Príprava na IVF schválenie poisťovne a všetko okolo toho
Ahojte všetky.Je tu niekto v takej pozícii ako ja?/čakaáte este len na potvrdenie žiadosti od poisťovne/?Ako dlho sa čaká kým to poisťovna schváli?a čo potom?ako prebieha celá tá príprava na to všetko?dufam,že mi to poisťovna schváli,ale aj sa trošku bojím.Je to nevysvetlitelný pocit.Je tu niekto ako ja?????????????Ozvite sa........... 🙂
Vidím že by ste všetky testovali, ja po mojich skúsenostiach už nebudem testovať aby som nebola potom nešťastná počkám iba na tú krv a potom sa uvidí, síce na druhej strane keby to bolo pozit. poteší to.Baby čo ste teraz otehotneli máte pocit vykričať to celému svetu, radšej sa treba trochu držať nad zemou lebo niekedy to dopadne ináč.....,ale samozrejme všetkým Vám to prajem TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
dani...a kedy ides na krv?ved uz si mala ist ,nie?s tou radostou mas pravdu,ale neni sa co cudovat dost sme si preskakali a nase tehu je trosku ine ako klasika...vies ja som sa dnes len radovala,ale uz zase mam strasny strach.jedna kocka pisala ze mala potvrdene tehu o 10 dni srdiecko.ked prisla na UZ po 10 dnoch srdiecko nebolo pocut a museli jej vyvolat potrat.strasne pomysliet.tak sa este budem 10 dni triast...
Krivka no takto nerozmýšlaj to nieje dobré. Musíš veriť a tešiť sa že všetko bude v poriadku. neprivolávaj si zlé veci zlými myšlienkami. Mysli len na to že všetko bude dobré no nie že bude ,ale musí byť v poriadku. Už si preskákala dosť tak si to zaslúžiš ako aj všetky ostatné 🙂 🙂
Krivka, Danka bola nakrvičke včera a bola negatívna..vid tabulka 😞
Danka..dakujem ty moje slnce žiarivé 🙂 🙂 🙂 naši krsány mrazáci nás určite ensklamú a my ten boj vyhráme, totot je len prehratá bitka ale nie vojna..silno ti držkám palce 🙂 kedy pôjdeš na kET, či si ešte nad tým nerozmýšlala?
Ja už tiež po skúsenisti ako mám nebudem testovať, ak tak až po dni kedy má prísť mrcha inak ani za nič 🙂
Danka..dakujem ty moje slnce žiarivé 🙂 🙂 🙂 naši krsány mrazáci nás určite ensklamú a my ten boj vyhráme, totot je len prehratá bitka ale nie vojna..silno ti držkám palce 🙂 kedy pôjdeš na kET, či si ešte nad tým nerozmýšlala?
Ja už tiež po skúsenisti ako mám nebudem testovať, ak tak až po dni kedy má prísť mrcha inak ani za nič 🙂
ciselko...dakujem a pre istotu posielam virusiky nech sa pekne nakazite 😃 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Začni písať odpoveď...

Odošli
krivka to je úplne úžasné,ďalšia tehulka 🙂 🙂 🙂 🙂
cisielko držím palčiska na rukách aj nohách a keby som mala ich ešte viac tak aj inde na štvrtok až to prebehne OK TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Kajka ja som začala špiniť tiež ale na 29DC a obdeň už aj červenú krv som mala.Gáťová povedala byť v kľude ešte to nič neznamená, naordinovala mi duphaston 2x1 a utroš brať nie vaginálne ale ústne 3x1 aby sa nedráždila sliznica.Ja som to mala hlavne cez noc keď som vstávala a išla na WC cez deň skoro nič.Treba ležať oddychovať a nohy si podoprí nejakými vankúšami alebo dekami.Hlavu hore a hl. nestresuj psychika musí byť OK, držím palce 😉 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Minka aj tebe TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Už neviem ani kto tu teraz čaká na test tak všetkým TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT