IUI
Ahojte, chcem sa spytat, ake vysetrenia musim podstupit, ked chcem ist s manzelom na IUI. Musim ist aj na laparoskopiu kvoli zisteniu ci mam priechodne alebo nepriechodne vajecniky, alebo to je potrebne len pri IVF?
Dakujem.
Dakujem.

•
13. okt 2009Tiež som si upravila profil v pasu ako Kati kázala xixi
0
monika ja som mala tiež problém ale aj psychický, ja sa totiž zubára fakt bojím panicky...ale minulý rok v decembri som si už povedala, že musím ísť tak som tam chodila pol roka nechala tam strašné peniaze, lebo som začala chodiť k súkromíkovi (ponúkali opravu zubov v narkoze, a aj tak ma presvedčili, že to zvládnem bez narkozy) a nakoniec mi všetko spravila a teraz chodím len na konrolu...a hlavne už nemám panický strach a chodím tam rada...to som herečka čo? 😃
porcelánky sú dobré, ale na to odvahu nemám 😞
porcelánky sú dobré, ale na to odvahu nemám 😞
katti ja mam polku úst operovanu kvoli zubom, cize mne to uz je v podstate jednoo.. ale ako bojim sa ot hej, ale nie az tak. bojim sa len v tedy ked ma boli zub... 😉
apoloma neviem ti poradit micka....
katti a budem spolu s babám kašičky papať 😃 😃 😃 :-p
katti a budem spolu s babám kašičky papať 😃 😃 😃 :-p
skuste mi prosim niektorá z vás vysevetliť rozumne prečo ma všetky baby z jednej nemenovanej temy posielaju k psychologovi???!!! možno som mechom udretá, ale nechápem tomu... tak asi hádaj aj preto ma tam posielajú...
apoloma nepamatám si do ktorého centra chodíš, ale v heliose som s tým problém nemala tak sa neboj IUI bude... 😉
monika tak nechodievaj do tej témy...možno oni potrebujú psychológa a možno my všetci...ale raz si hore a raz dole, preto ešte nemusíš byť šiši 😃 😃 😃
a tie kašičky sú celko dobré, som ich skúšala keď som dávala papkať môjmu synovcovi tak to sme za vodou 😃
monika tak nechodievaj do tej témy...možno oni potrebujú psychológa a možno my všetci...ale raz si hore a raz dole, preto ešte nemusíš byť šiši 😃 😃 😃
a tie kašičky sú celko dobré, som ich skúšala keď som dávala papkať môjmu synovcovi tak to sme za vodou 😃
katti. šak už som ta prestala chodiť.... 😉
a tie kašičky? čo ja viem.. keď si ju doma uvarím a budem vidieť čo tam je tak to zjem... inak neee :-N :-p
a tie kašičky? čo ja viem.. keď si ju doma uvarím a budem vidieť čo tam je tak to zjem... inak neee :-N :-p
apoloma, mne to hrozilo minuly mesiac... dr povedal, ze zavisi od toho ako sa budem citit, ale ze je lepsie byt ok...
monika, ak ide stale o to iste, tak to neries... uz sme sa o tej teme bavili 😉
monika, ak ide stale o to iste, tak to neries... uz sme sa o tej teme bavili 😉
Ahojte kocky,
vy toho za cely den popisete. Ja v praci nemam vela moznosti ist na net, tak dobieham doma. Ale to tu uz potom nikto nie je 😞
Nanenka, myslim na teba... Ozvi sa urcite. Ak mozes nieco konkretnejsie o diani v ambulancii, tak daj do temy Liecba sterlity v TN (Dr. Kaščák) ci ako sa presne ta tema vola... nech tu neodbocujeme od temy :-N
vy toho za cely den popisete. Ja v praci nemam vela moznosti ist na net, tak dobieham doma. Ale to tu uz potom nikto nie je 😞
Nanenka, myslim na teba... Ozvi sa urcite. Ak mozes nieco konkretnejsie o diani v ambulancii, tak daj do temy Liecba sterlity v TN (Dr. Kaščák) ci ako sa presne ta tema vola... nech tu neodbocujeme od temy :-N
nanenka: to mi je luto, pisala som ti do druhej temy, ale tu som nasla odpoved.. Nevesaj hlavu, dobre ze zvysis davky a potom to bude OK 😉
Sme tu s tebou. Ja si vobec nerobim nadeje, ja mam taky blby pocit, ze ani druhe nam nevyjde a potom neviem co dalej... Ale o 2tyzdne budem mudrejsia |-|
Sme tu s tebou. Ja si vobec nerobim nadeje, ja mam taky blby pocit, ze ani druhe nam nevyjde a potom neviem co dalej... Ale o 2tyzdne budem mudrejsia |-|
Začni písať odpoveď...

Odošli