KET/ET plánované na február 2025

ria999
17. jan 2025

Ahojte , tak mňa čaká 3 KET 🙏🏼.. dnes som prvý deň MS a začínam s liekmi .. mám tu niekoho kto sa tiež chystá na vklad? ☺️

alenka1609
18. jan 2025

@ria999 ahoj ja idem tiež na tretí, čakám koncom mesiaca menštruáciu a tiež začnem lieky a idem na to....kde si v akom centre?

ria999
autor
19. jan 2025

@alenka1609 ahoj, ja chodím do Gyncare v KE a ty ? No ja som mala prvý deň ms také spinenie a potom od vtedy nič len mám neskutočne kŕče v podbrušku aj som teraz vracala tak zajtra ma čaká kontrola som zvedavá čo mi dr povie .. už si myslím že opäť z toho nič nebude ale beriem už tretí deň estrofem aj Clexane 😏

alenka1609
20. jan 2025

@ria999 myslíš z menštruácie že si mala také kŕče a zvracala si? Alebo s tých liekov? Estrofem mám aj začať piť od 2 dc. A bojím sa ho ak mám povedať úprimne. A už je ti lepšie alebo stále zle? Možno z neho, piješ ho prvý krát ja áno. My sme v Brne boli sme v Ba ale šli sme inde.

ria999
autor
20. jan 2025

@alenka1609 ešte sa mi to popravde nikdy nestalo také tie bolesti úplne mi podbruško stvrdlo ani som sa ho dotknúť nemohla ledva krok som urobila z postele do kúpeľne taká to bola bolesť, na odpadnutie mi bolo triasku som mala no a do toho som zvracala.. estrofem som brala aj s clexanom aj pri posledných 2 vkladoch a toto som nemala a z ničoho nič mi to po pol hodine prešlo a cítim sa jak keby mi nič nebolo teraz 🤷🏻‍♀️😀
A tebe sa ako to Brno teraz pozdáva?Ja všade čo čítam každý takmer ide tam.. ja som totiž z Košic pre nás to je ďaleko 😏

alenka1609
20. jan 2025

@ria999 ešte že ti to prešlo 🙏🏻, také stavy poznám 😞, len nech ti je už len dobre. Takže sa nemusím báť toho Estrofemu? 🥴
Nedá sa porovnať aspoň my máme takú skúsenosť, mám nízke amh 0,3 a vydolovali zo mňa 10 oocytov a z toho 8 vhodných na oplodnenie. Zostali 4, dve poslali na genetiku a vrátilo sa len jedno, ale to je úspech obrovský. Ponúkali mi hneď darcovské čo som razantne odmietla. Takže teraz už len čakám na vklad ako ty 😊 a vy ste koľko mali a dali ste aj genetiku?
No máte to veľmi ďaleko 😔 to Brno a ste spokojný u vás?

ria999
autor
20. jan 2025

@alenka1609 práve čakám u dr tak uvidíme ako sa to vyvinie a čo mi povie že čoho to môže byť bojím sa že cysta 😟 ..
Fuuu takže embryjka ste dali aj na genetiku.. super to sa teším že aspoň jedno vyšlo je tam veľká nádej 🙏🏼 .. noo pokiaľ máš reálne nejaké aspoň embryo svoje vhodné na vklad tak načo ísť do darcovskych tiež by som tak reagovala 👍🏼 .. a neboj sa určite estrofemu je to podľa mňa nič oproti tym liekom a injejciam čo pchaju pred vkladom 🙂 .. ja nemám ovuláciu takže iné riešenie nemám.. no a vlastne ja keď som bola na odber tak nám vyšli vhodné 5 všetko sme si priplatili okrem genetiky čo ma veľmi mrzí ale nikto nám to neponúkol keďže je to len 1ivf moje a obidvaja sme úplne zdraví ja len nemám ovuláciu a 7rokov sa nám nedarí 😏 .. ja mám vlastne 3vklad tento pokus a ešte 4 a dvoma embryami..

alenka1609
20. jan 2025

@ria999 jej ďakujem za povzbudenie 🙏, snáď to tak je ako píšeš o tých liekoch. Tak čo ako si dopadla u lekára? Ja som tiež veľmi rada že sme dali genetiku lebo môžu vylúčiť prečo sa nedarí. Ony to riešia všetko v Brne a v ba neriešili nič. Dúfam že to tento raz výjde 🙏🏻 tiež mám tretí vklad tento čo bude, a áno chcete ísť do dvoch v prípade ak sa nevydarí? Ja sa priznám že nemám kapacitu už na dve detičky. Ale tebe to prajem 🤗 nech vám vyjdú ako si praješ ty. A ozaj ja sa aj preto bojím tých liekov lebo mám naozaj veľkú dávku 6 ráno a 6 večer 🫣 tak dúfam že to bude v pohode 🙏🏻

cubos
21. jan 2025

@ria999 ahojte 😊 tiež plánujeme na február 🙃

alenka1609
21. jan 2025

@cubos super a aj budeš mať riadený cyklus alebo nativ?
Ja som akurát dnes začala špiniť,tak zajtra už bude ms

cubos
22. jan 2025

@alenka1609 zatial som v stimulácii ale ET nebude kedže je riziko OHSS.
KET mávam vždy v natíve 🙂
Jeej tak sa ti to už kráti a čoskoro ideš na too 😊

alenka1609
22. jan 2025

@cubos áno je to už blízko, a kolky budeš mať vklad teraz?

cubos
22. jan 2025

@alenka1609 z prvého ivf sme mali 7embryí a iba jedno dobré (4 vklady).
Teraz uvidíme koľko ich bude.
Manžel má oligoastenotheratozoospermiu, čiže cele zle.
Ja som v prvom ivf mala cez 40 vajíčok a z toho bolo jedno dobré embryo.😏
Teraz ich mám cca 30.
Koľko vkladov si ty mala? Vaše prvé IVF? 🙂

alenka1609
22. jan 2025

@cubos ja mám nízke amh takže žiadna sláva 1 ivf 2 vajka 2 embryá... prvý ET druhý ket ani jedno nevyšlo
Prešla som do Brna tam 10 vajok z toho zostalo 4 embryá a dve dali na genetiku a jedno sa vrátili v poriadku takže teraz bude tretí raz vklad a ešte dve sú mrazaciky

paty82
23. jan 2025

@ria999 Ahoj, ja som ešte len začala stimuláciu druhý cyklus IVF. Tak snáď ak pôjde všetko ako má začiatkom februára by som mohla mať vklad 🍀🙏

cubos
24. jan 2025

@alenka1609 super, máte aspoň to jedno vyšetrené a je veľká šanca že sa to podarí😊

@paty82 držím palce nech máte krásne embryá😊
Mňa zajtra čaka už OPU.

alenka1609
24. jan 2025

@cubos držím palce ✊🏻

paty82
24. jan 2025

@cubos ďakujem krásne. A držím palce nech sa Vám podarí čo najviac odobrať a aj oplodniť 🙏🍀🥰

ria999
autor
29. jan 2025

Ahojte žienky, tak som rada že sa nás tu nazbieralo 🙏🏼 .. ja som sa trošku odmlčala lebo som mala stresy a po tých rokoch som mala konečne ovuláciu, žlté teliesko, meškajúcu menštruáciu , žiadne cysty a obrovskú nádej že čo ak ale tak nakoniec hcg 0.1, mrcha prišla práve dnes a idem s vami bojovať a veriť že konečne to vyjde..tak držím všetkým palce 🍀🍀🍀..ako sa cítite?

cubos
29. jan 2025

@ria999 čiže, bolo to biochemicke?
To mi je ľuto.
Už si sa aj objednala do CAR?
Neviem či si spomynala, idete v natíve alebo riadený KET?
Ja čakám na menštruáciu po OPU, dnes to je 4. deň tak dúfam že do týždňa príde a nech môžeme ísť na to 😊

ria999
autor
29. jan 2025

@cubos vyjadrili sa mi že hcg negatívne.. tak som viac otázok nemala 😏 .. ja chodím do Gyncare v KE , rok som si dala pauzu a potrebovala vypnúť a teraz idem na 3 KET so všetkými tými liekmi už som vlastne začala dnes od 1dna ms.. a ty si v akom centre? Koľko máš embryjka? Aj ste si doplácali nejaké vyšetrenia dodatocne ?🙂

cubos
30. jan 2025

@ria999 tak, možno budeme mať aj v rovnaký deň vklad.😊
Akurát dnes prišla ms, 5.deň po OPU (nečakala som to) 18. dní skor 🤔

