Neplodnost u muže. Jak se postupuje? Jsou nějaké léky?
Ahoj holky, nikde jsem tady nenašla nějaké informace, jak se postupuje případě problémů na straně partnera. Kde a kdo provádí spermiogram? Co se děje dál, když se zjistí např. snížená pohyblivost spermií nebo cokoliv jiného. Jde mi jenom o představu, jsou nějké léky apod.?

•
21. máj 2008marcelinka keby sa mi tak chcelo ako sa mi nechce :-p ale davam si buduci tyzden akademiky tak sa mozno stastena usmeje 😃
0
viem si predstavit ako sa ti nechce, sice uz je to davno co som sa ja ucila ale este si to dobre pamatam :-p
dievcata, ak mozem, tak sa vyjadrim k IUI 😉 nam tiez lekar neodporucal IUI, kedze MM mal zly spg a horsi ako ten predchadzajuci....vlastne vzdy mal zhorsujucu tendenciu....tak sme to ani neriesili a rovno sup na IVF
Na IUI je nizsia uspesnost a ak ma partner zly spg, tak treba rovno skusit IVF, prertoze na IUI treba predovsetkym zdrave spermyjky, tak nam vravel gynekolog a aj urolog- androlog 😉
Na IUI je nizsia uspesnost a ak ma partner zly spg, tak treba rovno skusit IVF, prertoze na IUI treba predovsetkym zdrave spermyjky, tak nam vravel gynekolog a aj urolog- androlog 😉
dakujem kukulik30, necham si poradit 😉
pojdeme rovno na IVF, a nechame sa prekvapit ake mimonko nam ruka `laborantky` vyberie 😃 :-N =-)
pojdeme rovno na IVF, a nechame sa prekvapit ake mimonko nam ruka `laborantky` vyberie 😃 :-N =-)
nooo uprimne to jedine co ma desi, lebo to nebude natural 😉 chapes? to babo nam vyberie ina ludska rucka 😕 ... ale ked vsetko vyjde super, tak tej ruke budem do konca zivota vdacna 😃
ved hej je to take zvlastne ze sa to dieta zrodi niekde inde a nie v tele matky, ale pravdu povediac som vdacna za tento medicinsky zazrak
urcite ano marcellinka, si zober par desatroci dozadu, by sme vsetky len plakali nad neplodnostou ]-(
este mam otazocku, ak ideme podat ziadost do poistovne... a priatel je v inej poistovni ako ja... do ktorej sa to posiela? mojej? jeho? ci obom? dik
drzim palce |-|
keby ste baby videli co sa dialo u nas cez vikend (v pondelok sme mali druhy spg) ako pes a macka, taky taliansky vikend sme este asi nemali. hrozne to bolo :-S ta neistota a nervozita
keby ste baby videli co sa dialo u nas cez vikend (v pondelok sme mali druhy spg) ako pes a macka, taky taliansky vikend sme este asi nemali. hrozne to bolo :-S ta neistota a nervozita
Začni písať odpoveď...

Odošli