IUI
Ahojte, chcem sa spytat, ake vysetrenia musim podstupit, ked chcem ist s manzelom na IUI. Musim ist aj na laparoskopiu kvoli zisteniu ci mam priechodne alebo nepriechodne vajecniky, alebo to je potrebne len pri IVF?
Dakujem.
Dakujem.

•
17. apr 2010Moni určite by Ti spravila sono. Aj keby si bola tehu nemôže Ti UTZ uškodiť 🙂
0
delf - nesmieš sa báť! nesmieš na to myslieť! nikdy nikdy nikdy!! stále si musíš hovoriť že to bude dobré.. inak Ťa to položí....
musím sa pochváliť..
dnes sme robili po prvý raz segedín.. mnaaamka najväčšia
dnes sme robili po prvý raz segedín.. mnaaamka najväčšia
delf a vieš že vôbec.. ? aj ja som si to myslela a je to absolutne nič...
😉
ťa naučím ak chceš zajtra 😉
😉
ťa naučím ak chceš zajtra 😉
delf ja a kuchyna nie sme kamošky a toto bolo super... naozaj to nič nie je 😉
heh a Ja som Vám ani nepovedala ako som sa v utorok keď sme boli na IUI pobavila 😃 😃 😃 Však manžel išiel na odber spermiíí a potom sme čakali 2 hodiny. Keď sme prišli na IUI som sa pýtala dr. aké máme výsledky zo spermií, či sú v poriadku...viete čo dr. strelila??? Že môj manžel je "borec" 😃 😃 😃 Že tam taký spermogram za posledné 2 roky nemali 😃 😃 😃
delf určite by si to zvládala.. naozaj to nič nie a ked ti to vravim ja tak je to tak 😃 😃
iba speniš cibulku na oleji pridáš mäsko, trocha ho osnažíš, pridáš mletu červenú papriku, kapustu, podleješ vodu a necháš variť. ked je mäso mekučké pridáš tam smotanu s trochou muky. postupne pomaly a pritom miešaš.. necháš troška prevreť a je to.. ochutiš cukrom a soľou.. výýbornýý!!! 😉
iba speniš cibulku na oleji pridáš mäsko, trocha ho osnažíš, pridáš mletu červenú papriku, kapustu, podleješ vodu a necháš variť. ked je mäso mekučké pridáš tam smotanu s trochou muky. postupne pomaly a pritom miešaš.. necháš troška prevreť a je to.. ochutiš cukrom a soľou.. výýbornýý!!! 😉
AHojky holky, tak grilovačka nebyla, posunula se na dnešek 🙂 ale moje polovička mě vytáhla na večeři 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli