Všetko o KET. Ako prebieha? Koľko trvá?

Ahojte,chcela by som vas poprosit,aby ste mi napisali nieco o KETe. Ako prebieha cela liečba,kolko dni,kedy je transfer,či je po tom potrebna PN.
artep26
19. nov 2008
Jéééééééééé jupí jupí to vypadá na další dvojičky 😃 😃 😃
velikánská gratulace MM 😃 😃 😃
dasa24
19. nov 2008
mmonno no to je super, to mooooc gratluju x-) x-) x-) x-) x-) 😃

Artepko ted jsi na řadě ty 😉 🙂 x-) x-)
dusice
19. nov 2008
Mmonna, moc velká gratulace!! 😃. Doufám, že ted´ už budou jen krásné sny.
artep26
19. nov 2008
No tak to Dáší doufám 😃 😃 😃
jsem se teď tak rozohnila na to moje dítě drzý, že mě až rozbolelo břicho ]-(
no ječet umim pěkně, tak není ani divu 😃
dasa24
19. nov 2008
artep, hlavně klídek ted 😉 🙂 , no i když ono se to nedá, když je dítko drzý :-N
Ono to uteče a za chvíli budeš ječet u porodu 😃 😃 😃
artep26
19. nov 2008
no se ani čoveče netěšim
poprvé je dobré, že nevíš co tě čeká a tak strach nemáš
ono to není zas tak hrozný, no ale bolí to no, to se nedá nic dělat
ale je to můj nejkrásnější zážitek, ne ten porod to už jsem celkem zapomněla ale to když mi jí dali poprvé do ruky, jen tak v hadýrce, ještě mokrou a teploučkou ... fakt se to nedá ani popsat
a dneska je z ní 34 kg odmlouvající dítko ]-(
artep26
19. nov 2008
Dáší začínám nervóznět :-N :-N :-N
dokonce jsem si měřila teplotu 😃 😃 😃
jsem cáklá
těhule prý mají zvýšenou teplotu tak jsem to zkusila,nikdy jsem si ale BT neměřila, tak z toho stejně poznám prd 8-(
no už mě to začíná brát, ještě že mám doma jen 1 tt tak nesmím testovat, teprve v po, to už by snad mělo být na tt znát
už asi fakt magořím :-| :-| :-|
jmisa
19. nov 2008
Artep, pokud bereš utroš nebo něco obdobného, tak to BT zvyšuje tak jako tak.

Mmonno, gratuluju. Ale sono až v 9tt, to by mě švihlo 😃
artep26
19. nov 2008
Hele Jmis, ty mi tu kazíš moje naděje 😃 😃 😃 😃 nech si toho, ať si to těhu užiju alespoň do toho 10. dne 😃 😃 😃
dělám si srandu, už fakt magořím 😃 😃 😃
artep26
19. nov 2008
jdu dadat, břicho se hlásí, jdu natáhnout špíček
pa 😉
jmisa
19. nov 2008
Já to s Tebou myslím dobře 😃 Prostě nic nevymyslíš, pokud nebudeš házet šavle a prsa Ti nenarostou do obr rozměrů (což se jistě stane, ale později), tak jde jen o ubytečný stres.
macous
19. nov 2008
Mmonno - moc gratuluji ke krásnému HCG 😃
artep26
19. nov 2008
Jmis je mi to jasný 😃 😃 😃
no mně ty prsa už narostly po těch blbých hormonech ]-( ]-( ]-( budu jak medvědice, teď mám tak 4 ]-( ]-( Zlatý krásný moje trojčičky před Andulkou, takový pevný byly ]-( ]-( ]-(
artep26
19. nov 2008
jdu na Pasti 😉
leny2
20. nov 2008
Ahoj holky,
Mmonny, gratuluju těhulko, tak to máš skoro stejně jaká já, mě taky doktor říkal, že to podle HCG nepoznáme, jestli tam jsou dvě.
artep26
20. nov 2008
Ahoj Leny a ostatní 🙂
No jo, vy těhule jedny 😃 😃 😃 doufám že budou dvojičky 😃 😃 😃
Holky mně se to tak tááááááááááááhneeeeeeeee 😞 😞 😞
leny2
20. nov 2008
Artep. kolikátý den jsi po KETU?
artep26
20. nov 2008
6. 😞
artep26
20. nov 2008
když nepočítám den KEtu 😉
mmonna
20. nov 2008
Dobre ranko babulky...dakujem 😉 Snad sa rychlo pridaju dalsie,.....

Leny,ja budem vediet uplne presne az dnes doobeda,ked mi to mudr posle mailom.....mozno to bude presne tak isto,ako Ty 🙂

Artepka,neskusis to predsa len zajtra testnut?A koko ma Anicka rokov?Moja Mirka ma tiez vie tak strasne povytacat,ale ovladam sa,lebo potom ma tiez hrozne rozboli brucho,a prijde mi zle.....telo si pyta klud....ale aj vacsie nohavice.......uz teraz nic neoblecie..blbe hormony......ale bez nich by som asi teholka nebola 🙂
artep26
20. nov 2008
MMnonny Aničce bylo koncem července 8 let.
Je to pomocnice,moje zlato ale někdy mě dokáže pěkně vytočit.
Hlavně ten bordel v pokoji, to ona neřeší. No ale my jako děti mívaly taky bordel, pamatuji si to 😃 😃 😃
MM to je brzy, to budu teprve 7. den. Kolikátý jsi testovala ty?? Mám doma jen 1 tt a tak si to nechci vyplácat, víš?? 😃 😃 😃
leny2
20. nov 2008
Artep, já testla 8. den a už tam byla krásná čárečka, ale to záleží ne tobě, jak se na to cítíš.

Mmonny, tak už se těším na přesný čísílko. Budu průběžně nakukovat, ale jinak tady moc dneska zase asi nepobudu, mám odpoledne hodně zařizování a lítání, tak možná až večer doma, uvidím jak to stihnu.
artep26
20. nov 2008
Leny no ještě počkám 😉 tentokrát to nechci uspěchat, minule jsem testla myslím 7. den a nic a od té doby už jsem to vzdala ... takže to nechám asi opravdu až na to pondělí 🙂
MM tak ať je čísílko hezky velké 😉
nunca
20. nov 2008
Mmonny, moc gratuluji ke krásnému Hcg 🙂 🙂 , atˇ mimísek (-sci) krásně roste 😉 .
Artep, moje zlatko měla zase koncem července 7 let a taky mě umí skvěle pozlobit, ale když mě obejme a řekne to své: odpustíš mi to maminko, tak taju jak sníh, prostě se dlouho zlobit nedokážu :-p a někdy toho řádně využívá, mrška 😃 .

Jinak já stále bez ms a beze změn :-| , včera TT neg., takže zítra pofrčím do caru ještě na krev a vyšetření 8-( .
artep26
20. nov 2008
Nun tak to je mi moc líto, kolikátý den po KETu jsi??
Jo jo, dětičky umí pohladit po dušičce ale i pěkně pozlobit.
Jdu si vzít Utrouše kámoše, pak ještě nakouknu 😉
nunca
20. nov 2008
Artep, dnes jsem už 15.den po vysazení léků a 29. den od KETu, jej to už je dost, že? Já to před tím takhle nepočítala a tedˇ sleduju, jak šíleně to letí. Aspon se už snad konečně dozvím, co vlastně se mnou vůbec je.
artep26
20. nov 2008
Nun tak alespoň aby ti zjistili v čem je problém a mohli jste se vrhnout do dalšího snažení.
Najdu tabulku a hodím jí sem holky, ať máme přehled, už se v tom nějak ztrácím 😉
artep26
20. nov 2008
Leny2 - 31 let, Arleta, 1 dítě, 1.IVF + ICSI, od 22.6. stimulace - krátký protokol - Merional, Synarel, Prednison, 4.7. OPU (13 vajíček), 8.7. ET (1 embryjko), 8 zamraženo, 22.7.TT - negativní, 11.9. KET, TT 25.9. - negativní, 2.KET - listopad

Dáša24 - 26 let, 1. IVF+ICSI říjen 07, //, porod v 6 měsíci-kluk umřel, příčina nevysvětlitelná,
1.KET srpen 08-TT negativní, 2.KET 5.9.( poslední 2 embrya)-TT negativní, 2IVF+ICSI, OPU 28.10.08, ET 31.10.-2 embrya

Macouš - Podolí, 1.IVF duben/08 krátký protokol puregon + orgalutran, 34 vajíček,14 embrijek, prodl. kultivace přežilo 12 emrijek, ET 1 embrijko, možnost hyperstimuláku HCG O, červen/08 KET 2 embria po léčbě estrimaxem (bez ovulace) -HCG 0; srpen/08 -KET 2 embria - negativní HCG; září/08 KET č.3 zavedena 1 blastocysta - HCG 0; říjen/08 IVF č.2 - OPU 24/10 -5 embrijek, 28/10 - ET 2 morulky (+3mrazáčci,ale jeden je nic moc), 11.11. potvrzeno HCG 504

Artep26 - Sanus Pardubice, 1.IVF + ICSI - protokol s antagonisty (Puregon+Ormimís v bgalutran+Prednison); OPU 17.9. (21 vajíček) - ET nebyl kvůli OHSS, 12 mrazáčků; 1.KET 15.10 - 1 embryo, tt neg., 2. KET 14.11.08 - 2 embrya, žádný mrazáček; tt 27.11.08

Musilka - Pronatal Praha 1. IVF říjen 2008 krátký protokol, OHSS, 11 mrazáčků, KET leden 2009
artep26
20. nov 2008
Holky dopište se tam, moc vás tam není.
Ale dalo mi to, než jsem tabuličku našla 😃
mmonna
20. nov 2008
Leny2 - 31 let, Arleta, 1 dítě, 1.IVF + ICSI, od 22.6. stimulace - krátký protokol - Merional, Synarel, Prednison, 4.7. OPU (13 vajíček), 8.7. ET (1 embryjko), 8 zamraženo, 22.7.TT - negativní, 11.9. KET, TT 25.9. - negativní, 2.KET - listopad

Dáša24 - 26 let, 1. IVF+ICSI říjen 07, //, porod v 6 měsíci-kluk umřel, příčina nevysvětlitelná,
1.KET srpen 08-TT negativní, 2.KET 5.9.( poslední 2 embrya)-TT negativní, 2IVF+ICSI, OPU 28.10.08, ET 31.10.-2 embrya

Macouš - Podolí, 1.IVF duben/08 krátký protokol puregon + orgalutran, 34 vajíček,14 embrijek, prodl. kultivace přežilo 12 emrijek, ET 1 embrijko, možnost hyperstimuláku HCG O, červen/08 KET 2 embria po léčbě estrimaxem (bez ovulace) -HCG 0; srpen/08 -KET 2 embria - negativní HCG; září/08 KET č.3 zavedena 1 blastocysta - HCG 0; říjen/08 IVF č.2 - OPU 24/10 -5 embrijek, 28/10 - ET 2 morulky (+3mrazáčci,ale jeden je nic moc), 11.11. potvrzeno HCG 504

Artep26 - Sanus Pardubice, 1.IVF + ICSI - protokol s antagonisty (Puregon+Ormimís v bgalutran+Prednison); OPU 17.9. (21 vajíček) - ET nebyl kvůli OHSS, 12 mrazáčků; 1.KET 15.10 - 1 embryo, tt neg., 2. KET 14.11.08 - 2 embrya, žádný mrazáček; tt 27.11.08

Musilka - Pronatal Praha 1. IVF říjen 2008 krátký protokol, OHSS, 11 mrazáčků, KET leden 2009


MMonna-Gyn Fiv Bratislava,1.IVF 09/08,dlhy protokol,2mrazaciky,ET-neusp,KET 11/08-2blastocysty,ttpozit,hcg 2100