IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
Podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@buba13 tak moja len sa nestresovat a nemysliet na to a bude vsetko v poriadku 🙂 🙂 🙂 tak sa uz pekne zagulatujes 🙂 🙂 jeeeeeeej to je krasne x-) x-) x-)
jasne pohladkam x-) a uz sa aj stalo 🙂 😉 ja podla mrchy by som mala byt 5tt+0....ale ci je to tak neviem 🙂
aj mas niake nevolnosti??a co cici bolia??mna len na vecer :-p
jasne pohladkam x-) a uz sa aj stalo 🙂 😉 ja podla mrchy by som mala byt 5tt+0....ale ci je to tak neviem 🙂
aj mas niake nevolnosti??a co cici bolia??mna len na vecer :-p
@cmelica juj keby si mala pravdu.... 🙂 ja necitim žiadne zmeny na sebe len táto druhá IUI bola iná ako prvá..po prvej som mala silné bolesti cca na tretí deň po IUI a trvalo to 3 dni dokonca som bola aj na pohotovosti lebo to boli ozaj silne bolesti..a teraz nič uplna pohoda....
@lasalete nie som ze Žiliny a chodím do MT Heliosu ja som si všetko tu na koníku pozisťovala a mám tri kočky dve z rodiny a kolegynu čo boli a úspešné x-) ono záleží aj od problémov partnerov ale vychádza to tak od 700 do 1200 ečiek podla protokolu ( injekcii a liekov ) x-)
@cmelica vie viac už to má za sebou x-) x-)
@cmelica vie viac už to má za sebou x-) x-)
@cmelica tak to o tyzden dva by malo zacat bit srdiecko 🙂 jeeej! odpocivas? dufam, ze vela. ja som v 5tt spala stale a nevedela skoro z coho. lebo uz tyzden dozadu som vzdy bola KO! 😃 nevolnosti nemam, len ma strasne napina pri umyvani zubov, strasne som hakliva na pachy a cicii stale boli :-S joooj teba budu bolet o chvilku nielen vecer moja. ale je to taka krasna predzvest 😉 to sa da uz vydrzat ci zvyknut? 😃 😃 😃
@lasalete hej traba poslat ziadost do poistovne,len teraz ze ma dovera niake nove podmienky pre schvalenie...treba dolozit viac papierov o predchadzajucej liecbe...teda neviem aku mas zdravotku,,,,
po schvaleni sa objednava na konzultaciu s koordinatorkou a ta navrhne aky protokol je najidealnejsi pre teba....je kratky a dlhy.. dalej je pohovor s embriologickou a ta podla spermiogramu doporucuje but napichavanie spermii do vajcok -ICSI,alebo prirodzene oplodnenie v skumavke.....
Kratky protokol sa zacina 2DC pichanim injekcii do bruska...okolo 13-16DC je odber vajcok...
Dlhy sa cacina 16DC branim tabletiek,na 23DC sa pridavaju injekcie a znova na 2DC je sono+krv a na zaklade toho sa pridavaju dalsie injekcie....okolo toho 13-16 DC je odber vajcok...
pri odbere ide dat aj partner spermosky a uz sa postupuje tak ako sa dohodnete s embriologickou...
doporucovala by som PK co je predlzena kultivacia....tam sa vyvijaju vajka az do blastocisty a ta sa potom vklada 🙂 o 14 dni krvicka 🙂 🙂 🙂 takto to je v Heliose...
po schvaleni sa objednava na konzultaciu s koordinatorkou a ta navrhne aky protokol je najidealnejsi pre teba....je kratky a dlhy.. dalej je pohovor s embriologickou a ta podla spermiogramu doporucuje but napichavanie spermii do vajcok -ICSI,alebo prirodzene oplodnenie v skumavke.....
Kratky protokol sa zacina 2DC pichanim injekcii do bruska...okolo 13-16DC je odber vajcok...
Dlhy sa cacina 16DC branim tabletiek,na 23DC sa pridavaju injekcie a znova na 2DC je sono+krv a na zaklade toho sa pridavaju dalsie injekcie....okolo toho 13-16 DC je odber vajcok...
pri odbere ide dat aj partner spermosky a uz sa postupuje tak ako sa dohodnete s embriologickou...
doporucovala by som PK co je predlzena kultivacia....tam sa vyvijaju vajka az do blastocisty a ta sa potom vklada 🙂 o 14 dni krvicka 🙂 🙂 🙂 takto to je v Heliose...
Začni písať odpoveď...

Odošli
pekne pohladkaj odomna vasu lasku a odpocivajte. urcite bude vacok. teraz si uz v kolkom tyzdni? neviem ako sa to rata :-| a dokedy budes chodit do heliku?