Žienky, akú hennu by ste mi odporučili na prekrytie šedín?
@cicuca henna šediny neprekryje, len z nich urobí svetlejšie zafarbené vlasy.
Ale ja osobne používam od Indian Natural Hair Care a som spokojná.
@michaela789 mne henna sediny prekryje po dvoch hodinach ,davam si henna a tri indigo
@michaela789 aj mne prekryje sediny
Ja si farbím s Khadi dvojfázovo. Najprv červenú - teda čistú hennu a na druhy deň čiernu . Jedine takto mi to chytá. Inak vôbec , ale som spokojná. Treba si to len naplánovať 🙂
ja som po kryti sedin henou ostala zelena ako anna zo zeleneho domu 😂
mne chytaju vsetky. Mam hnedu orieskovu. Ale sediny mam jemne do cervena - takze mam na hlave skor taky preliv ako jednotnu farbu. Co ma skor trapi je, ze do 14 dni sa mi farba vymyva. Ale mam pocit, ze to je kvalitou khadi (znacka) ktora isla dole. Asi skusim Vonno.
@0silvia0 no podla mna je to skvely vysledok ani velmi nevidno tie kontrasty. Ja s mojim odtienom by som taky isto nedosiahla /tiez som dost sediva- genetika/ A nemala som vobec farbene vlasy, ked som prvy krat vyskusala henu - vysledok - otvorene usta kamosiek a smiech :D Ale tak aspon mi chytilo do oblubenej farby :D
Ty si si pred henou farbila aj amoniakovymi farbami? Mas take neznicene vlasy /teda aspon mi tak monitor ukazuje:D/
@leeo kedysi dávno som si farbila aj s klasickými farbami, ale mne sa veľmi rýchlo vyzmývali a robili mi taký prašivý odtieň, lebo som vždy používala farby s nádychom ryšavej a tá mi na vlasoch nedržala. Ale už cca 10 rokov používam len hennu. A vlasy mám veľmi hrubé a pevné, aj keď dosť prešedivelé. Tá červená mi na nich drží, keď som miešala s odtieňom hnedej, nedržalo mi to takto. Teraz dám hnedej len trošku, 1/3-1/4.
Na šediny jedine dvojfázové farbenie hennou. Ja mám zopár šedín a miešam si čiernu s hnedou, skúšala som voono značku, ale tá sa mi hneď vymyla, používam henne color už 2 roky, ale chcem skúsiť ešte khadi, keď to všetci vychvaľujú
@cicuca pýtala som sa na to kadernícky, ktorá robí s hennou. Vravela, z to ide,al4 možno nie na 1.prvy krát a nie je to hneď ako po chemickej farbe. Šedivý vlas ma inú štruktúru. Nepamätám si akú hennu používala. Bola tak isto balená ako normálna farba, nie prášok.