Kam k pôrodníkovi do Bratislavy?

tamarci
10. sep 2013

Dobrý deň, hľadala som to tu aj v starších príspevkoch, ale bojím sa, že informácie už sú neaktuálne, tak sa spýtam nanovo. Chodím k lekárke do Komárna, ale žijem v Bratislave, takže by som sa chcela dať prepísať k lekárovi, ktorý ma vo februári aj odrodí, moja pani dr. mi odporučila pána Čunderlíka (resp. posiela ma k nemu na 3D ultrazvuk, tak som premýšľala, že sa k nemu rovno dám prepísať, vraj je dobrý). No prečítala som zopár negatívnych skúseností a navyše mi známa odporučila pána Rusňáka, tak by som len chcela vedieť, aké máte s týmito pánmi doktormi skúsenosti. Ešte by ma zaujímalo, či robí 3D ultrazvuk aj pán Rusňák. Ešte nie som rozhodnutá, či ho absolvujem, ale keby áno, aby som vedela - čakal by ma koncom septembra. Za odpovede ďakujem.

nikolet_89
10. sep 2013

@tamarci ahoj ja by som jednoznacne isla k dr. Andreji Malovej na Antolsku, je skvela, mila, sama ma dve deti, poradi pomoze...ja sama k nej pojdem z druhym dietatom aj zazmluvnit 🙂

petaba
10. sep 2013

Ja som 2x rodila na Antolskej u Dr. Havaldu a nemenila by som 🙂

nina88
10. sep 2013

Antolská- Maršík, božský klud z neho ide 😉

klincek
10. sep 2013

@tamarci Antolska-Oravec. profik, a z ludskej stranky velmi prijemny. ja som rodila sekciou, ale na izbe som mala kocku, ktora unho o den neskor rodila normalne, a tiez si ho pochvalovala.

asimonka
10. sep 2013

Ja som rodila u primara Scholtza na Antolskej je to velmi dobry odbornik, doporucujem! Ale aj mudr. Oravec je dobry!

lulusha
12. sep 2013

@tamarci ahoj, ja som tiez z Komarna, ale zijem v BA a rodila som na Antolskej u MUDr. Bertoldovej sekciou, je uzasna. MUDr Rusnak ma davnejsie operoval a je to naozaj profik, velmi mily... chodia k nemu rodit aj baby z Komarna (aj manzelka Jura Bacu u neho rodila a bola spokojna)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre