IUI
Ahojte, chcem sa spytat, ake vysetrenia musim podstupit, ked chcem ist s manzelom na IUI. Musim ist aj na laparoskopiu kvoli zisteniu ci mam priechodne alebo nepriechodne vajecniky, alebo to je potrebne len pri IVF?
Dakujem.
Dakujem.
ell, hlavne aby na konci cakania bol vysledok... a ten je... len este nevieme kedy sa dostavi 😉
čakanie, čaknie.. slovo, ktoré pre niekoho znamená niečo iné a pre iného zas niečo iné.... slovo, ktoré niekoho dokáže rozladiť ...niekto niekoho čaká 10 minút a keď príde po ďaľších 5 minútach ten prvý je zúfalý a kričí: vieš ako dlho som ťa čakal?!".... 15 minút.... vieš čo je to za doba? hm... pre mňa málo.... Ja čakám potom celý život.... áno... pre mňa čakanie na ten malý vytúžený uzlíček trvá celú večnosť... najprv som čakala kedy bude správna doba... čakala som 10 rokov.... rok 2008 bol ten správny... vlastný byt, svadba na spadnutie, auto..... a teraz už len bábo.... hm.. chcela by som.... tak čakám.. čakám na //... prišli... ale aj odišli.... a potom zas čakám... čakám na ďalšie //... jééj. prišli zas.... ale zas aj odišli.... 😞
No a tak čakám znova.... čakám a čakám.... čakám už 20 mesiacov... dlhých 20 mesiacov.. nie 10 minút, nie 15 minút... nie niekoľko hodín.... čakám už skoro dva roky....
viem čo to slovo v skutočnosti znamená....
slovo čakať....
toto slovo pre nás baby znamená veeeľmi veľa a len my viem akú to je v skutočnosti na niečo čakať....
No a tak čakám znova.... čakám a čakám.... čakám už 20 mesiacov... dlhých 20 mesiacov.. nie 10 minút, nie 15 minút... nie niekoľko hodín.... čakám už skoro dva roky....
viem čo to slovo v skutočnosti znamená....
slovo čakať....
toto slovo pre nás baby znamená veeeľmi veľa a len my viem akú to je v skutočnosti na niečo čakať....
Monika...tak do tabulky, no tak ti pošlen Ip, ak niečo nepošlem tak mi napíš čo treba poslať 😉 veru, čakanie má pre každého z nás iný význam ]-(
Ell..ja viem, čakanie je zo všetkého najťažšie..ale už len pár dní...alebo stačí stým seknúť, hodiť test a máš to viac menej za sebou 😉 som zvedavá do kedy vydržíš byť dobrá 😃
Kačiatko..načo sa spoliehaš, to čo je ten liek?
Ell..ja viem, čakanie je zo všetkého najťažšie..ale už len pár dní...alebo stačí stým seknúť, hodiť test a máš to viac menej za sebou 😉 som zvedavá do kedy vydržíš byť dobrá 😃
Kačiatko..načo sa spoliehaš, to čo je ten liek?
jaaj babule som sa zabdula pochvalit... vcera som vyhrala v tombole vežu Panasonic... 😎
že 6 miesto... juchuu... ešte chvilu pred tým som sa s mmm smiala že aj tak nič nevyhrame a vyhrali sme.. môj dátum naordenia vyhral.. 18 modrá macík.. to si budem ešte dlhoooo pametať.. 😃
že 6 miesto... juchuu... ešte chvilu pred tým som sa s mmm smiala že aj tak nič nevyhrame a vyhrali sme.. môj dátum naordenia vyhral.. 18 modrá macík.. to si budem ešte dlhoooo pametať.. 😃
ell - aj pre nas to bol šok.. a prvá výhra.. teda okrem toho, že sme sa našli navzájom 😉
cisielko - ja som bol ataka istá.. ale teraz mi strach nedovoli testovat.... ak je co.. :-|
Elll.tak ty si išla radšej na druhú stranu, ja z teba umriem xixi...takže tentokrát si odola..dobré ale čo zajtra alebo napozajtra? mala by si zobraž Dv aby si už popritej lekárni ani len neprešla alebo daj príkaz nech ich všetky zavrú..alebo? ja mám nápad..pošli adresu a ja ti pošlem jeden expresnou službou či odoláš xixi
Mon...len neuschni, potrebujeme ťa tu čestrvú, nie vyshchnutú ako broskyňa 😃 😃 😃
Aple..podľa mňa už môžeš..ale ja neviem, tuto nec sa vyjadria, a Ell sa radšej nepýtaj, tá nemá skúsenosti, tá obchádza lekárne na kilometre 😃
Mon...len neuschni, potrebujeme ťa tu čestrvú, nie vyshchnutú ako broskyňa 😃 😃 😃
Aple..podľa mňa už môžeš..ale ja neviem, tuto nec sa vyjadria, a Ell sa radšej nepýtaj, tá nemá skúsenosti, tá obchádza lekárne na kilometre 😃
Ell...héj, toľko ich máš na okolo a ty nič..no tedáááááááá, ty si iný frajer keďsi ani do jednej nevkročila...fu ty máš inú vôlu, to kde niečo také predávajú, há..sa pochváľ ty odolávačka 😃
Apple..ono je ťažko povedať či ti test ukáže tehu alebo nie...je to pri kždej iné..sú baba, ktoré boli v 6tt a test im ič neukázal, a sú zase opačne keď im ukázal za pár dní 😉
Apple..ono je ťažko povedať či ti test ukáže tehu alebo nie...je to pri kždej iné..sú baba, ktoré boli v 6tt a test im ič neukázal, a sú zase opačne keď im ukázal za pár dní 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli
Cisielko, uz som dobra uz som dobra 😃 ked je to na dve veci toto cakanie ]-(