ISCARE Bratislava - skúsenosti s lekármi.
Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka

•
7. mar 2013ahojte baby, ja mam dlhy protokol a už včera som mala dostať menzes, ale stále nič, neviem, či mám ešte čakať alebo, mám ísť na kontrolu? Neviete mi niekto poradiť,nemali ste s tým skúsenosť?
0
@martinazvo asi mas pravdu len strasne sa bojim utz a preco nekupil babiku 😃 😃 😃 😃 😃 nenapadne naznacuje ze by chcel chlapca a ked sa ho pytam tak mu to je jedno 😃 😃 😃 😃 😃
@martinazvo matka ako si zvladla to dalsie cakanie na prvy utz? ja sa idem zblaznit 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli