IUI
Ahojte, chcem sa spytat, ake vysetrenia musim podstupit, ked chcem ist s manzelom na IUI. Musim ist aj na laparoskopiu kvoli zisteniu ci mam priechodne alebo nepriechodne vajecniky, alebo to je potrebne len pri IVF?
Dakujem.
Dakujem.

•
3. feb 2010ell, ved tebe keby nebolo zle, tak by si ani netestovala, si obchadzala lekarne 😃
0
cisielko - Ket 50 na 50 že sa pôjde 04.02.
Lucia - 01.02. 3IUI - testík 15.02.
Bobi - 25.-27.01. 2IUi testík 10.02.
Kaciatko . čaká na mrchu a potom nepovieééééééééééééém
Zakajda...čaká na mrchu a potom 2IUI
Monika..mrcha dorazila, 2IUI - 05.02. sono a už pichá fraxiparine
Sysysy - začátek března 1.IUI
Kenya83 - 04.02. sono ohladne IUI
Lucinda3 - 19.01. 3 IUI , testík 05.02.
Novotnacci - 22.01. IUI - testík 07.02.
Delf14 - 20.01. IUI
maticap. - 25.01. IUI - testík 08.02.
bobi, ale ell nebola na sk na iui, takze postup bol trosku odlisny
Lucia - 01.02. 3IUI - testík 15.02.
Bobi - 25.-27.01. 2IUi testík 10.02.
Kaciatko . čaká na mrchu a potom nepovieééééééééééééém
Zakajda...čaká na mrchu a potom 2IUI
Monika..mrcha dorazila, 2IUI - 05.02. sono a už pichá fraxiparine
Sysysy - začátek března 1.IUI
Kenya83 - 04.02. sono ohladne IUI
Lucinda3 - 19.01. 3 IUI , testík 05.02.
Novotnacci - 22.01. IUI - testík 07.02.
Delf14 - 20.01. IUI
maticap. - 25.01. IUI - testík 08.02.
bobi, ale ell nebola na sk na iui, takze postup bol trosku odlisny
bobi, ak si dobre pamatam sledovali jej hladiny hormonov z krvi... takze videli, ze foliky prasknu same, aj ze ma dost progesteronu po iui a nepotrebuje lieky
v Belgicku 😉 postup nebol podla mna velmi odlisny akurat ze som chodila na krv skoro kazdy den a cakalo sa na prirodzenu ovulku kym v SR mam pocit skor radsej pichaju pregnyl...a tiez utros tusim davaju kazdej. Mne kontrolovali po iui hladinu progesteronu a povedali, ze utros mi netreba 😉
ell, tak to je super, že sa ti takto venovali... ktovie koľko neúspešných IUI tu na Slovensku by dopadlo úplne ináč, keby nás trošku viac sledovali |-| ja mám aj tak pocit, že u nás sa ide občas dosť naslepo, proste folíky sú veľké, tak šup pregnyl a potom IUI... len či sa fakt vystihol ten správny moment, to sa dozvieme väčšinou až v termíne mrchy 😉
Já vás tu pozoruji dlouho, ale bála jsem se, že když už těhu jsem tak, že k vám nepatřím.
Ale jak vidím Ell je tu taky.
Tak děvčata přidávám se k Ell a posílám těhu bacili :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p 😉
Ale jak vidím Ell je tu taky.
Tak děvčata přidávám se k Ell a posílám těhu bacili :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p 😉
bobi, neviem, ci by to bol az taky rozdiel... u ell sa spolahli na prirodu, u nas dopomozu... ak si dobre pamatam, tak u ell bolo tiez, ze ak ovulka nepojde prirodzene, tak bude pregnyl... ten spravny moment sa asi presne naplanovat neda... ci u nas alebo v belgicku.. chce to aj kopec stastia...
lumcag, niekto ta snad vyhodil? =-) 😃
lumcag, niekto ta snad vyhodil? =-) 😃
Jsem po 3 IUI. Ale až po mobilizaci kostrče. Nechce se mi to tu opět psát. Však to mám v albu.
A mimochodem, když jsem na IUI toho 23.11.09 byla, tak jsem byla nachcípaná jak zákon káže.
Moje fyzioterapeutka mě od IUI odrazovala, ale pak mi řekla, že jde o H***O
No ale já stimulovala při této poslední IUI fostimonem ( injekcemi) a taky proto to asi zabralo
A mimochodem, když jsem na IUI toho 23.11.09 byla, tak jsem byla nachcípaná jak zákon káže.
Moje fyzioterapeutka mě od IUI odrazovala, ale pak mi řekla, že jde o H***O
No ale já stimulovala při této poslední IUI fostimonem ( injekcemi) a taky proto to asi zabralo
Přesně Kaciatko, Lumcag koukej chodit a rozdávat těhu rady a bacily!! 😉 😃
Jinak s tím přístupem je to těžké, je to celé o systému, vládě, a o penězích ]-( 😞 Taky bych klíďo chodila každý den na krev, ale dovedete si to představit u nás nebo na Slovensku?! To je zbytečné se rozčilovat, jsem ráda za to co máme, protože když občas vidím přenosy z Parlamentu nebo zprávy je mi smutno a špatně když vidím kolik peněz cpeme těm darmožroutům, a daly by se využít jinde a lépe...No nic dost bylo politiky 😎
Jinak s tím přístupem je to těžké, je to celé o systému, vládě, a o penězích ]-( 😞 Taky bych klíďo chodila každý den na krev, ale dovedete si to představit u nás nebo na Slovensku?! To je zbytečné se rozčilovat, jsem ráda za to co máme, protože když občas vidím přenosy z Parlamentu nebo zprávy je mi smutno a špatně když vidím kolik peněz cpeme těm darmožroutům, a daly by se využít jinde a lépe...No nic dost bylo politiky 😎
ahoj holky,
tak jsem dnes byla na kontrole, zdali mám před IUI cystu nebo folík. Tak naštěstí je to ten folík, resp. dva 15 a 17mm. Jsem moc ráda, s přítelem jsme si užili strastí celý minulý rok, kdy se mu jako příčina azoospermie zjistila genetická porucha, pak jsme za 35000,- zkoušeli chirurgický zákrok, jestli se něco nenajde a nic😞. Byli jsem z toho dost smutní, tak jsme se začli upínat na dárce. Myslela jsem si, že jsem v pohodě a ono ne. Po laparo zjištěna cysta a endometrioza. No a teď první cyklus před IUI mi lékařka, řekla, že je tam možná místo folikulu cysta.. nevěřila jsem, že mě to může tak položit.. Naštěstí to dnes kontrola vyvrátila a v pátek mám podstoupit IUI s dárcem, vím, že to nemusí vyjít, ale alespoň vědomí, že se to zkusí, mě nabíjí.. Jsem moc ráda, že koník existuje. Díky, že tu jste a svými příspěvky držíte ostatní nad vodou🙂 Ještě otázečku pro Ell: čekáš dvojčátka z nativu? Máte v rodině k tomu predispozici nebo jsi měla 2 folíky?
tak jsem dnes byla na kontrole, zdali mám před IUI cystu nebo folík. Tak naštěstí je to ten folík, resp. dva 15 a 17mm. Jsem moc ráda, s přítelem jsme si užili strastí celý minulý rok, kdy se mu jako příčina azoospermie zjistila genetická porucha, pak jsme za 35000,- zkoušeli chirurgický zákrok, jestli se něco nenajde a nic😞. Byli jsem z toho dost smutní, tak jsme se začli upínat na dárce. Myslela jsem si, že jsem v pohodě a ono ne. Po laparo zjištěna cysta a endometrioza. No a teď první cyklus před IUI mi lékařka, řekla, že je tam možná místo folikulu cysta.. nevěřila jsem, že mě to může tak položit.. Naštěstí to dnes kontrola vyvrátila a v pátek mám podstoupit IUI s dárcem, vím, že to nemusí vyjít, ale alespoň vědomí, že se to zkusí, mě nabíjí.. Jsem moc ráda, že koník existuje. Díky, že tu jste a svými příspěvky držíte ostatní nad vodou🙂 Ještě otázečku pro Ell: čekáš dvojčátka z nativu? Máte v rodině k tomu predispozici nebo jsi měla 2 folíky?
ahoojteee...
som si troška pospala dnes miesto pracovania.. :-N
SOm strašne unavená poslednú dobu... hm..
ell - vitaj... som Ťa akurát dnes spomínala s mojím manželom 😃 Že som Ťa dlho nevidela...
Petronela chodi na koníka len do inej témy. ak jej napíšete IP odpíše vám 😉
som si troška pospala dnes miesto pracovania.. :-N
SOm strašne unavená poslednú dobu... hm..
ell - vitaj... som Ťa akurát dnes spomínala s mojím manželom 😃 Že som Ťa dlho nevidela...
Petronela chodi na koníka len do inej témy. ak jej napíšete IP odpíše vám 😉
toto je z jej temy - 21) Petronela 27 let čekání na 1.IVF - 4.2. vyvolání mrchy - kolem Sv.Valentýna začátek stimulace
teda som vám ju našla.. :-N
Peti ahoj 😃 😃 😃 😃
teda som vám ju našla.. :-N
Peti ahoj 😃 😃 😃 😃
luci - juj spala by som ešte ale zas nemôžem celý deň prespať... 😃
inak v pohode... v sobotu ideme lyžovať a ja sa odhodlávam - lyžovať či nelyžovať...
Bojím sa, že spadnem a zlomím si nohu 😃
Nie som totiž úplne super lyžiar i keď nepadám teda nejako často... ale bojím....
Tak to s mmm už druhý deň riešime... 😃
inak v pohode... v sobotu ideme lyžovať a ja sa odhodlávam - lyžovať či nelyžovať...
Bojím sa, že spadnem a zlomím si nohu 😃
Nie som totiž úplne super lyžiar i keď nepadám teda nejako často... ale bojím....
Tak to s mmm už druhý deň riešime... 😃
moni, kam chcete ist na lyze... juuuj, by som isla... aj ked tiez nie som majster sveta 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli