IUI
Ahojte, chcem sa spytat, ake vysetrenia musim podstupit, ked chcem ist s manzelom na IUI. Musim ist aj na laparoskopiu kvoli zisteniu ci mam priechodne alebo nepriechodne vajecniky, alebo to je potrebne len pri IVF?
Dakujem.
Dakujem.

•
26. okt 2012@lukha80 no tak to je jasné, ale zase to tak preháňať nemusí..... 😞 ....ale čo už týždeň to už nejako zvládnem....v piatok idem už na krv..... 🙂 🙂
0
@lusipe moje 2. IUI, no ja som potratila pred dvoma rokmi a už sa mi potom nedarilo otehotnieť a zistili mi protilátky na spermie...čakala som negatívne, lebo prvý krát som si bola istá, že to vyšlo a potom som bola strašne sklamaná, a teraz som mala aj nejaké rodinné problémy tak som bola vynervovaná, tak som myslela, že to určite nevyšlo a zrazu taký šok🙂)) len sa bojím, či to bude OK...idem dnes k doktorovi tak uvidím, čo mi povie...
@rojica ano 2. Poprvé jsem testovala snad od 10-tého dne, pořád nic a pak jsem to dostala. Přesně na den, jak jsem měla...Pak jsem měla měsíc pauzu, a ted to zkoušíme znovu. Když to neklapne, tak už mám napsanej clostyl, abych začla hned zase stimulovat,aby nebyla měsíc pauza...
@rojica dal mi recept, když jsem byla na zavádění. Abych když to dostanu, hned mohla začít brát. Protože minule jsem ho neměla a dostala jsem to, tak jsem musela měsíc čekat. Takže jsem ráda, ty pauzy mi připadají jako ztráta času.
No moc tomu nevěřim..Poprvé když jsme byli, tak jsem měla 3 folíky velikosti 21mm a přítel měl 75 mil spermií k zavedení. a teď když jsme byli, tak já měla jeden folík a přítel jen 35 mil k použití. Sice se mě dr snažil uklidnit, že k oplodnění je potřeba jen jedna spermie a jedno vajíčko, ale když to nevyšlo předtim, tak tomu moc nevěřim...no nechám se překvapit.
No moc tomu nevěřim..Poprvé když jsme byli, tak jsem měla 3 folíky velikosti 21mm a přítel měl 75 mil spermií k zavedení. a teď když jsme byli, tak já měla jeden folík a přítel jen 35 mil k použití. Sice se mě dr snažil uklidnit, že k oplodnění je potřeba jen jedna spermie a jedno vajíčko, ale když to nevyšlo předtim, tak tomu moc nevěřim...no nechám se překvapit.
Začni písať odpoveď...

Odošli