IUI
Ahojte, chcem sa spytat, ake vysetrenia musim podstupit, ked chcem ist s manzelom na IUI. Musim ist aj na laparoskopiu kvoli zisteniu ci mam priechodne alebo nepriechodne vajecniky, alebo to je potrebne len pri IVF?
Dakujem.
Dakujem.

•
8. mar 2012@dadenka111 ale to môže trvať mesiace kým sa niečo udeje, tak asi skúsim jogu a uvidím. ale radšej ešte počkám do stredy, že aký bude výsledok z krvi.
0
@silvik1 asi je to na maslu http://najmama.aktuality.sk/clanok/227212/matka...
pre niekoho radost, kto to nezazije =-)
pre niekoho radost, kto to nezazije =-)
@dadenka111 no neviem, ale toto už je zdraviu nebezpečné a nechápem ako to môže nejaký lekár dopustiť (pochybujem totiž, že niekto má osmorčatá prirodzenou cestou) =-) to ako tá trhlá ženská tuším v amerike mala toľko detí a keď ukázali ich domácnosť po roku, tak nevedela kam z konopy.
@valentina10 ja si na jogu netrufam, ale pohram sa s tou myslienkou 🙂
ty uz si cvicila jogu?
ty uz si cvicila jogu?
@lucia2431 Neboj, to jen ještě nebylo vidět, v kolikátém týdnu jsi? ono do pondělka doroste a v pondělí se na Tebe z obrazovky bude hezky usmívat!!!!!!
@silvik1 já jsem přesedlala na pilates pro těhotné, alespoň něco, ale po IUI jsem si dala 6dní klid
@ivoka to je mi moc líto 😞 ale příště to klapne.
teda holky moje slovenské, já z toho začínám blbnout a mám tendence odpovídat slovensky, ale to byste se asi dost pobavily :-d
teda holky moje slovenské, já z toho začínám blbnout a mám tendence odpovídat slovensky, ale to byste se asi dost pobavily :-d
@adelkaurso jojo presne tak, taky bych psala slovensky ale po nasem a to by holky asi padly
@luciannac @adelkaurso vsak dajte, nech je veselo 😃
ja asi tiez obcas hodim slovko po cesky si myslim. ale mozem nie? kedze polovicu rodiny mam na morave a aj v prahe su 😎
ja asi tiez obcas hodim slovko po cesky si myslim. ale mozem nie? kedze polovicu rodiny mam na morave a aj v prahe su 😎
@ivoka tak teda potvrdene. 😞 pekne si oddychni od utrosu. tiez si daj cajik alchemilku a restartuj sa ako som sa ja cez vikend a hned mi prisla mrcha.
@annavi @lucia2431 @luciannac @lena_1 @ivoka @rory_g @renca1978 @jaaaaa @adelkaurso @dadenka111
baby, skolilo to aj mna...dnes som bola len dve hodky v praci a isla domov
boli ma cely clovek..v zivote ma tak hlava nebola, az mi v nej trestalo, horucka 39,2
zajtra idem k lekarovi, zrejme chripka...a to mam este zajtra dostat mrchu...no potesenie
hadzem maroda, pekny vecer vam...mna caka zrejme "vesela" noc
papa
baby, skolilo to aj mna...dnes som bola len dve hodky v praci a isla domov
boli ma cely clovek..v zivote ma tak hlava nebola, az mi v nej trestalo, horucka 39,2
zajtra idem k lekarovi, zrejme chripka...a to mam este zajtra dostat mrchu...no potesenie
hadzem maroda, pekny vecer vam...mna caka zrejme "vesela" noc
papa
@janulka1980 jéééé Jani, tak lez a caj s medem a stridat panadol s brufenem. Ja lezim od nedele a vse je na manzelovi, no a uz mi je lepe, chtela bych v pondeli do prace, pocitej tak 4 dny urco, UZDRAV SE!!!!!!
@janulka1980 brzo se uzdrav! Virozy ted radi jak blazen. Ja jsem mela zapal plic, ale uz je to ok
Začni písať odpoveď...

Odošli