Všetko o KET. Ako prebieha? Koľko trvá?
Ahojte,chcela by som vas poprosit,aby ste mi napisali nieco o KETe. Ako prebieha cela liečba,kolko dni,kedy je transfer,či je po tom potrebna PN.

•
1. dec 2008ahojte , tak bola som dnes na krv a som tehu 🙂 neviem aku mam hodotu Hcg, ale tehu som to je iste ........
0
Dobre ranko....jarus,tak sa pridavam k gratulacii aj ja......a kolko si mala vlozenych??
Dasi,ja som mala KET 4.11.a na UTZ som este nebola.....ze je zvykom u nas v Care az po 3tyzdnoch od zistenia hcg/14.den KET/takze ja este vobec nic neviem,a Ty si si robila so sebou take starosti..a to ktohovie,ci vobec mne zistia uz srdiecko......
MACU,mam herpes....
Dasi,ja som mala KET 4.11.a na UTZ som este nebola.....ze je zvykom u nas v Care az po 3tyzdnoch od zistenia hcg/14.den KET/takze ja este vobec nic neviem,a Ty si si robila so sebou take starosti..a to ktohovie,ci vobec mne zistia uz srdiecko......
MACU,mam herpes....
Ahoj holky,
Mmonny, neboj srdíčko(a) budou, držím palce a ať ti to rychle uteče. 🙂
Jinak u mě žádné změny, stále silně krvácím, už aby to přešlo, furt si říkám, kde se to ve mě furt bere. :-| Je to hnus. :-| Ale dneska už břicho nebolí, tak snad už to bude lepší.
Všem novým těhulkám gratuluji. 🙂
Mmonny, neboj srdíčko(a) budou, držím palce a ať ti to rychle uteče. 🙂
Jinak u mě žádné změny, stále silně krvácím, už aby to přešlo, furt si říkám, kde se to ve mě furt bere. :-| Je to hnus. :-| Ale dneska už břicho nebolí, tak snad už to bude lepší.
Všem novým těhulkám gratuluji. 🙂
Ahojky holky🙂 Před měsícem jsme prodělala OPU, ale díky OHSS neproběhl ET. Měla jsme počkat na mrchu a 11 DC přijít na UTZ. Mrcha přišla a tenhle čtvrtek budu 11DC. Takže předpokládám, že pokud bude všechno v pořádku, tak bych mohla tento cyklus prodělat KET. Kolikátý DC dělají KET ?.. a neberou se nějaké léky předtím???..
Začni písať odpoveď...

Odošli