Čakám na telefonát z CAR, koľko embryí prežilo 5 dní kultivácie.
Čiže, stale neviem koľko máme 🙂
Inak sme vo Ferticente BA.
Manžel má oligoastenoteratozoospermiu a na tak zlom spermiograme sa nedala urobiť ani selekcia spermií.
Vyšetrenia sme nemali žiadne, len klasické v CAR čo urobia. Neplánujeme ani genetiku.
Nechávame to tak zatiaľ a uvidíme ako to dopadne.
Vy máte vyšetrenia alebo geneticky vyšetrené embryá? 🙂

ria999
autor
3. feb 2025

@cubos pravdepodobne áno 🤗 .. a čo ti povedali na tú ms takto skôr? Ráta sa to ako ms či len ako nejaké krvácanie po odbere?
A koľko máte nakoniec embrya?🙂
My sme si už prešli všetkými vyšetreniami ktoré sú možné od reproimuno , hemato, genetika páru , éra test z maternice, štítna žľaza atd už sa v tom aj strácam čo všetko a stále všetko sme mali v poriadku nikde nám nič nenašli.. ja mám akurát tak heterozygota a anovulacne cykli nič viac .. a len 1 IVF mám za sebou a tam sme si všetko priplacali okrem genetiky embryi z toho mi vyšli 5 embrya na 4 vklady (posledný mám 2embrya naraz lebo nemali tú najlepšiu kvalitu)

cubos
3. feb 2025

@ria999 že som nebola prestimulovaná a je to normálne menštruácia, ktorá po OPU môže prísť kľudne do 7 dní 🙂
Máme ich 10 🙂

Inak, ja som mala minule všetky embrya super kvalitné, 4AA,5AA, neujalo sa ani jedno.
Jedine embryo ktoré bolo 3BC sa ujalo a z toho máme synčeka.
Tak že, možno práve tie dva "menéj kvalitné" zabodujú 🙈

ria999
autor
4. feb 2025

@cubos waaau 10 ? To je super všetky dávate zamraziť? Takže kedy máš teraz kontrolu? Máš aj lieky? 🙂
Kiežby to bolo takto aj u nás 🙏🏼 .. moje prvé 2 vklady boli Ackova kvalita toto tretie mám tuším B a ten 4 pokus až nejaké C .. popravde si to už veľmi nepamätám strácam sa v tom 😅

cubos
5. feb 2025

@ria999 no všetky, nič iné nezostava 😄
Na pondelok idem na kontrolu, malo by to byť v natíve tak zatiaľ neberiem nič 😊
Pravdeppdobne vklad naplanuje na pondelok, vy ešte nemate stanovený deň vkladu? 😊

rina16
5. feb 2025

Ahojte dievcata 🙂
Tak sa pridam k Vam, je tu niektora KTORA momentalne bola na vklade? Ja som dned absolvovala vklad. Absolvovali sme celu stimulaciu v roku 2021. Mali sme 3embrya ❤️ Prvy vklad v auguste 2021 vysiel a prave mi zaspava vedla v postielke uz skoro 3r syncek. Druhy v klad sme mali min. rok v januari a ten nevysiel. Noo a dnes som bola na treťom uz nasom poslednom pokuse 🙏
Vsetkym Vam silno drzim prsty a verim, ze na konci toho vsetkeho sa budeme kazda usmievat ❤️

strateny_blazonko
7. feb 2025

Ahojte, aj ja sa pripájam. Ja som 1. deň po prvom KET . Kedy si zvyknete robiť prvý test ? Odporúčanie od koordinátorky som dostala na 14. deň po vklade.
Tak či naozaj až po 14 dňoch alebo môžem byť zvedavá aj trochu skôr ? 🙃
Ďakujem

strateny_blazonko
7. feb 2025

@rina16 Ahoj ja som bola včera na svojom prvom 🙂

rina16
7. feb 2025

@strateny_blazonko Nooo ja pri prvom KET som si robila na 11ty den- pritom som nedockavy clovek, ale bala som sa sklamania. No hned prvy vklad nam vydiel a prave mi tu papá par. polievku 🙏
Druhy nam nevysiel. A teraz nas posledny pokus som 3den po KET. Ako sa citis ?🙂 Drzim SILNO PRSTY !!!

ria999
autor
8. feb 2025

@cubos ja mám tiež teraz v pondelok kontrolu a keď dobre rátam tak 17.2. v pondelok tiež by mal byť vklad tak nakoniec ideme v tom úplne spolu 🫣
@rina16 ahoj tak silno držím palce aby ti tento 3vklad vyšiel ja sa tiež chystám na 3vklad tak do tretice všetko dobré nie?😀 Ako sa cítiš? 🙂
@strateny_blazonko ahoj , ja som bola pri 1 a 2 ket strašne netrpezliva tak som začala tak na 5 deň robiť no v mojom prípade to bolo stále všetko negatívne.. teraz by som chcela skúsiť po týždni alebo uvidím podľa pocitov ako sa budem cítiť alebo nejakých príznakov.. určite to nenechám až na tú krv to by som sa zbláznila od stresu 😄

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre