IUI
Ahojte, chcem sa spytat, ake vysetrenia musim podstupit, ked chcem ist s manzelom na IUI. Musim ist aj na laparoskopiu kvoli zisteniu ci mam priechodne alebo nepriechodne vajecniky, alebo to je potrebne len pri IVF?
Dakujem.
Dakujem.
@lucia2431 Ahoj Luci. Tu som a tesim sa ako sa nasa tabulecka rozrastaaaa a zaplna babatkami a tehulkami. Nadhera. Napisem ti radsej IP... 😉
@lusipe nastastie nie, na materskej som dnes piaty den 😉
isla som 7tyzdnov pred TP
a podla mojich vypoctov by som mala dostat slusnu matersku, som zvedava co vypocitaju v skutocnosti, lebo nikto mi nevie poradit ako to presne je.. plus minus som si to spocitala a dost mi to toho pol roka pomoze (o rodicovskej sa to uz neda tvrdit...) ale aspon nieco, pol roka bude kriticky, tak aspon tymto sa upokojujem,,,, s priatelom nie sme narocni, ale dietatu odopriet nemozes a hypoteku splacat musis....ale toto je uz tema do inej diskuzie.....zvladneme a nasa dceeerka je na cesteeee, uz sa tesiiiiim!! x-)
isla som 7tyzdnov pred TP
a podla mojich vypoctov by som mala dostat slusnu matersku, som zvedava co vypocitaju v skutocnosti, lebo nikto mi nevie poradit ako to presne je.. plus minus som si to spocitala a dost mi to toho pol roka pomoze (o rodicovskej sa to uz neda tvrdit...) ale aspon nieco, pol roka bude kriticky, tak aspon tymto sa upokojujem,,,, s priatelom nie sme narocni, ale dietatu odopriet nemozes a hypoteku splacat musis....ale toto je uz tema do inej diskuzie.....zvladneme a nasa dceeerka je na cesteeee, uz sa tesiiiiim!! x-)
ahojte baby, takže dnešný test krvy negatívny 😞 , volám k dr. a uvidíme čo bude ďalej
@danuska111 to je mi líto...ach jo ten leden je nějaký neplodný!! 😞 půjdete hned od dalšího pokusu a nebo si dáte pouzu?
@danuska111 tak hodně štěstí 🙂 určitě Vám mudr. poradí co bude pro vás nejlepší! neboj ten boj vyhrajeme! a pak budeme všechny šťastné maminky, jen hold si musíme asi ještě nějakou chvíli počkat x-)
@margitam to mi je velmi luto 😞 Ale neboj sa, práve preto to teraz bude v poriadku a onedlho tam uvidite aj fazulku 😉 Budem silno drzat palceky!!! A uz aj to je zazrak, ze aj prve aj druhe IUI ti vyslo (aj ked prve bolo neuspesné). Potichucky gratulujem a drzte sa! Vsetko dobre 😉
Ani ja sa uz neviem dockat kedy pojdem na IUI. Ale ja mam este cas, teraz cakam mrchu a v strede februara idem na moje tenkrát poprvé IUI 😃
Ani ja sa uz neviem dockat kedy pojdem na IUI. Ale ja mam este cas, teraz cakam mrchu a v strede februara idem na moje tenkrát poprvé IUI 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli
jejda, tak to ano, to je vesele...ale neboj, ono to vsetko prejde...a potom si bude uzivat po porode...a ty si uz na materskej?...alebo si cely cas bola doma?