Slovenky a IVF v Reprofite, Brno. Skúsenosti?
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

•
11. apr 2015Ja som rada že som Štelcla spoznala a splnil mi sen a mám deti 🙂 🙂 ja som raz výpoveď dávala k 10 dňu v mesiaci a bez problémov mi ju dali 11 som nastupovala do inej práce 😉 😉 možno dal výpoveď ale nechcel to rozoberať pred pacientkami 😉 😉
1
@mimika1973 ďakujem si milá. 🙂malá som clostil 2 x denne +5injekcii fostimon. Orgalutran Pregnyl. Malá so. Aj 10 folikov na sone . Vybrali 3 ,dobre boli 2, oplodnilo sa len 1.máme zlý tvar 1% dobrých. Dúfam že konečne bude aspon vklad. Bojím sa . V stredu mam Sono tak uvidím ako som zareagovala teraz.
@tinka9075 Aj ja som Marcela rada spoznala a dúfala som, že mi dieťa urobí práve on 🙂 Osobne si myslím to isté čo ty, že na klinike vedeli o jeho odchode už skôr, len nechceli stresovať pacientky. Ja som sa už dlho divila, že nemá foto na nástenke na chodbách kliniky a nové sestričky tam sú... Teraz si budem musieť vybrať buď niekoho nového z RF, alebo urobiť pátraciu akciu a ísť za ním 🙂
@mimika1973 ahoj,,nie dnes som nevolala,,embryologička mi povedala,že 2 deň kultivácie embryjka nepozerajú 🙂 ani neviem kto mi bude robiť vklad a dakujem,musí to byť to pravé 🙂
@tlucka určite vedeli o jeho odchode len nechceli nič povedať,,, ja som mala takýto pocit keď som chodila k doc.Tomášovi do iscare keď už sme začali konečne niečo riešiť tak docent odišiel ...nevedela som o tom a šla do Iscare keď som sa to dozvedela celú cestu domov som prerevala a mužovi povedala že ja asi tehotná nebudem lebo docent je ozaj super ,,,a potom sme zostali v kontakte radil mi a poslal ma do Reprofitu a odtiaľ som už odchádzala spokojná 🙂 🙂
Ja len fakt nechapem, preco ma predvcerom rano este presviedcal, ze sa urcite vidime pri vklade. Ja som sa ho vôbec na to nepytala. Povedal to sam proaktivne a posobil maximalne presvedčivo. No som z toho jelen. Kazdopadne ak o tom vedeli a nechali ho prijimat nove pacientky, to mi pride trocha nefer :-S
No nic, tak nam tie deti bude musiet spravit niekto iny 🙂 Ale skoda.
No nic, tak nam tie deti bude musiet spravit niekto iny 🙂 Ale skoda.
@tlucka Marcel tam nemal fotku uz v januári, uz vtedy tu niekto vyjadril podozrenie, ci náhodou neodchádza
@diska No záhada okolo Marcela je žiaľ asi už vyriešená. @martuska00 dnes napísala, že jej na mail odpovedal Štepán, že Marcel už u nich nepracuje.. 😢 😢 😢 😞 Takže tak..
no mňa porazí.....ja som presne vedela, že mám ísť na vklad tento mesiac.....to by som ho ešte stihla....ja ani neviem....koho si teraz vybrať 😞 😞 😞 😞
Takže je to asi naozaj pravda.....lebo už sa to rozoberá aj na iných stránkach
@crazybabenka Na stránke majú ešte stále uvedené, že odborným konzultantom je prof. Pilka. A ten už žiaľ nie je medzi nami... Akurát čo majú na stránke aktualizované, sú výsledky úspešnosti.
Začni písať odpoveď...

Odošli