Poznáte náplaste na chudnutie?

majulino
22. feb 2013

Mamicky, nemamicky, poznate tieto nalaste an chudnutie? Poculi ste o nich nieco? Popripade mate s nimi nejake skusenosti? (este stale kojim mozem ich pouzivat?)

tea333
22. feb 2013

tieto "produkty" na chudnutie nefunguju. nikto neschudne za nas. bohuzial 🙂
ale k naplasti - treba pozerat zlozenie - kazdu jednu zlozku, bylinku - vsetky by mali byt uplne neskodne pre dojciacu zenu, aby si si mohla povedat ze je to ok.

sissy27
22. feb 2013

milióntykrát a isto nie posledný - NIE, zázraky tohto druhu (tabletky, spreje,sirupy,náplaste, a iné...) nefungujú... keby to bolo také jednoduché, tak asi nie toľko obéznych na svete, že? jediné, čo funguje spoľahlivo a dlhodobo, je "nežer a cvič" - slušne povedané racionálna strava a pohyb...aj ani to nestačí praktizovať "dobu určitú", ale musí to byť zmena životného štýlu navždy...
inak ma tak napadlo, že škoda, že nepredávajú aj instantný rozum, ktovie, či by aj po takom zázraku bol rovnaký dopyt 😎 (táto úvaha nemá žiadny súvis so zakladateľkou ani nikým konkrétnym, len pre upresnenie)

aurelkan
22. feb 2013

Iba kopa chemikali prudiacich do tela... Ak by aj boli zazracne a zabezpecili by schudnutie, nezarucia ze pri rovnakej zivotosprave kila zasa nepoju hore a o zdravi ani nehovoriac!!! Je mi jasne ze som neodpovedala na otazku ale toto mi fakt nedalo....

nef2702
23. feb 2013

zo ZIADNYCH naplasti, tabletiek, vitaminov a bohviecoho vsetkeho, co sa propaguje, NESCHUDNETE, ak nezmenite stravovacie navy a nepridate POHYB!!!!

acer11
23. feb 2013

jasné,poznáme,fungujú,ale musia sa prelepiť cez celé ústa 😀