IUI
Ahojte, chcem sa spytat, ake vysetrenia musim podstupit, ked chcem ist s manzelom na IUI. Musim ist aj na laparoskopiu kvoli zisteniu ci mam priechodne alebo nepriechodne vajecniky, alebo to je potrebne len pri IVF?
Dakujem.
Dakujem.
ahojte 🙂
ell, krasne si to opisala 😉 ak uz len nech krasne papaju a rastu a nech mas z nich len a len radost x-)
ell, krasne si to opisala 😉 ak uz len nech krasne papaju a rastu a nech mas z nich len a len radost x-)
lisetta, delf, obrovská gratulace kočky, nádherné zprávy 🙂
dodáváte mi novou naději a energii, konečně dorazila mrcha, tak že vpátek ráno jedu nafasovat menopur a hurá do první IUI
🙂 ...jen mě zarazilo, že mi oznámili, že si mám přinést 2-3 tisiíce v hotovosti, že neberou karty...holky, byla jste některá na IUI v Pronatalu a kolik vás stálo IUI? když to hradí pojišťovna, tak jak je možné, že budu ještě tolik doplácet? tolik stojí menopur???
nevíte prosím náhodou?
ell, krásná dvojčátka, gratuluji a přeji jen kopu štěstí 🙂 , super, že porod proběhl tak hladce, sen každé ženské asi 😉
dodáváte mi novou naději a energii, konečně dorazila mrcha, tak že vpátek ráno jedu nafasovat menopur a hurá do první IUI
🙂 ...jen mě zarazilo, že mi oznámili, že si mám přinést 2-3 tisiíce v hotovosti, že neberou karty...holky, byla jste některá na IUI v Pronatalu a kolik vás stálo IUI? když to hradí pojišťovna, tak jak je možné, že budu ještě tolik doplácet? tolik stojí menopur???
nevíte prosím náhodou?
ell, krásná dvojčátka, gratuluji a přeji jen kopu štěstí 🙂 , super, že porod proběhl tak hladce, sen každé ženské asi 😉
@kaciatko81 dakujem 🙂 necitim sa nejak inak ako obycajne takze to na pozitiv moc nevidim
@kaciatko81 tak to by bola asi ta najlepsia prekvapujuca sprava za dlhu dobu - ja vsetky baby obdivujem ze stale tak bojuju, mna napr. IVF bude len cakat a desim sa tej "hormonalnej" pripravy a dalsich sklamani
@jejo ja by som Ti odporúčala testovať najskôr až 12DPO, ono to je u každej ženy individuálne, niekomu sa drží pregnyl v tele dlhšie ako 10 dní 🙂 Ale ako vraví @kaciatko81 najspoľahlivejší máš test z krvi - to máš 100% 🙂
@ell avoooj 🙂 Ako sa držíte?
@ell avoooj 🙂 Ako sa držíte?
@cisielko Baby dakujem, ked tak citam vase prispevky stale ma to utvrdzuje ze nadej je vzdy. My sme o jedno baby prisli (MA) v 10.tyzdni presne takto pred rokom sme ho "vyrobili" po roku snazenia, tak uvidime ako dopadneme v pondelok na teste po IUI, ale necitim ziadne zmeny na sebe, prsia su sice navrete ale to je zrejme z utrogestanu. Tak pekny den vsetkym.
@jejo držím palce, nmeboj čo má prísž príde, onop to občas trvá ale ščo už narobíme, zabojujeme a dočkáme sa 😃
@ell, malý sú super a tá fotečka nemá chybu drobátka..je jasné, že nestíhaš, ani sa nedivím, však ich máš už domka..chystáš sa aj na SK či ešte opbudneš v Belgicku? ja idem teraz v pondelok do enmky a v utorok ma čaká lalparka tak uvidíme 😉
@ell, malý sú super a tá fotečka nemá chybu drobátka..je jasné, že nestíhaš, ani sa nedivím, však ich máš už domka..chystáš sa aj na SK či ešte opbudneš v Belgicku? ja idem teraz v pondelok do enmky a v utorok ma čaká lalparka tak uvidíme 😉
cisielko děkuji moc za palce 😉 😉 , pomohlo to, právě jsem dorazila z pronatalu, bylo to moc fajn, mudr . Vobořil mě nadchnul, byl úžasně vtipnej a uklidnil nás, že u nás jsou šance na úspěch IUI poměrně vysoké, tak jsem na to zvědavá 🙂
vyfasovala jsem 10 ampulí menopuru, stál nás 1000,- ,což je krásný, myslím.....první ďobanec mi tam rovnou bodli, od zítřka je to na manželovi 😃 a na sono mám přijít ve čtvrtek.
vyfasovala jsem 10 ampulí menopuru, stál nás 1000,- ,což je krásný, myslím.....první ďobanec mi tam rovnou bodli, od zítřka je to na manželovi 😃 a na sono mám přijít ve čtvrtek.
@ell mám sa celkom fajn, ujde to 🙂 Mám pred sebou 1 IVF takže čakáme na MS a potom štartujeme dlhý protokol 🙂 Snáď bude všetko dobré a ja sa už konečne dočkám tých dlho očakávaných // 😉 Doktor nám dáva pri IVF viac ako 70% úspešnosť keďže sme obaja v poriadku a máme aj ukážkový SPG, tak snáď sa to podarí 😉
Drobci sú rozkošný na spapanie 🙂 opatrujte sa 😉
@sedmitecka držím palce, aby to IUI bolo úspešné 😉 😉 😉
Drobci sú rozkošný na spapanie 🙂 opatrujte sa 😉
@sedmitecka držím palce, aby to IUI bolo úspešné 😉 😉 😉
@ell - malinký sú kráásnyy!!! x-) x-) x-) x-) Držkajte sa...
@sedmitecka - strááášne moc držím palce!!!!!
@sedmitecka - strááášne moc držím palce!!!!!
moni, kenya, moc vám holky děkuju za držení palců, třeba to vyjde 🙂 , dneska jsme už potřetí píchali, jsou to boje, manžel mě skoro honí každý večer po bytě, nesnáším jehly, ale pro mimi všechno vydržím 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli
Ako sa dari vam? nejake nove tehulky? Ako pokracujete? urcite to nevzdavajte...vidite moj vysledok 😉 x-) x-)