IUI
Ahojte, chcem sa spytat, ake vysetrenia musim podstupit, ked chcem ist s manzelom na IUI. Musim ist aj na laparoskopiu kvoli zisteniu ci mam priechodne alebo nepriechodne vajecniky, alebo to je potrebne len pri IVF?
Dakujem.
Dakujem.

•
5. nov 2012@milagrosss20 tak stále sa chodí na vklad do car....povie my že aké mám veľké folíky a pôjdeme na to.... 😃 😃
0
@mimka nie nie ja chodim ku dr hermanovy...ale mala som si vybrat ci herman alebo hredzak...ci ako sa vola...ale ja som si citala aj tu na MK ze herman ma viac skusenosti a ze vraj je lepsi ako hredzak co sa tyka IUI a IVF tak som si vybrala jeho....a kedy si zacala chodit k nemu?
@milagrosss20 ono je tazko riadit sa prispevkami kto je lepsi..... ked nam to nie je sudene, tak sa to nepodari ani v najlepsom care na svete 😛 zaciatkom septembra sme boli na prvej konzultacii... ty?
@milagrosss20 ale veď som ti napísala že na krv a folikulometriu pôjdem na 10 alebo 11DC do Blavy....bez toho IUI nemôžu robiť....
@mimka to mas sice pravdu ale co uz ja som sa dala tam a hotovo..takto sa rozhodla aj moja intuicia...neviem no ja osm tam chcela ist v podstate...ked mi oznamil ze pojdem na dalsie vystrenia...no a ja som bola minuly tyzden na prve vysetrenie a teraz vo stvrtok idem na dalsie vysetrenie takze som zvedava....
@rojica ano ano ale niekedy si pisala ze mas volat dnes ci???som sa pomylila????
@lusipe no ze mas pozitivne myslenie 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 som asi sa zle vyjadrila 😃 😃 😃 😃 😃 😃 to nic a ti brali krv na hcg?
@rojica sak toto ze je krasne pocasicko a mne tak trepe do hlavy 😃 chiiiiiiii ale to nic ja uz sa tesim na stvrtok ze kedy pojdem ku dr . 😃
@lusipe kokos toto cakanie no nie???taaakze ptfuj ptfuj aby si mala viac ako 5 a potom uz bude male bubu na svete 😃
@rojica ahojky, nechtěli jsme jít v listopadu na druhé iui, protože uež v září jsem stimulovala s clostilem, ale nakonec jsme na iui kvůli podezření na neštovice nešli. no a měla jsem z clostilu trochu psychické problémy. musím říct, že mě to teď dost sebralo, tolik příznaků, ale už jsem nepoznala, co udělaly léky. říkám si, že když se třeba soustředím na změnu práce, tak přijdu na jiné myšlenky. na miminko samozřejmě pořád myslím, jen teď nechci tak tlačit.. necháme to asi na nový rok.
@lusipe presne tak...ja tento mesiac napr. musim cakat na dalsi cyklus lebo tento mi len vysetreju takze ak zacnem tak v decembri kokos aaaa ja som si povedala ze do konca roka budeme 3ja.... 😃 😃 😃 😃 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli