• Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO
  • Odporúčame:  Mojasvadba.sk Modrastrecha.sk
  • Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO

IUI

29. novembra 2016 
@stanka810 Tak to by sakriš bylo aby nebylo, tak hrozně moc držím pěstičky, teď je to prostě tutovka jasan?:wink:
8. máj 2013 o 13:33  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
@jane_s Ahoj zlato, tak to je dobre že si sa pripila :grinning:. niekedy treba sresetovať hlavu a zvlášť v našom prípade :grinning:. Aj my dnes máme sviatok, tak sa tak potká po záhrade, tiež som varila, ideme si dať kávičku a tak pohodička :slight_smile: Tak hneď a Ti zajtra ozvem, mala som ísť zajtra aj na jumping, tak teraz krásnu postavičku musím odložiť :grinning: Pekný zvyšok dňa zlato želám :-*
8. máj 2013 o 13:44  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@jane_s to možná měli počkat a ještě třeba za tři dny udělat UTZ znova. To je škoda. Já mám ovulku taky až třeba 18DC, to jsem měla i minulý měsíc a nikdo s tím neměl problém. Tak teď budeš stimulovat a půjde to samo :grinning:
8. máj 2013 o 15:11  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@jane_s moc dakujem a je mi luto, ze bol taky maly folik, ale nebojkaj buduci mesiac po stimulacii narastie a budes oslavovat miminko, narodky aj vyrocie svadby :slight_smile: moc drzim palce :slight_smile:
8. máj 2013 o 18:27  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@leeena_4 IUI - 5.1.2012 ________ POZITIV, 41tt, 1.10.2012 syn Tomášek :hearts:

ÚNOR / FEBRUAR 2012
@lucia2431 2.IUI - 13.2.2012______POZITIV, 39tt, 19.10.2012 syn Miško :hearts:

BŘEZEN / MAREC 2012
@bambulka101 3.IUI - 12.3.2012____POZITIV, 34tt, 23.10.2012 syn Miško :hearts:
@valentina10 2.IUI - 15.3.2012______POZITIV, 39tt, 21.11.2012 syn Miško :hearts:
@ivoka 2.IUI - 20.3.2012___________POZITIV, 40tt, 8.12.2012 dcéra Agátka :hearts:

DUBEN / APRIL 2012
@misiatko81 1.IUI - 29.4.2012_______POZITIV 40tt, 16.1.2013 syn Teo :hearts:

KVĚTEN / MÁJ 2012
@maybay 2.IUI - 1.5.2012__________POZITIV, 41tt, HCG 275,7 syn Tobiášek :hearts:
@smudlinka10 1.IUI - 7.5.2012 ______POZITIV, 40tt, 17.1. 2013 dcera Valerie :hearts:
@mihaji 1.IUI - 7.5.2012 ___________POZITIV, 40tt, 24.1.2013 dcera Barborka :hearts:
@lucy130881 2.IUI - 20.5.2012______POZITIV, 39tt, 12.2.2013 dcera Nelka :hearts:
@lea1333 - prirodzene_____________POZITIV, 42tt chlapeček Teo :hearts:

ČERVEN / JÚN 2012
@adelkaurso - po 3.IUI, prirozene______POZITIV 38tt 6.2.2013 dcera Valerie :hearts:
@ivet55 4.IUI - 3.6.2012______________POZITIV 38tt+4 12.2.2013 syn Patrik :hearts:
@janulka1980 9.IUI - 18.6.2012________POZITIV 40tt 7.3.2013 dcera Dianka :hearts:
@rory_g 5.IUI - 19.6.2012_____________POZITIV 40tt 7.3.2013 syn Daneček :hearts:

ČERVENEC / JÚL 2012
@sweet81 2.IUI - 26.7.2012___________POZITIV 30+3tt 8.2.2013 syn Denny :hearts:

SRPEN / AUGUST 2012
@briuska 1.ET - 1.8.2012 _____________POZITIV 40tt :hearts: 16.4. syn Štěpánek
@krmv IUI - 3.8.2012_________________POZITIV 40tt :hearts: holčička
@bes22 ___________________________POZITIV 39tt :hearts: chlapeček
@katarinakatka 1.IUI - 23.8.2012________POZITIV 38tt :hearts: syn Tomaško

ZÁŘÍ / SEPTEMBER 2012
@rikinka1612 IU I- 7.9.2012 ____________POZITIV 37tt :hearts: dievčatko

ŘÍJEN / OKTÓBER 2012
@arabiana 1.IUI - 1.10.2012____________ POZITIV 34tt dvojčátka holčičky :hearts::hearts:
@majus28 1.IUI - 5.10.2012____________ POZITIV 33tt :hearts: chlapeček
@dani125 2.IUI – 12.10.2012___________ POZITIV 31tt dvojčátka :hearts::hearts:


LISTOPAD / NOVEMBER 2012
@maximka33 přirozeně 18.11.2012______POZITIV 27tt :hearts: chlapeček


PROSINEC / DECEMBER 2012
@rehonka přirozeně__________________ POZITIV 24tt :hearts: chlapeček
@terulilinka přirozeně _________________POZITIV 22tt :hearts:

DUBEN / APRIL 2013
@sanchezova 5.IUI - 10.4.2013 __________POZITIV

KVĚTEN /MÁJ 2013
@sabatko 1.IUI - 4.5.2013 ___________4DPO
@hariet 1.IUI - 8.5.2013_____________0DPO
@stanka810 2.IUI -
@snailka 2.IUI

ČERVEN/JÚN
@jane_s 2.IUI

IVF
@harley26 1.IVF - 22.11.2012___POZITIV 27tt :hearts: holčička
@misha1104 1.IVF ___________POZITIV 30tt dvojčátka holčičky :hearts::hearts:
@janulkaa23 2.IVF___________ POZITIV 25tt :hearts: chlapeček
@pechlinka 1.IVF ___________POZITIV 15tt :hearts:
@medvedinka 1.IVF ___________POZITIV 12tt :hearts:
@lukha80 1.IVF ____________17.4. POZITIV
@mauerka 1.IVF ___________3.5.
@lagunasa 1.IVF___________ jún
@monosana 1. IVF__________

JINÉ
@absti 7.IUI či 2.IVF
@trefulka 6.IUI či 2. IVF
@sarah00 - 9.5.konzultace
8. máj 2013 o 22:18  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@evka97 určite ti to pomôže, držím palčeky!!! nám sa dcérka podarila hneď po drilingu, ako som už písala, len druhý raz sa už nechce podariť:( ale v utorok poobede budeme vedieť, či náhodou motyka nevystrelila pri našom 3.iui:slight_smile::slight_smile::slight_smile:
8. máj 2013 o 22:44  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal pravidlá fóra. Porušoval pravidlo "Fórum nie je pre firmy".
9. máj 2013 o 08:22 • lenkalenk
Dievcata,pls povzbudte ma? Este vcera som bola optimisticka, dnes ma chytili chmurne myslienky... Mam taky blby pocit,ze ani 3iui nevyslo...:(:(:(
9. máj 2013 o 08:49  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@leeena_4 IUI - 5.1.2012 ________ POZITIV, 41tt, 1.10.2012 syn Tomášek :hearts:

ÚNOR / FEBRUAR 2012
@lucia2431 2.IUI - 13.2.2012______POZITIV, 39tt, 19.10.2012 syn Miško :hearts:

BŘEZEN / MAREC 2012
@bambulka101 3.IUI - 12.3.2012____POZITIV, 34tt, 23.10.2012 syn Miško :hearts:
@valentina10 2.IUI - 15.3.2012______POZITIV, 39tt, 21.11.2012 syn Miško :hearts:
@ivoka 2.IUI - 20.3.2012___________POZITIV, 40tt, 8.12.2012 dcéra Agátka :hearts:

DUBEN / APRIL 2012
@misiatko81 1.IUI - 29.4.2012_______POZITIV 40tt, 16.1.2013 syn Teo :hearts:

KVĚTEN / MÁJ 2012
@maybay 2.IUI - 1.5.2012__________POZITIV, 41tt, HCG 275,7 syn Tobiášek :hearts:
@smudlinka10 1.IUI - 7.5.2012 ______POZITIV, 40tt, 17.1. 2013 dcera Valerie :hearts:
@mihaji 1.IUI - 7.5.2012 ___________POZITIV, 40tt, 24.1.2013 dcera Barborka :hearts:
@lucy130881 2.IUI - 20.5.2012______POZITIV, 39tt, 12.2.2013 dcera Nelka :hearts:
@lea1333 - prirodzene_____________POZITIV, 42tt chlapeček Teo :hearts:

ČERVEN / JÚN 2012
@adelkaurso - po 3.IUI, prirozene______POZITIV 38tt 6.2.2013 dcera Valerie :hearts:
@ivet55 4.IUI - 3.6.2012______________POZITIV 38tt+4 12.2.2013 syn Patrik :hearts:
@janulka1980 9.IUI - 18.6.2012________POZITIV 40tt 7.3.2013 dcera Dianka :hearts:
@rory_g 5.IUI - 19.6.2012_____________POZITIV 40tt 7.3.2013 syn Daneček :hearts:

ČERVENEC / JÚL 2012
@sweet81 2.IUI - 26.7.2012___________POZITIV 30+3tt 8.2.2013 syn Denny :hearts:

SRPEN / AUGUST 2012
@briuska 1.ET - 1.8.2012 _____________POZITIV 40tt :hearts: 16.4. syn Štěpánek
@krmv IUI - 3.8.2012_________________POZITIV 40tt :hearts: holčička
@bes22 ___________________________POZITIV 40tt :hearts: chlapeček
@katarinakatka 1.IUI - 23.8.2012________POZITIV 38tt :hearts: syn Tomaško

ZÁŘÍ / SEPTEMBER 2012
@rikinka1612 IU I- 7.9.2012 ____________POZITIV 37tt :hearts: dievčatko

ŘÍJEN / OKTÓBER 2012
@arabiana 1.IUI - 1.10.2012____________ POZITIV 34tt dvojčátka holčičky :hearts::hearts:
@majus28 1.IUI - 5.10.2012____________ POZITIV 33tt :hearts: chlapeček
@dani125 2.IUI – 12.10.2012___________ POZITIV 32tt dvojčátka :hearts::hearts:


LISTOPAD / NOVEMBER 2012
@maximka33 přirozeně 18.11.2012______POZITIV 28tt :hearts: chlapeček


PROSINEC / DECEMBER 2012
@rehonka přirozeně__________________ POZITIV 24tt :hearts: chlapeček
@terulilinka přirozeně _________________POZITIV 23tt :hearts:

DUBEN / APRIL 2013
@sanchezova 5.IUI - 10.4.2013 __________POZITIV 7tt

KVĚTEN /MÁJ 2013
@sabatko 1.IUI - 4.5.2013 ___________5DPO
@hariet 1.IUI - 8.5.2013_____________1DPO
@stanka810 2.IUI -
@snailka 2.IUI

ČERVEN/JÚN
@jane_s 2.IUI

IVF
@harley26 1.IVF - 22.11.2012___POZITIV 28tt :hearts: holčička
@misha1104 1.IVF ___________POZITIV 30tt dvojčátka holčičky :hearts::hearts:
@janulkaa23 2.IVF___________ POZITIV 25tt :hearts: chlapeček
@pechlinka 1.IVF ___________POZITIV 15tt :hearts:
@medvedinka 1.IVF ___________POZITIV 13tt :hearts:
@lukha80 1.IVF ____________17.4. POZITIV
@mauerka 1.IVF ___________3.5.
@lagunasa 1.IVF___________ jún
@monosana 1. IVF__________

JINÉ
@absti 7.IUI či 2.IVF
@trefulka 6.IUI či 2. IVF
@sarah00 - 9.5.konzultace
9. máj 2013 o 09:37  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
@jane_s Ahojky :slight_smile: neni vubec zac. No vetsinou se Fostimon a podobny stimalcni hormony pouzivaji na IVF. Ale prave obcas i na IUI.
Moje IUI s injekcema bylo uz asi pate. Nejdriv jsem mela nativ jen s Ovitrelle. Pak jsme 3x zkouseli stimulovat s praskama, jednou z toho me prestimulovali a napolsed jsem chtela zkusit ty injekce, protoze uspesnost je mnohme vetsi. No ale opet me prestimulovali takze nakonec k samotnemu IUI nedoslo :slight_smile:
Pak jsem mela jit jeste jednou, ale vzdali jsem to. A ted jdeme cestou IVF :slight_smile:
Jinak sestricku mne delal manzel, sama jsem se na to necitila. Ale ted pri IVF uz budu muset asi sama :confused: :slight_smile:

Drzim moc palce!!
9. máj 2013 o 11:29  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@donatela treba mat optimizmus so sebou stale a verit, ze je to tam :slight_smile: do utorka este daleko, moc nato nemysli a uzivaj vikendu, je to tak ako to priroda chcela :slight_smile: usmev prosiiiiiim :sunglasses:
9. máj 2013 o 14:43  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ahojte dievčatá. dnes na konzultácii som sa dozvedela, že sme v poriadku a že to je to najhoršie, lebo pán doktor nevie na čo sa zamerať - no nič nové pre nás, že? takže som dostala lieky na ďalšie IUI a už sme aj podpísali žiadosť na IVF :frowning2: takže u nás 3 IUI v júni @lukha80

@donatela v utorok ideš na krv? nepripúšťaj si negatívne myšlienky, kým nemáš výsledok, treba myslieť pozitívne :wink: držím moc palce, aby ti to vyšlo :slight_smile:
9. máj 2013 o 14:55  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@jane_s tak Ty se takhle kliďo trhneš z května, jo :wink: ? Ale já vím proč, v červnu je Den dětí a to by bylo, aby nebylo. Musím říct, že mě trošku zarazilo, že tento cyklus to u Tebe zastavili, já jsem tentokrát měla v přirozeném cyklu a ovuluji pravidelně kolem 20 DC, byla jsem na ultrazvuku 14DC a folikul cca 10mm, takže pak znovu ult. 17DC, to už 17,5mm, takže večer pregnyl a 19 DC IUI. Pokud to nevyjde, zkusíme stimulovat léky a zkrátit cyklus, takže se třeba v měsíci dětí potkáme :wink:
9. máj 2013 o 15:35  •  1 dieťa - čaká bábätko, termín má v októbri 2014  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ahojte, dne som bola na kontrolnom utz po dobrati clostylu a na lavej strane 4 dominantne folikuly a na pravej dva , doktor povedal ze do nedele si mam premysliet ci IUI alebo prirodzene plus mam prist uz aj s pregnylom na ten kontrolny..Neviem sa rozhodnut :confounded: a nieje tych folikov dako vela?
9. máj 2013 o 15:42  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@stanka810 @sarah00 dakujem vam kocky,ste zlate. Ved hej,nadej umiera posledna. Najhorsie je ked som v praci,lebo sa neviem ani sustredit na robotu. Uz ked som doma s dcerkou a mm tak na vsetko zabudnem:slight_smile:
@sarah00 ja som tiez mala take zmiesane pocity po vysledkoch zo zrazanlivosti. Aj som sa tesila,ze je to negativne,aj som bola smutna,ze sa zasa nic nevyriesilo... Drzim palce,nech vyjde hned iui a nech nemusis absolvovat ivf!
9. máj 2013 o 16:40  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
@sabatko No kočko já byla taky překvapená, přitom jsem minule ovulku měla až 17DC, jenomže on prostě řekl, že 13DC je málo 10mm a tak že prostě to te´d necháme plavat a dal mi ty injekce na stimulku na červen, jenomže jsem 15DC a na ovulku je ještě brzy, si mě taky mohl pozvat na 18DC že? Jenomže já jsem tam byla v březnu na UTZ a 13DC jsem měla folík 18mm a tak mu to asi bylo divný víš? Ale prostě jak jsem teď brala Duphaston tak se mi o trošku ta ovulka prodloužila, chjo..no nedá se nic dělat.. A tak beru, ty bojuj pořádně a já Tě budu následovat v černu jasan?:wink: Tak na Tebe myslím, drž se a koukej mě informovat:wink:
9. máj 2013 o 16:41  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@rica1 no mne este pred prvym iui povedala dr,ze ak bude folikov viac ako 3,tak iui nebude odporucat, dokonca aj priridzene nie,kvoli riziku mnohopocet.tehu. Pri 1iui som nala 3 foliky,taj pred 2iui mi znizila davju na 1 clistil denne. Ale mozno zalezi aj od samotnej velkosti a tak. Ja by som vuacpocet.tehu nezvladla,ja som velmi drobne ziena a este aj kardiak:( tak mozno aj preto bola dr.u mna taka opatrna.
Nech sa dobre rozhodnete:slight_smile:
9. máj 2013 o 16:46  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@donatela no ved toto som tuparkrat citala tak proste toho sa bojim lebo manzel sice mal spermiogram 98percent patologiu ale velmi vysoky pocet spermii, napriek tomu sa nam nedari a doktor v car aj moj gynekolog povedal ze je to vysoka patologia a ze sa nemusi darit este hodne dlho a ja by som mala by ok len lavy vajcovod mam horsie prechodny pravy uplne v poriadku.. a tym padom sa bojim ze ked sme " zdravi " tak co ak sa oplodnia vsetky co tam bude.. ja som tiez dost chuda a dnes mu hovorim doktorovi ze dvojicky este aj ano ale co ak trojicky a on sa len usmial vobec sa somnou nebavil a ja som tam pritom mala srdce v hrdle... uvidim v nedelu idem na kontrolny utz ze ako to tam vyzera ale som dnes 10DC a foliky uz maju skoro vsetkych 6 / 15mm.. asi ma tym clostylom prestimulovali, fakt by mi stacili dva foliky zatial....
9. máj 2013 o 16:52  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@rica1 no oni to potom riesia redukciou,ak by ich bolo viac ako je ziaduce,ale to by som zasa nespracovala psychicky,keby som sa takto mala rozhodnut. Mne pri tych 3folikoch ani pregnyl nepichali. Ze nebolo potrebne. Ved ak svojmu dr doverujes,nechaj si poradit. Pripadne,sa spytaj na to,nech ti vysvetli. Viem,ze je to tazke rozhodnutie. Budem na teba mysliet:slight_smile:
9. máj 2013 o 17:03  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@rica1 a kam chodis do car?
9. máj 2013 o 17:04  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@donatela ako redukciou??? chodime do heliosu, no a to je to, ja by som tomu lekarovi rada doverovala len on sa somnou moc nebavi , usmieva sa podava ruky a tak super ale tak zas chapem ze ked sa mu tam takto vypytuje tak sak on vie co robi...
9. máj 2013 o 17:05  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@rica1 ved helios je fajn,nie? Vysvetli mu,ze mas obavy a snad bude trpezlivy a vysvetli vsetko a budes mat hned jasno. No ak je embriji vela a mohli by ohrozit zivot matky,tak zredukuju pocet. Ale samozrejme,ze bud.rodicia s tym musia suhlasit. Ked mna dr.naplasila,tak som o tom hladala info a toto som sa docitala. Ale blizsie o tom neviem...
Neboj,vsetko bude dobre. Inak ja si myslim,ze keby ti lekari s nami viac komunikovali a vysvetlovali a nebrali nas len ako kusy,tak by islo vsetko lepsie. Kazda dovera podnecuje spolupracu a potom ide kazdy boj lahsie:slight_smile:
9. máj 2013 o 17:23  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@donatela tiez si myslim ,ale neviem sa vcitit do toho lekara ze ako to berie on, fakt mu asi len doverovat, no lenze ako ked poriadne sa nebavia.. ale sak hadam uz ked mu povieme ze npr zvolime IUI tak si snami sadne a povie co ako..
9. máj 2013 o 17:49  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ahojte, začali sme s manželom chodiť do kliniky asist. reprodukcie. bola som dnes na folikulometrii. mám vraj 9 folíkúl a z toho najväčšie mám 19,20 a je to 11DC . vraj máme zajtra prísť na IVF bez pichania Pregnylu. Bol tak niekto? som z toho dosť prekvapená, pretože som si myslela, že najprv treba pichnúť Pregnyl a zdá sa mi to skoro.
9. máj 2013 o 18:03  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
opravujem, ideme na IUI , nie IVF. tieto skratky sa ešte len učím :slight_smile:
9. máj 2013 o 18:39  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@rica1
@jane_s
@sanchezova
@monosana
Kočky tak hysteroskopia za mnou :slight_smile: Som trocha ospalá ešte aj teraz, ale inak ok.
@rica1 veľmi pekne Ti ďakujem za rady, pomohlo mi to dosť, no a predstavte si lekár, že nemá k mojim vaječníkom,ich priechodnosti a maternici čo dodať...všetko v najlepšom poriadku, dokonca mi odporučal ešte skúsiť IU.tak sa na jednej strane teším a na druhej už som zmätená kde je pes zakopaný... Tak tento mesiac snažilkujeme o sto šesť :grinning: prirodzene a ďalší skúsim ešte raz IUI :slight_smile:
@rica1 ja by som šla do toho, do nedele budeš mať možno 2 prezreté foliky a jeden nedozretý, lebo ja som mala 4 foliky z toho 2x 19mm na 10DC a 1x 21mm a 22mm, kým som šla na IUI jeden bol prezretý, tak z toho nič. Ja myslím, že to by bola mimoriadna náhoda štvorčatá....viem že máš obavy, aj ja som bola a riskovala som 4x a aj tak nič, ale musela som to pustiť z hlavy, lebo inak by som bola každé IUI odmietla. Tak držím palce, nech a rozhodneš správne, viem, že v Heliku to ide ko na páse a nemáš ani niekedy priestor u tých lekárov niečo sa opýtať, ale jednoducho ho v nedeľu preruš, nech Ti povie on nato svoj názor, aká je pradepodobnosť toho viacpočetného tehotenstva, on to bude cca vedieť, keď uvidí aké veľké sú foliky. Držkaj sa :slight_smile:
9. máj 2013 o 19:22  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@mimi_2 jej, tak to je super, tak sa tesim, ze Ti to dopadlo dobre a je to super sprava, ja by som proste skusila to IUI este tak ako si napisala, ide o to ze co ak su ja neviem spermie slabsie a nedokazu preniknut obalom vajicka , aj to som niekde citala proste ak sa nedari tak mozno pre toto ked nic ine neodhalili ale tak ked mas priechodne vajcovody tak aspon vies ze si ok a nehrozia Ti ine neduhy spojene stou priechodnostou, u mna vidis povedal ze jednoznacne priechodny je len pravy vlavo prechodnost nevidel , napisal ze jednoznacne nevidel ale ci vobec daku videl to uz neviem :confused: jasne tiez som na to myslela ze nie vsetky budu aktualne foliky v tu nedelu , uvidime, teraz zas rozmyslam ze ci neist uz v sobotu na utz lebo Krajcovic mi povedal bud sobotu alebo nedelu mam prist... v sobotu som 12 a nedelu 13DC dufam ze nebude neskoro :confused: :sweat_smile: a inak to tie folikuly neprasknu vobec oni prezreju?? ci ako je to , lebo tiez som nad tym rozmyslala ze ako to bude a ten 13Dc dufam ze uz fakt nebude neskoro v nedelu este len pichnut pregnyl :stuck_out_tongue_closed_eyes:
9. máj 2013 o 19:27  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@tyli 9 folikul? a brala si tiez clostyl alebo nieco tomu podobne??
9. máj 2013 o 19:28  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@rica1 No my máme slabšiu morfologiu, tkže je dosť možné že tie hlavičky neprerazia vajko, lebo práve hlavičky sú na figu u nás :confounded:, le tak skúsm to ešte tak ako som napísala a ak nič idem na IVF, tento rok už musím byť tehula :grinning:
No oni prezrejú a prasknú a keď odvtedy nie je ovulka (ona príde do 36 hodín po pichnutí Prenylu) a ni tam nie sú spermie tak nemôžu sa vajka oplodniť. Ja som naposledy mala z 1 foliku cystu, som sa zľakla Krajko, že nebojte sa to je prezretý folikul, ten odíde sám pri mrche alebo sa vstrebe...tak ja Ti už neviem :confounded: A s tým Pregnylom no....do 36 hodín od pichnutia by Ti mali robiť IUI, lebo vtedy je najpravdepodobnejšia ovulka.
9. máj 2013 o 19:33  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@mimi_2 no ale sak budeme skusat aj prirodzene medzi tym keby nahodou niektory praskol skorej ci oni nemozu prasknut postupne ci akoooo.. preco to musi byt take zlozite...a kto Ti robil hsg , ja ked som rano prisla na utz tak som mala na vyber Dr. Starovecku alebo krajkovic a tak radsej on pre mna.. ale najradsej mam tu Dr. Culbovu... no a u krajkovica som taka nervozna bola ze ked som tam lezala tak mi drzal kolena ze Vy co sa tak trasiete, som bola nervozna ze aku urodu budem mat.. a este predtym ma zavolal skor ako som sa stihla prezliect tak som potom este odbehla si dat dole nohavicky spod sukne, total dopletena a potom som sa ho desat krat spytala co mam robit stym receptom pregnylu,, hlupa som bola a ako nadrogovana som si prisla.. ale to preto lebo som od toho ocakavala viac a on sa somnou ani nebavil.. ale ako mily bol usmieval sa a podaval ruky to asi robi stale :sweat_smile: no a sympatak kazdopadne... som zvedava kto tam bude v nedelu
9. máj 2013 o 19:46  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Choď na stranu:   Zruš
Tvoj príspevok