Aké máte skúsenosti s kozmetikou The ordinary?

21. apr 2020

Používam retinol, kyselinu hyalurónovú a niacinamid cca 6 týždňov a nevidím absolútne žiadne výsledky.necakala som žiadny zázrak,no nemám z toho ani žiadny pozitívny pocit,akože naozaj nula pocit,nula výsledok,veľké sklamanie. Nechápem,na základe čoho to toľko ľudí vychvaľuje,pre mňa zbytočne vyhodené peniaze, všetko som ráno vyhodila do koša nespotrebovane,myslím,že 6 týždňov je dosť na akúkoľvek aj minimálnu zmenu. Máte skúsenosti???

autor
23. apr 2020

@petkaaa no ja už neviem,čo by som mala.este skúsiť...už som skepticka...poslednú šancu by som dala buffetu s peptidmi medi alebo matrixyl (neviem sa rozhodnúť) a Amino kys. + B5

modra_kolobezka
23. apr 2020

Z Ordinary mam asi 10 veci, nie vsetko kazdemu sadne. Za mna ich kys.hyalutonova je nic moc, ovela lepsi je ich Buffet a este lepsi ich Subq skin na hydrataciu, ten je bomba. Niacinamid mi takisto nevyhovuje. Zato Retinol 2%je za mna skvely, rovnako ako C 23%, EUK. Treba poskusat a najst si co ti vyhovuje. Neda sa ocakavat,ze vsetko sadne kazdemu. Tie ceny nie su vobec vysoke.

autor
23. apr 2020

@modra_kolobezka matrixyl si nemala?

modra_kolobezka
23. apr 2020

Nie, nemala. Skus sa pridat do skupiny Ordinary, je tam kopec recenzii na vsetky produkty. Mne una hydrataciu strasne vyhovuje subq skin, ten si planujem kupit opakovane. Je to ale moja skusenost, niketo druhy ti napise nieco ine. Musis si tie veci jednoducho poskusat. A co nevyhovuje poposuvat, predat, darovat

seahorse27
23. apr 2020

Ta kys. mliecna moze trochu stipkat zo zaciatku. Ja som zacinala asi s 10% - nou mliecnou a okrem asi minutoveho stipkania mi to nijako nedrazdilo plet. Ja som ju nezmyvala, ona je formulovana ako serum. Normalne som si ju naniesla na cistu plet, pockala 20 min. a pokracovala som s HA alebo Buffetom a kremom/olejom. Zalezi od citlivosti pleti, ci zareaguje podrazdenim. Najjemnejsia AHA od TO je ta mandelic acid. Ale ako pisem, mne ani ta mliecna 10% nijako plet nedrazdila. Predsa je len jemnejsia ako napr. glykolova. Ten gylocolic acid tonic obsahuje tusim 7% kys. glykolovej a zodpoveda to zhruba 10% kys. mliecnej, co sa tyka ucinku.

nany711
30. apr 2020

Ahojte baby ja by som sa chcela spytat ci je podla vas kozmetika the ordinary aj pre baby ktore maju uz 15 rokov zachvilu 16 ? Ďakujem

petkaaa
30. apr 2020

@nany711 Veľmi opatrne by som išla lokálne s kyselinou salicylovou, možno s niacinamidom, raz za čas kyslina mandľová, to je najjemnejší exfoliant. Iné by som ešte nedávala.

seahorse27
30. apr 2020

@nany71 Moja 11-rocna dcera pouziva niacinamid 😉

veri14
17. jún 2020

Uplne s tebou suhlasim. Ja som vyskusala kadeco z Ordinary avsak ziadnu zmenu som nezaznamenala ani po mesiacoch.

denisa777
21. jún 2020

@modra_kolobezka prosim ta,ktory pripravok je na hydrataciu,pozeramm prvykrat tu kozmetiku,mam dehydrovanu citlivu plet a nechcem si viac poskodit s niecim co nepoznam.dakujem

mirage
21. jún 2020

@denisa777
urcite si kup squalan

modra_kolobezka
21. jún 2020

@denisa777 Hyaluronic acid + B5. Je tu sukr.skupina The ordinary, mozes sa tam pridat,je tam kopec info

modra_kolobezka
21. jún 2020

@denisa777 skus sa ozvat moderatorke @victoriad ak sa chces pridat do skupiny

mirage
22. jún 2020

@modra_kolobezka ten hyaluronic acid velmi velmi zmolkuje.. za mna nic.. vyhodila som to.

modra_kolobezka
22. jún 2020

@mirage mozes skusit marine hyaluronic, alebo sub sqin namiesto neho. Mne nezmolkuje. Kazdemu asi vyhovuje nieco ine 🙂

meghan999
29. dec 2020

Ahojte zeny spravili sa mi same pupence po tvari :/neviete ako sa toho zbavim? Neni to tak vydno ale mam taku napnutu položku cierne bodky a podobne

znka121
23. jan 2021

Mne nesadla hyaluronova a ani Niacinamid. Mala som alergicku reakciu vysip - zihlavku na celej pleti. Do dnes sa toho neviem zbavit.

nankis
29. jún 2021

Ahoj, škoda že si to vyhodila... ja som používala tak dráhu kozmetiku Medik8 (rozumej 200+/každé 3 mesiace) a fungovala som takto dlho. Pomohlo na akné (take tie pupaky ktoré sa nedali vytlačiť na čele) potom ďalšiu dráhu kozmetiku Ericson Laboratoire. Nakoniec som prešla k THE ordinary. Objednala som si čistenie, krem, kys.hyaluronovú (rano) a niacinamide (vecer). Ja mam veľmi ale veľmi citlivú pleť. Začervenanie, sem tam akné, mastnejsia pleť a zatiaľ mi to vyhovuje. Aspon nemám cez deň tvar mastnu/lesklú.. po aplikácii sér sa cítim lepšie a moja pleť mi ďakuje. Uvidím časom. Nič nepreháňam. V každom prípade mala si počkať. Ja som si liečila pleť pol roka. Pol roka som používala všetko poctivo a dočkala som sa peknej pleti. Ale chápem chcela si vidieť výsledky po mesiaci ale tak to nefunguje.

pamut
19. aug 2021

mne napriklad vobec nesadol krem kyselinou azealovou. upchal mi pory :( niacinamid zas vytvaral zmolky.

nankis
27. aug 2021

@pamut a ako si nanášala niacinamide? Mal by sa používať na mokrú tvár, navlhčenú. Nechať vstrebať a použiť krém 🙂

nankis
27. aug 2021

@mirage Toto sérum sa nanáša na navlhčenú pleť..

mirage
27. aug 2021

@nankis ano.. mne nesadlo, same zmolky.

fiffinkaa
27. aug 2021

Žiadne zázraky ...obe s kamoškou sme prešli z Medik 8 na Ordinary, ona sa vrátila späť k Medik 8 ja este míňam Ordinary, keďže vrstvenie je problematické lebo produkty zmolkuju, takže z 10 prípravkov po troške minam, dávam si 2 max.3 a už zmolky...pred tým sa dôkladne odlicujem 5 krát podľa Zavadskej..buffet nič moc..no zázrak sa nekonal ani u mňa..ale ani z Medik 8, takže ani k nemu sa nevrátim..skúšam značku Misha a LA roche..zatiaľ sa mi pozdáva.

22betka11
24. sep 2021

kozmetiku artistry si neskusala?