Slovenky a IVF v Reprofite, Brno. Skúsenosti?
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

•
20. okt 2014@lemoni86 a to si volala na kolky den?
0
@lemoni86 to mas super, na 3 den by malu byt idealne 8 bunkace a ty ich mas 5 a jeden 10 bunkac 😉 . Budem drzat tvojmu 10bunkacu palce, aby dopadol lepsie ako moj. U mna sa na 4 den zastavil 😞 nech sa vsetky pekny vyvijaju a mas et a plus minimalne 5 mrazacikov. To je tvoje prve ivf v rf? Chodis Marcelovi?
@ina7 a sedel Ti Clostilbegyt? Mne teda vôbec, dosť silné migrény a potom aj zvracanie, musela som vysadiť. Odporučili mi liek Femara, nepoznáte to?
Tak baby robila som si dneska poobede tehu testík kamoška mi kúpila a bol tam v limite síce slabo viditelný duch 🙂 som sklamaná,lebo som čakal,že bude vidieť viacej a bojím sa,že HCG pojde pomaly hore :-| a hlvne aby som v najbližších dňoch nedostala menzes :-| aj vy ste mali niektorá slabého ducha na 9 Deň po ET s 1 vyhcatchovanou blastocystou? :-|
@adulka1981 Keď povieš doktorovi, že ti clostyl nesedí, tak niečo vymyslí, neboj. Fakt ti tu ženy potvrdia, že lekárom v RF sa dá dôverovať. 🙂
baby....Prúser....sorry za výraz....dnes som 16DC ....znovu stopstimulácia.....a začala som krvácať.....ako nie nejak silno....tak ako keď sa spúšťa mrcha.....som s toho vybitá ako baterky....a teraz neviem....či zažať alebo nezačať brať duphaston :-S :-S :-S
@skaredekacatko pokial nemas gonal drzany v chladnicke, ale mas ho do 25 stupnov, treba ho pouzit do 30 dni. Takze mozes 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli