Slovenky a IVF v Reprofite, Brno. Skúsenosti?
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@biga7070 ja som bola na vklade 29 júla,5dnová kultivácia
na srdiečku som bola v piatok malo 1cm a srdiečko krásne bylo
na srdiečku som bola v piatok malo 1cm a srdiečko krásne bylo
Ahojte korčulky 🙂 Tak sa hlásim po prežitom výlete na východze 😃 😃 😃 😃 Ani sa nečudujem, že populácia stúpa prevažne na východe 😃 😃 😃 Toľko bocianích hniezd, čo som videla od Prešova, cez Bardejov, Vranov až po Domašu, som v živote nevidela. Všetky bociany sú teda sústredení len na východe a nestíhajú roznášať detičky aj na západ 😃 😃 😃 😃 😃 😃
Ja však pevne verím, že tehu vlak som dovliekla na západ a že za pomoci @ria191 , @tinkatinulka a ostatných kočiek sa konečne aj na západe rozbehne tehu vlna 🙂 🙂 🙂 🙂 Všetkým držím veľmi palce 🙂
Ja však pevne verím, že tehu vlak som dovliekla na západ a že za pomoci @ria191 , @tinkatinulka a ostatných kočiek sa konečne aj na západe rozbehne tehu vlna 🙂 🙂 🙂 🙂 Všetkým držím veľmi palce 🙂
@skaredekacatko dakujem za odpoved. Trosku som ale nepochopila preco sa to neoplati. ved ked poistovna preplati 1000 Eur tak je to super, nie? a tebe to nepreplatili?
@martuska00 ja som bola teda dnes znova na tom sone a všetko chvalabohu v poriadku, máme 15 mm 😃
@jalaura lebo v brne nauctuju cez poistovnu 2200 a mimo nej 1000 tak stale platis rovnaku sumu. Ja ked som prvy krat davala preplacat este to dovera robila a v brne mi dali normalne soft za 1000 eciek bez liekov a 750 som vtedy dostala od poistovne ale uz to tak nerobia ze je to nespravodlive lebo v cechach babam soft nepreplaca poistovna. Tak preto ta suma. Neviem mozno sa to za ten rok zmenilo.
Začni písať odpoveď...

Odošli
aj ja som 7+3tt 😃 mála si posledný menzes 10.7.?