Slovenky a IVF v Reprofite, Brno. Skúsenosti?
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

•
24. feb 2015@andy175 to bol ket, cize mi vkladali v tom cykle mrazacika. Ale cakam dvojicky, vyzeraju ako dvojvajecne, tak to druhe je mozno z toho 18,5mm foliku 😉 pocuj, nestresuj sa dopredu, nic nie je nemozne 😃
1
@andy175 chapem ta, mne ked lekar povedal po sone, ze to nevidi nadejne, tak som si celu cestu do blavy porevala. Prve ivf a total sok. Ale predychala som to, povedala som Marcelovi, ze chcem vyskusat inu stimulku, ze bud gonal alebo puregon, kedze je to ciste fsh a hned to bolo na lepsej ceste 😉 komu chodis?
@andy175 a zistili alebo zistoval miekto dovod preco si prisla o babenko? uzivas este nejake lieky? to je super ze vies otehotniet 😉
@haimi aha, ja som myslela že ten môj... áno tiež chodím k Štelclovi, ani ma nenapadlo, že tam nebude... ja som sa s ním ešte v septembri dohadovala... ale tak kým som sa odlhodlala to trvalo...
@ingrid0105 neužívam žiadne lieky a ani nikto nič nezisťoval... 😞
@ingrid0105 neužívam žiadne lieky a ani nikto nič nezisťoval... 😞
@evadek len vydrz moja na ten piatok! To uz budes v 7tt?
Na sone uz bude nieco vidiet potom, v 6 tt mohlo byt este priskoro, je to rozdielne.
Este spinis ci uz prestalo? Hcg posledne bolo kolko?
Ak na poslednom sone bolo vidiet uz gestacny vak aj vesicule v nom, tak to je dobry priznak, embryjko sa ukaze potom zaroven. Mne v 6tt tiez este embryjko nevideli len to ostatne, a tyzden na to uz tam bolo aj so srdieckom! x-)
Takze nic ine len cakat a dufat a verit! 😉 🙂
Na sone uz bude nieco vidiet potom, v 6 tt mohlo byt este priskoro, je to rozdielne.
Este spinis ci uz prestalo? Hcg posledne bolo kolko?
Ak na poslednom sone bolo vidiet uz gestacny vak aj vesicule v nom, tak to je dobry priznak, embryjko sa ukaze potom zaroven. Mne v 6tt tiez este embryjko nevideli len to ostatne, a tyzden na to uz tam bolo aj so srdieckom! x-)
Takze nic ine len cakat a dufat a verit! 😉 🙂
@mimika1973 neviem co bolo na poslednom sone vidiet..mudr. sa vyjadrovala skepticky..mala som pocit, ze moc sa jej o tom nechce vraviet...povedala ,ze ten gestacny vak ci co narastol o miniímum..ze tam je strasne maly progres...
V piatok budem 6 tt+4
Nespinim ale tak citim sa tak neutralne...
mam vela liekov..uz nie som ani unavena, ani ma tak nebolia prsia a hlvane uz mi nie je ani na vracanie..v podstate sa citim tak inak....nemam z toho dobry pocit a uz chcem mat za tym...
V piatok budem 6 tt+4
Nespinim ale tak citim sa tak neutralne...
mam vela liekov..uz nie som ani unavena, ani ma tak nebolia prsia a hlvane uz mi nie je ani na vracanie..v podstate sa citim tak inak....nemam z toho dobry pocit a uz chcem mat za tym...
@ingrid0105 tak v piatok budeš pichať pregnyl a OPU v nedeľu a v pondelok hor sa do novej práci 🙂 som zvedavá,čo povie mne v pondelok =-)
@evadek hmmm, no moze ist aj o prazdny vak, to sa mi uz stalo na upnlom zaciatku pri prvom IVF. À le zas mne nerastla dobre hcg, a vak bol prazdny v 8tt... :-| Islo o anembryolu. Dufam, ze to nemas a ze v piatok budu lepsie spravy!
Drz sa, viem, je to riadny stres toto cakanie a neistota! Lieky vsak ber zatial....
Ty mas Marcela v Brne? je asi mimo momentalne, tak cakat na ten piatok uz len... |-|
Drz sa, viem, je to riadny stres toto cakanie a neistota! Lieky vsak ber zatial....
Ty mas Marcela v Brne? je asi mimo momentalne, tak cakat na ten piatok uz len... |-|
@mimika1973 ja som mala posledne hcg 10 000 ... a prve som mala 15 den 3000 ...potom dalsie cez 6 000 a nasledne bolo vyse 10 000 ...
Uvidim...cely cas ma len strasia...tak,ze uz naozaj som skepticka...a navyse ked viem,ze cas hra proti mne s diagnozami...
Jasne..lieky beriem...kazdopadne aj musim kvoli tomu krvacaniu... Hej..ma prist az 01.03. ...pisala som mu...
Uvidim...cely cas ma len strasia...tak,ze uz naozaj som skepticka...a navyse ked viem,ze cas hra proti mne s diagnozami...
Jasne..lieky beriem...kazdopadne aj musim kvoli tomu krvacaniu... Hej..ma prist az 01.03. ...pisala som mu...
@silvia545 urcite dam vediet ako som dopadla a ty tiez informuj moja, budem cakat 🙂 a cakam len same dobre spravy
@silvia545 teraz kukam ak by Marcel prisiel do prace v nedelu mohol by mi aj OPU robit 😉 no necham sa prekvapit, vsetko je to este len velka loteria, ale musim verit 🙂
@ingrid0105 určite dám vedieť 😉
no mohol by ti aj OPU spraviť,,ja som Macháča videla len na konzultácii,uz,OPU a vklad mi robil vždy iný lekár 😉 aj ked som bola na OPU som zahliadla Macháča,ale nerobil mi to,,ale doktorka 🙂
no mohol by ti aj OPU spraviť,,ja som Macháča videla len na konzultácii,uz,OPU a vklad mi robil vždy iný lekár 😉 aj ked som bola na OPU som zahliadla Macháča,ale nerobil mi to,,ale doktorka 🙂
ahojte kocky, kde kupujete lieky, ktore potrebujete pri ivf? SR ci CR? Kde to vychadza lacnejsie? Ja som doteraz kupovala len v CR - v tej lekarni na prizemi reprofitu. Pregnyl 5000 ma vysiel 4,69e (128CK) a clostilbegyt 4,90e (130,70 CK). Kupovali ste to niekto na SK tieto lieky? kolko vas vysli?
@tinkatinulka fakt? pockaj ta 1 davka (myslim na 1 injekciu) stoji 12e? Tak to som potom dobre urobila, ze som to kupila v CR.
@tinkatinulka dakujem za info, dobre vediet, dalsi mesiac si to uz kupim v CR bez vahania.
Začni písať odpoveď...

Odošli