Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?
Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😃 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂

•
13. júl 2009druhááááááááá. to bola za noc. po týždni muž doma a tak hrozne celú noc chrápal že som sa nič nevyspala. ak bude dnes v tom pokračovať tak prejdeme na oddelené spálne 😃
0
chorale .. no u nas to tiez niekedy funguje na oddelene spalne ... niekedy vydava take pazvuky z eho vyhodim spat dop obyvacky .... hrozne
gabi ahoj mame pokazeny pc .... teraz mi posielaj prosim ta do roboty dik ale napisem ti mailik
ahojte, tak ja uz som doma, dufam ze ste sa pekne vyhajali, ja si idem pohajat teraz.
tijus, ja chodim od stredy do roboty, a v celku v pohode. nemam namahavu robotu, takze sa da.a dufam ze do materskej sa bude dat v pohode robit so svistami. po prve to bude znamenie, ze je vsetko OK a po druhe, ja mam marodku platenu 10dni v roku a dost. viac ani fuka,takze by to bolo joooj veru na odrete usi.
prajem vam krasy den vsetkym.
tijus, ja chodim od stredy do roboty, a v celku v pohode. nemam namahavu robotu, takze sa da.a dufam ze do materskej sa bude dat v pohode robit so svistami. po prve to bude znamenie, ze je vsetko OK a po druhe, ja mam marodku platenu 10dni v roku a dost. viac ani fuka,takze by to bolo joooj veru na odrete usi.
prajem vam krasy den vsetkym.
gabi poslala som ti mail a preco by som sa mala na teba hnevat to co ta napadlo za kravinu ???? 😃 😃 😃
Ahojte 🙂
Wolfskinka hemofila typu A je dedične ochorenie a ženy su len prenašačky,čiže to možu preniest do dalsej generacie,ale len chlapci by ochoreli. Zistuje sa to,že by si to mala uvedene v rodinnej anamneze,a zvyšenou krvacavostou.Je tam nedostatok Zražacieho faktora 8 v krvi,takže sa to da zistit z krvnych testov...
Wolfskinka hemofila typu A je dedične ochorenie a ženy su len prenašačky,čiže to možu preniest do dalsej generacie,ale len chlapci by ochoreli. Zistuje sa to,že by si to mala uvedene v rodinnej anamneze,a zvyšenou krvacavostou.Je tam nedostatok Zražacieho faktora 8 v krvi,takže sa to da zistit z krvnych testov...
surviver ... ved to tiez nemusim mat vsetko to mas pravdu .. mne by stacilo jedno babenko zdravucke vonavucke .... ale som nenarocna co ?
Začni písať odpoveď...

Odošli