IUI
Ahojte, chcem sa spytat, ake vysetrenia musim podstupit, ked chcem ist s manzelom na IUI. Musim ist aj na laparoskopiu kvoli zisteniu ci mam priechodne alebo nepriechodne vajecniky, alebo to je potrebne len pri IVF?
Dakujem.
Dakujem.

•
4. júl 2011@zuzanka26 no zatím ještě nejásám 😉, to až po srdíčku, nebo po 12 týdnu, pořád tomu nevěřím 😃. Užij si krááásnou dovolenou a hezky si odpočiň 😉
0
@leeena_4 no byla jsem dnes na pohovoru u embryolozky ohledne postupu IVF, samo mi to nedalo a opet jsem se ptala, ze co ta velikost foliku a vliv na vajicko, zrale, nezrale a tak a ona mi rika:
odsavaji se foliky tak od velikosti 8mm - a zrala vajicka byvaji i v tech co maji 8mm, ale od 10mm je to pry bezne, ze tam jsou zrala vajicka - ze podle velikosti foliku se nemam orientovat, ze je to ruzne, u kazdeho je to jinak, ze nekdo ma foliky 22 mm a vajicko v nich zrale neni a jiny 10mm a je tam
no takze mi asi chtela dodat optimismu 🙂
ale rikala, ze v sobotu na ultr je zapsano na jedne strane 10 x 8mm a na druhe 4 x 9 mm a 4 x 8mm a ze jich je teda 18 celkem a ze do stredy to muze udelat dalsi skok a pak se domluvi punkce - takze uvidim co nameri ve stredu a pak by pripadne punkce asi vychazela na patek , sobotu
odsavaji se foliky tak od velikosti 8mm - a zrala vajicka byvaji i v tech co maji 8mm, ale od 10mm je to pry bezne, ze tam jsou zrala vajicka - ze podle velikosti foliku se nemam orientovat, ze je to ruzne, u kazdeho je to jinak, ze nekdo ma foliky 22 mm a vajicko v nich zrale neni a jiny 10mm a je tam
no takze mi asi chtela dodat optimismu 🙂
ale rikala, ze v sobotu na ultr je zapsano na jedne strane 10 x 8mm a na druhe 4 x 9 mm a 4 x 8mm a ze jich je teda 18 celkem a ze do stredy to muze udelat dalsi skok a pak se domluvi punkce - takze uvidim co nameri ve stredu a pak by pripadne punkce asi vychazela na patek , sobotu
@leeena_4 jo to jo je jich tam dost, uz na ultrazvuku jsem se divala a videla jednu bublinu vedle druhe, tak rikam, ok, ale ty velikosti jeste teda nic moc.....no budu mit 4 dny zvysenou davku, tak treba to poskoci trosku rychleji
ale zase ta embryolozka dnes rikala, ze je dobre, ze vsechny se pohybuji rovnomerne, ze tam treba neni jedna 20, 14 a pak 8-9 mm, ze takto je to vyrovnane, a reaguji sice pomaleji , ale rovnomerne vsim co tam je a na obou stranach skoro stejne, takze oba vajecniky se snazi
no tak uvidim na tom dalsim ultrazvuku, kdyz to bude asi dostatecny, tak ve stredu dostanu i pregnyl, vecer dam pregnyl a v patek OPU - ten den se nam hodi, rikala i sobota a to bude problem u manzela v praci, no tak jsem zvedava jak to dopadne
ale zase ta embryolozka dnes rikala, ze je dobre, ze vsechny se pohybuji rovnomerne, ze tam treba neni jedna 20, 14 a pak 8-9 mm, ze takto je to vyrovnane, a reaguji sice pomaleji , ale rovnomerne vsim co tam je a na obou stranach skoro stejne, takze oba vajecniky se snazi
no tak uvidim na tom dalsim ultrazvuku, kdyz to bude asi dostatecny, tak ve stredu dostanu i pregnyl, vecer dam pregnyl a v patek OPU - ten den se nam hodi, rikala i sobota a to bude problem u manzela v praci, no tak jsem zvedava jak to dopadne
dakujem moc za povzbudenie 🙂 Chcela som dnes ráno, ale potom som sa rozhodla že ešte počkám, že si nechám pár dní nádeje navyše, myslím že to poznáš, aj chcem už vedieť, aj sa bojím že zase nič a tie depky ... ach jaj ...tak to asi nechám na sobotu alebo nedeľu, dovtedy sa budem modliť 😃 Ty si jedna z tehuliek však? Gratulujem a prajem nech všetko prebieha ako má
@amilak Ahoj, ja som bola na prvom IUI 23.6., tak to ideme ocakavat vysledok spolu 🙂. Tiez sa bojim testnut 😞 . V piatok idem na krv, ale kedze idem ku mojmu lekarovi a nie do centra, tak vysledok budem vediet az v pondelok. Nekonecny vikend to bude...
Začni písať odpoveď...

Odošli