IUI
Ahojte, chcem sa spytat, ake vysetrenia musim podstupit, ked chcem ist s manzelom na IUI. Musim ist aj na laparoskopiu kvoli zisteniu ci mam priechodne alebo nepriechodne vajecniky, alebo to je potrebne len pri IVF?
Dakujem.
Dakujem.

•
23. okt 2012@val1 ale ved este si nebola na krv ci?
0
@rojica nie este nie kokos ale uz ma boli tak brucho tak len cakam ze kedy ....inak baby mam zvyseny vytok a dost to som nemala toto este ]-(
@milagrosss20 no tak to zvykne byť pred mrchou....a ked ťa už aj brucho bolí tak už hádam dorazí..... 🙂
@rojica hej ale tolko????sak akoze som mala ale nie az tak ze citim ze to viteka pomaly so mna kokos,,,a dnes uz som myslela ze mam a nic ]-( a ty ako sa mas?
@milagrosss20 .....dobre sa mám...až na to že stále chodím na záchod a keď som už tam tak len cvrknem a dosť..... 😞 ...a to my ide na nervy....a bolia na kríže ale tie ma bolia preto že ma pred mesiacom seklo tak ma to už bude stále pobolievať.... 😞 .....ale podbruško už nebolí..... 🙂
@rojica no s tym zachodom ja pomaly kazdu hodinku chodim na wc cikat a dosst vela vycikam.....a teraz som mala 2 dni zapchu a teraz uz v pohode zatial....a to je dobre ze uz ta neboli 🙂 to je dobre a co sa tyka krizou tak to mna bolia tiez a hlavne ked stojim na nohah dlho tak v tedy to citim,.,
ahojte zienky, uz som doma.. dakujem vsetkym za podporu.. necakala som na vysledky v martine, kazali mi len zavolat a chcela som ist aj do nemocnice k mamicke.. este neviem nic, tak som navarila obed a o tretej volam...
najlepsie bolo ked sa ma doktor pytal na to hcg, co mi vyslo ako prve u svojho doktora 🙂 ze 11 a bolo to pri 5-kovom alebo pri 200-kovom teste.. no ze ci sa testovalo tak, ze uz 5 je pozitivne alebo 200.. ahaaa? tak teraz som uz len mudra z toho.. no nic neostava, uz len pockat
najlepsie bolo ked sa ma doktor pytal na to hcg, co mi vyslo ako prve u svojho doktora 🙂 ze 11 a bolo to pri 5-kovom alebo pri 200-kovom teste.. no ze ci sa testovalo tak, ze uz 5 je pozitivne alebo 200.. ahaaa? tak teraz som uz len mudra z toho.. no nic neostava, uz len pockat
@milagrosss20 no veď sa snažím raz sedím potom ležím, idem sa trochu poprechádzať po byte..... 😞 ...a stále dookola to isté....hej Majuš išla na krv...a dúfam, že príde k nám s dobrou správou... 🙂 .....a budeme sa s ňou tešiť..... 😉
@merry1001 na krev mám jít v pátek, ale vím, že při minulých těhotenstvích jsem už 11. den měla pěknou čárku (pak to nedopadlo v 10.tt zamlklé tehotenství a pak v 7.tt ukončení ze zdravotních důvodů).
Už toho zklamání bylo tolik, že si dávkuju ten neúspěch, abych to ustála...i když po těch letech to se mnou už asi nic nedělá....
Už toho zklamání bylo tolik, že si dávkuju ten neúspěch, abych to ustála...i když po těch letech to se mnou už asi nic nedělá....
Začni písať odpoveď...

Odošli