Špinenie po menzese, bolesť pŕs

stellina33
26. jún 2013

Ahojte,uz som sem pisala tento prispevok : mala som nechránený pohl.styk presne den pred menzesom,menzes mi trval nejake 3 dni a presne 10ty den od toho posledneho pohl,styku a vlastne par dni po skonceni menzesu mi prislo spinenie a hrozne sa mi naliali a bolia ma uz beztak moje dost velke prsia,musim ich rano pridrziavat.Napina ma z jednej zubnej pasty a tri dni po tom spineni ma zacalo boliet v podbrusku ako keby som mala dostat menzes.Dnes je vlastne ten den a bolelo to uz aj vcera.Dnes som bola u Dr. Robil mi cytologiu a zacal mi pritom krvacat krcok (co som citala ze pri tehotenstve moze pri prehliadke zacat krvacat) a povedal ze na maternici nic nevidi(ale kedze je to este len cca 10 dni,moze tam nieco vidiet??
...a dopadlo to tak,ze som dostala menzes po tychto priznakoch ale o 12dni skor,myslite ze mozem byt v tom,ci sa mi len hormony zblaznili?

jarkaleskova
26. jún 2013

po cytologii bezne krvaca krcok,nesuvisi to s tehotenstvom a myslim,ze pomohol by ti tehotensky test,ktory by uz mohol ukazat,ci si alebo niesi tehotna....ale pokial si dostala menzes,tak skor niesi ako ano....aj ked ani to nieje pravidlo...

zuzi0911
27. jún 2013

Skus test iba tak si budes ista...na sone je zvacsa vidno okolo 4~5 tyzdna niekedy aj skor ale to su tiez vynimky...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre