tak som dokynu poprosila nech mi spraví aj tie špeciálne vyšetrenia, pýtaj sa v CARE, či by nebolo dobré urobiť aj hemato, mne to navrhla dr. z CARU, ale až potom, čo som si to dala spraviť sama
11. aug 2016 o 10:44  •  1 dieťa - čaká bábätko, termín má v apríli 2017 (37. tt)  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Choď na stranu:   Zruš
Tvoj príspevok