• Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO
  • Odporúčame: Mojasvadba.skModrastrecha.sk
  • Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno. Skúsenosti?

2. decembra 2016 
@argenti no je pravda ze ani mne to tu na sk neponukli ale cechy je iny level fakt...oni sa snazia riesit situaciu ktora je ... ved vidim ze ako to bolo ked sa snazili s tymi spermiami ..proste velmi su ochotni fakt..myslim ze sa snazia pomoct ...
18. sep 2013 o 19:27  • Odpovedz  • Páči sa mi to (1)
@sarasota Zo srdiecka ti gratulujem a tesim sa s tebou :slight_smile: opatruj sa ... :slight_smile:
18. sep 2013 o 19:29  • Odpovedz  • Páči sa mi to (1)
baby ake maju spermiogrami vasi chlapi ...davate aj daco na tu fragmentaciu spermii? nejake doplnky..ja rozmyslam ze mu asi daco dam ...kaslem na mnozstsvo ..budem riesti pohyb a fragmentaciu lebo darmo ked je to zle tak embryjko nemusi to zasa zvladnut :confounded:
18. sep 2013 o 19:34  • Odpovedz  • Páči sa mi to
@manita
prave pozeram papiere od endokrinologicky, ja tam chodim pravidelne a beriem aj euthyrox.
Toto su vysledky z augusta 2013: TSH: 0,14 pod normu (0,27-4,2), FT4: 24,7 takze to mam viacej (12-22).
18. sep 2013 o 19:43  • Odpovedz  • Páči sa mi to
@zibi ja tie intralipidy urcite budem objednavat teraz niededy. Lebo na ket budem potrebovat urcite 2 ks. Uvidim ako sa mi ich podari zohnat
18. sep 2013 o 19:47  • Odpovedz  • Páči sa mi to
@yanka1 ty si mala teraz vlozenu XB jednotkovu? ci dve embryjka to boli?
18. sep 2013 o 19:52  • Odpovedz  • Páči sa mi to
@gaga83 moja keby sa ti podarilo zohnat jednotlivo daj mi vediet ... lebo jednotlivo je lacnejsie ako ked to mas kupovat naraz
18. sep 2013 o 19:53  • Odpovedz  • Páči sa mi to
@nelly3 ani pod normu nie je dobre...mne endo povedale ze to moze svadcit o zvysenej cinnosti stitky
18. sep 2013 o 19:53  • Odpovedz  • Páči sa mi to
@zibi mali ste vysetrene DNA fragmentacia spermosov? Ked je to nad 30%, tak je to uz horsie...ale ze sa to da zlepsit, ale uz neviem ze cim, v minulosti som to citala volakde o tomto...a daju sa urobit muzovi aj analyzy na toto, fragmentacia a aj protilatky proti vlastnym spermosom take nieco....najlepsie je ist k urologovi specialistovi, ten poradi ze co dalej.... a morfologiu mate dobru? kolko % asi?
18. sep 2013 o 19:55  • Odpovedz  • Páči sa mi to
@nelly3 moja nechcem sa robit mudra :stuck_out_tongue_closed_eyes: ale teraz som si vsimla aj to tvoje vyssie T4 ..to je typicky priznak hyperfunkcie.. bud by ti mala znizit davku euthyroxu alebo zacat leicit hypertyreozu..pri nej sa ovela horise otehu a isto ti to aj preto nevyslo
18. sep 2013 o 19:56  • Odpovedz  • Páči sa mi to
@zibi
ved to, ze mala som okolo 4, lenze som jej povedala, ze to potrebujem mat menej, ze v RF to tak vyzaduju,potom som to mala ok, myslim pod 2, a teraz dost nizke, tak mi hned aj upravila euthyrox, teraz neviem kolko, ale v pondelok idem na krvicku, tak uvidim o tyzden kolko to bude.
18. sep 2013 o 19:56  • Odpovedz  • Páči sa mi to (1)
@zibi
ano znizila mi hned davku :wink:
18. sep 2013 o 19:57  • Odpovedz  • Páči sa mi to (1)
@zibi ale ze ked vezmes za 10 das tolko ako za jednu v brne este ked su cestu k tomu priratas kludne to vyde aspon nas 150 eur 1 ks.
18. sep 2013 o 19:57  • Odpovedz  • Páči sa mi to
@zibi ty musis brat tiez intralipidy infuzky? to ti v brne povedali ci iny doki? aj teraz si mala pri ET ci nie?
18. sep 2013 o 19:58  • Odpovedz  • Páči sa mi to
@zibi
a minuly rok som mala vsetko oki a aj tak to nevyslo, tak ja to uz ani neriesim, co mam v osude sa aj tak stane, hmmm, co narobim, uz som unavena z tohoto vsetkeho, rozne vysetrenia atd. a nic :angry:
18. sep 2013 o 19:58  • Odpovedz  • Páči sa mi to (1)
@zibi s tymi vajkami som to tiez tak chcela, ze zamrazit, kedze byvam daleko a nemozem tak casto chodit domov na SK, ale v Brne mi to doki nedporucal velmi, ze to nie je taka istota ako pri spermijkach, lebo vajka su citlivejsie a krehkejsie vraj, a ta technika mrazenia vajok sa asi ani casto nepouziva a nevyuziva...tak ktovie? :confused:
18. sep 2013 o 20:01  • Odpovedz  • Páči sa mi to
@bergalm ahojky, tak ja idem v piatok na kontrolny utz a som zvedava kolko ich budem mat... :unamused:
18. sep 2013 o 20:01  • Odpovedz  • Páči sa mi to
@lienka_1 ahoj lenus, ty si opat bola v Brne moja? na konzultacii?
18. sep 2013 o 20:02  • Odpovedz  • Páči sa mi to
@mimika1973 vkladali sme dve, jedno bolo XB 1 a jednu B2 :unamused:
18. sep 2013 o 20:06  • Odpovedz  • Páči sa mi to
@gaga83 ta lekarska sprava to je ako co presne?
18. sep 2013 o 20:07  • Odpovedz  • Páči sa mi to
@mimika1973 @zibi moj muz tiez mal vysetrenie fragmentaciu DNA spermii a mal miernu odchylku od normy. Na to mu odporucili brat kopec vitaminov a potom mu jeden doktor povedal aby bral kys.listovu ze to moze pomoct a nemusi dat kopec penazi do vitaminov, na 1 mesiac to vychadzalo sa mi zda 130 eur a mal to uzivat 3 mesiace.
18. sep 2013 o 20:07  • Odpovedz  • Páči sa mi to (1)
dievcata, viete mi niekto len tak v skratke a polopatisticky, naco sluzia tie intralipidove infuzie ?
18. sep 2013 o 20:07  • Odpovedz  • Páči sa mi to
@nelly3 presne aj ja som unavena.
mne povedal ze si mam dat dokopy stitku lebo ze to je zasadny problem a ze mozme tie infuzky vyskusat ..ale beriem k tomu aj fraxiparine tak neviem ci to mozem v setko dokopy kombinovat
@mimika1973 asi to nie je standardny postup ale v nasom pripade uz sa bali lebo nebola nejako moznost ... ale nakoniec sa to poriesilo
@gaga83 a to sa neda ze by mi to davali tu ? no neviem ci ja to mozem kombinovat aj s heparinom... uvidime ..mozno budem brat len ten prednison aspon sest tyzdnov pred tym pred et
18. sep 2013 o 20:08  • Odpovedz  • Páči sa mi to
@gaga83 super skusime..teraz ten liek co som muobjednala obsahuje aj listovku ..A ZLEpsil sa spermio?
moja a co ty riesis ket ked ved este ti to mohlo vyjst...
inak mas kolko zamrazenych?
18. sep 2013 o 20:09  • Odpovedz  • Páči sa mi to
@miscok prosim ta merional je to iste ako menopur? To sa predava nejak v balikoch po x ampulkach a kazda je 0,75ml? Mne odporucili menopur a clostil, menopur vraj od 2. dňa cyklu do 1. sona, ktory je na 8. den cyklu a a clostil 2-6. den. Neviem, ci si mam nasadit obe, alebo zostat len pri clostile? Poradite niekto???
18. sep 2013 o 20:10  • Odpovedz  • Páči sa mi to
@yanka1 ako sa citis?
18. sep 2013 o 20:10  • Odpovedz  • Páči sa mi to
@zibi ak myslis psychicky, tak unavena, smutna, rezignovana ...ak fyzicky, tak mam pocit ze pomalinky sa blizi ms :unamused:
18. sep 2013 o 20:13  • Odpovedz  • Páči sa mi to
@zibi co sa tyka tej kombinacie liekov ja beriem prednison, tie intralipidy som 2 dostala a od ked picham fraxik, uz som sama modrina a podliatina;);) co uz si to moje brucho mo musi vytrpiet. Mam 2 snehulkov. Musim si davat bacha aby som sa nedajboze neporezala a este ak bude ms tobude katastrofa:frowning2::frowning2:
18. sep 2013 o 20:14  • Odpovedz  • Páči sa mi to (1)
@jjajka
ano je to iste, len menopur je drahsi, je baleny po 10ks. to co ti odporucil je bezna stimulacia na soft :wink: asi kazda takto zacinala.
18. sep 2013 o 20:15  • Odpovedz  • Páči sa mi to
@jjajka vsetko bereis subezne..clostyl aj menopur s tym rozdielom ze clostyl po 5 dnoch prestanes brat cize druhy den cyklu , treti, stvrty piaty siesty koniiec clostylu ale menopur si pichas dalej az kym ti nepoveidia kedy bude odber...clostyl sa moze brat len 5 dni :slight_smile:
18. sep 2013 o 20:15  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Choď na stranu:   Zruš
Tvoj príspevok