IUI
Ahojte, chcem sa spytat, ake vysetrenia musim podstupit, ked chcem ist s manzelom na IUI. Musim ist aj na laparoskopiu kvoli zisteniu ci mam priechodne alebo nepriechodne vajecniky, alebo to je potrebne len pri IVF?
Dakujem.
Dakujem.

•
5. máj 2010moni.. este nic...
0
bábiky, čo keby som pred IVF skúsila ešte štvrté IUI? |-| počas toho ako mi budú schvaľovať žiadosť... čo si o tom myslíte? je to už zbytočné, keď tri nevyšli? =-)
moni, neboj, v piatok ti na internom všetkop ekne rozoberú, ak by bol problém... verím však, že nebude a že budeš ok... aj po laparo 😉 myslenkám na teba x-)
moni, neboj, v piatok ti na internom všetkop ekne rozoberú, ak by bol problém... verím však, že nebude a že budeš ok... aj po laparo 😉 myslenkám na teba x-)
bobi - ja nechcem ísť do ďalšieho IUI. Príde mi to zbytočne vyhodené peniažky pred IVF.. ved tam ich budeme potrebovať 😉
moni.. ni listovka je na tehu(genetika) , zelezo ti to neda . femibion je dobry , ja berem baby plan a tam je aj zelezo , ale tie davky su ok, na udrzanie, pokial je zelezko uz trosku dole.. je lepsie tak mesiac brat a doplnit.. z toho ta moze aj bolievat ta hlavina pred mrskou alebo pri mrske... unavena nebyvas?
z baby planu som za mesiac pribrala 8 kíl a potom dalšich 13 ]-(
bývam unavená.. hlavne cez obed 😃
ale je dosť možné že mi dr predpíše nejaké to železo ked to uvidí, nie?
bývam unavená.. hlavne cez obed 😃
ale je dosť možné že mi dr predpíše nejaké to železo ked to uvidí, nie?
hopie viem mala som ho.. bojím sa ho. keby sm mala ešte viac pribrať tak sa asi obesím už 😞
monika, faaakt?
no urco to neni z abby planu .. vsak tam neni bečko, vtedy sa pribera aj zo vzduchu...
no nemas to az tak moc klesnute... si skoro na hranici.. nemusi ti predpisat nic .. len ja ti radim si radsej nahrabkat zelezo , lebo babo vycucne čo sa da ...a je lepsie mat viac(to neublíži) ako menej...anemickost určo ešte nemáš, ale v těhu by potom mohla byt
no urco to neni z abby planu .. vsak tam neni bečko, vtedy sa pribera aj zo vzduchu...
no nemas to az tak moc klesnute... si skoro na hranici.. nemusi ti predpisat nic .. len ja ti radim si radsej nahrabkat zelezo , lebo babo vycucne čo sa da ...a je lepsie mat viac(to neublíži) ako menej...anemickost určo ešte nemáš, ale v těhu by potom mohla byt
no pribrala som rapídne presne v ten mesiac ako som ho začala brať ten baby plan.. aj môj gynekolog to nerád odporuča ženám, bo vraj sa z toho priberá. ta nefim..
a dobrá si.. dakujem mooc!!
Pôjdem teda navštíviť lekáreň.. ma tam už poznajú 😃
a dobrá si.. dakujem mooc!!
Pôjdem teda navštíviť lekáreň.. ma tam už poznajú 😃
Baby. Mne vravela doki, že schválenie žiadosti potrvá cca 6 tyzdnov. Ale teraz som na PN, v pondelok mi to moj doktor na 99% ukonci a ked dojdem do roboty, tak si len preberiem vypoved. Neviete mi povedat ako je to teraz s uradom prace? Kolkokrat do mesiaca sa treba "chodit hlasit" a ako by to bolo, keby som bola na urade cca tri tyzdne, potom zavolaju z centra a znova ma vypisu na marodku. Brala by som normalne PN, co je nejakych 55% z hrubej mzdy za poslednych 12 mesiacov, alebo by som brala len nejake minimum, kedze by som nebola zamestnana?? Normalne dilema.
Začni písať odpoveď...

Odošli