Slovenky a IVF v Reprofite, Brno. Skúsenosti?
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Zuzla.. dik za info... ono sa to nejak posuva od vychodu na zapad 😎 ...prestupna stanica helik... :-p ...
my sa snazime zaspat.. ale uz tusim zaspal.. mna caka vyvesat pradlo... mala by som rychlo nieco hodit do hrnca mam na to ratam hodinu..vybrat umyvacku... podebatovat na nete.. casu a casu :-N ....poobede chystame vyrazit pokukat jarmocnu naladu do mesta..no ale prcham lebo nestihnem nic.. zatial paa
my sa snazime zaspat.. ale uz tusim zaspal.. mna caka vyvesat pradlo... mala by som rychlo nieco hodit do hrnca mam na to ratam hodinu..vybrat umyvacku... podebatovat na nete.. casu a casu :-N ....poobede chystame vyrazit pokukat jarmocnu naladu do mesta..no ale prcham lebo nestihnem nic.. zatial paa
helou.. obedujete?...ja som stihla tak ze som nestihla.. teda stihla.. ale zistila som ze mam zo vsetkeho malo =-) veci co mi treba... a kedze maly spi nemozem ist doobchodu a dorobit to ]-( rano som sa v obchode vrhla na zakusky ostatne slo bokom :-N ....takze ostava to ako polotovar snaha bola smola :-p ...mam to len asi 200m ale aj tak nemozem ho nechat sameho...no co uz najeme sa najarmoku 😃 ...
Zuzla...takze vrtaka v hlave mas?....noo ja ta v tom podporujem kukni bude pekne este ...dobra nalada...slniecko.. dobre cesty... 😎 ...
Zuzla...takze vrtaka v hlave mas?....noo ja ta v tom podporujem kukni bude pekne este ...dobra nalada...slniecko.. dobre cesty... 😎 ...
😃 😃 Táni veru krtek - vrtek sa tak zavratal, že nie a nie ho odvrtať 🙂
Taky aj ja mám dnes akúsi super náladičku a asi ťa v tom nenechám samu - takže ideme do toho spolu? Tiež som písala Koudymu, tak odpísal, že OK - ak chcem môžem začať - tak asi do toho whoopsnem.
Inak baby, to čo ten burčiak, my na východe také nemám - ja som si najprv myslela, že to palenvou, ale asi to také jak šaratica 😃
Olympia - ja som z KE a ja som v Brne počas stimulky bola naposledy len 3x (1xkontrola, 1xOPU a 1xET), ale prvá stimulka bola 4x - lebo kontrola bola 2x. Ja som už na tehu utz nešla - môžeš kľudne aj k svojmu gynekológovi a aj na kontroly sa dá chodiť k svojmu, len mailom alebo telefonicky nadiktuješ správu z utz.
Taky aj ja mám dnes akúsi super náladičku a asi ťa v tom nenechám samu - takže ideme do toho spolu? Tiež som písala Koudymu, tak odpísal, že OK - ak chcem môžem začať - tak asi do toho whoopsnem.
Inak baby, to čo ten burčiak, my na východe také nemám - ja som si najprv myslela, že to palenvou, ale asi to také jak šaratica 😃
Olympia - ja som z KE a ja som v Brne počas stimulky bola naposledy len 3x (1xkontrola, 1xOPU a 1xET), ale prvá stimulka bola 4x - lebo kontrola bola 2x. Ja som už na tehu utz nešla - môžeš kľudne aj k svojmu gynekológovi a aj na kontroly sa dá chodiť k svojmu, len mailom alebo telefonicky nadiktuješ správu z utz.
Začni písať odpoveď...

Odošli
Taky no veď to je dobrá hodnota - supíš, tak aspoň jedna pozitívna správa. Ja by som na tvojom mieste začala 😉 - a kedy ti to vychádza, ak by si sa rozhodla?
Mirindik ahoj - veru dobre radíš, treba veriť a neopúšťať sa, raz sa to podarí, no nie 😉