IUI
Ahojte, chcem sa spytat, ake vysetrenia musim podstupit, ked chcem ist s manzelom na IUI. Musim ist aj na laparoskopiu kvoli zisteniu ci mam priechodne alebo nepriechodne vajecniky, alebo to je potrebne len pri IVF?
Dakujem.
Dakujem.
@mihaji ahojky mám na tebe dotaz. Zjistila jsem že jsi měla štěstí a otěhotněla po 1IUI, jsem také po prvním 7 den. Chtěla jsem se zeptat, jestli jste měli nějaké problémy a jestli jsi měla nějaké příznaky. Přijde mi totiž divné, že mám jakoby PMS, ale mívám ho až později, tak nevím co se děje.
@rajule Ahojky, měli jsme opravdu štěstí a podařilo se 1.IUI, měli jsme imunologický problém. Příznaky jsem měla, ale těžko říct, co bylo způsobené Utrogestanem a co těhotenstvím, většina jich byla shodná právě s PMS. Měla jsem hodně bolavá a napnutá prsa, bolesti v podbřišku jako na MS a hlavně jsem byla strašně unavená.
Držím palečky, aby ti to dobře dopadlo. 😉
Držím palečky, aby ti to dobře dopadlo. 😉
@pechlinka Ahoj,já jdu na konci července na 2 IUI a jestli se to nepovede,tak v září na IVF. Já bez léků nemám ovulaci,takže přirozeně to u mě nehrozí. Clostilbegit jsem strašně špatně snášela a stejně u mě na prd,tak jedině injekce a mezi nima musím mít měsíc pauzu,takže nějaké zkoušení vždy 1 za 2 měsíce. Už nechci čekat tak pujdu klidně do IVF a hlavně tam je větší šance. Za 5 měsíců mi bude 31 tak je nejvyšší čas. A to jsem si vždy přála 3 děti,teď budu ráda za jedno |-|
@lucy130881 Tak to jej určite niekto kontrolu posiela, lebo za normálnych okolností nechodia tak často a k tehotným už vôbec nie a ak raz nájdu počas kontroly doma tak druhý krát už neprídu 😃
@ivet55 ja si to tiez myslim. ako sa ti dnes dari ? mne je dnes nejak zvlastne vsetko mi vadi. 🙂
@sweet81 Ahoj...no..ja budem mat 31 za 2 tyzdne.. 🙂 V stredu som bola na krvi...2.IUI neuspesne..Mne tak isto nerastu foliky bez liekov...Brala som clostil...teraz som mala dokonca 3 krasne foliky....a nic...😞 Chvilku som rozmyslala, ze si dam mesiac pauzu...ale neviem aj tak bez clostilu foliky nebudu...tak skusim to 3.IUI a ked sa nepodari...pomaličky začnem vyplnovať ziadost na IVF.. 😞 Budem ti drzat paste aby sa ti to tentokrat podarilo?...A inak okrem ovulacie nemas ziadny iny problem?...U nas je okrem toho vsetko ok...zda sa..🙂 Tak dufam, ze do tretice vsetko dobre... 🙂
@sweet81 jestli se muzu zeptat, patra doktor proc nemas ovulaci? U me to zatim doktorka ignorovala, az ted kdyz jsem byla v CARu, tak po tom konecne zacli patrat. Drzim palce, aby 2 IUI dopadlo dobre, sama vim, jake to je zklamani, kdyz je test porad negativni. My uz se snazime rok a zacina to byt na palici ... Boli IUI?
@lea1333 Ahoj, přibrala jsem 4kg (nikdy jsem neměla problém s váhou),měla jsem hrozný návaly ,potila jsem se snad všude,strašně jsem zadržovala vodu (kamarádky se mě ptaly jestli se mi něco nestalo,takže si dokážeš představit jak jsem vypadala 😃 ) a nálada strašná. Nikdy jsem na žádný léky takhle nereagovala. Brala jsem ho dva měsíce. První měsíc 1 prášek a to jsem neměla folikulky. Pak jsem brala 2 prášky a to jsem jich měla strašně moc,ale malinkých.
Holky, beru 5 cyklus clostil - jenze ten 4 sem uz mela zvysenou davku na 2 tablety denne, protoze ve 3 nenarostl folikul. V 5 cyklu sme odjeli na dovolenou a ja nemela recept a uz sem ho nemohla ani sehnat, a tak sem vyuzivala jen posledni 4 tabletky misto 10. 15DC sem byla v centru na folikulometrii, sliznice byla 8mm a rikal ze sem teprve v prvni fazi, takze mi rekl, at si jeste 4 dny po sobe zobnu clostil a v pondeli dojdu na ultrazvuk, ze by treba mohl jeste dorust a zkusili bychom to 1 IUI. myslite, ze je moznost, aby ten folik narostl jeste tak pozde?? Co si o tom myslite? Mate podobnou zkusenost? tak moc si preju, aby narostl ... ale nevim no
@harley26 CAKAM na mrchu a zacinam colistom ja vazim 60kg tak ze nadvaha tam tiez nie je ale chuda nie som 😃 ked mi robili krvne testy tak povedala dr ze na PCO to nevyzera ale inak mam vsetko muzsky hormon vela folikov a ovulacia je asi tak 2krat za rok aj to mozno prehanam ale podarilo sa nam prirodzene otehu mnuli rok len som potratila |-|
@pechlinka to jsou polycysticke vajecniky - znamena to, ze mam spoustu malych folikulu, ale zadny dominantni. A ony jakoby neprasknou, takze vytvari takovou tuhou krustu a zabranuji tak zrani vajicek. Ja se s tim setkala teprve ve stredu, takze o tom zatim moc nevim 🙂 Ale brani to ovulaci a je to pry casta pricina neplodnosti.
Začni písať odpoveď...

Odošli
tak si daj ziadost na IVF, teda neviem ako dlho sa snazite...., ani kolko mas rokov, ale ked uz dlho - tak chod do toho a medzitym chod urcite este na IUI, nemas co stratit