Krém proti vráskam

actimela
3. dec 2013

Ahojte zienky! Na bud.rok budem mat 30-ku a uvazujem ,ze zacnem pouzivat krem proti vraskam...Kedze uz nie som najmladsia...Budem rada ak mi podla vasich skusenosti poradite nejaku znacku s ktorou ste spokojne....dakujem kocky 😉

katka577
4. dec 2013

Ja mám veľmi dobré skúsenosti s Vichy...

m_ij_ka
4. dec 2013

@actimela eucerin, doliva

stanislavao
4. dec 2013

@actimela ahoj. ja pouzivam kremy znacky Ryor. Vichy by som pouzivala, keby nemali cenu, aku maju. Skusala som aj Nivea, Loreal, Garnier. Kazdy je svojim sposobom dobry a neda sa presne povedat, do akej miery ucinkuju. Raz som mala loreal derma genesis a aj ten bol super. Nivea je asi taka najhorsia z tychto protivraskovych. teraz si chcem kupim zas nejaky loreal - pre zmenu. mozno nutri gold, alebo revitalift. Eucerin ma tiez laka, len som sa este k tomu nedostala a Doliva - co ja viem. nic moc. a dobre kremy su aj Oriflame.

klincek
4. dec 2013

@actimela drz sa znacky, ktoru si pouzivala doteraz (ak ti vyhovuje), len sa poobzeraj po kremoch pre tvoj vek. urcite najdes aj nejaky protivraskovy 😉

miriell
4. dec 2013

Používam Vichy, Loreal, Bioderma - vidím výsledky pri používaní a aj keď ich "vysadím". Teraz skúšam šípkový olej - vraj účinkuje protivráskovo na vrásky, ktoré nie sú hlboké - že vraj preukázaná účinnosť po 4 mesiacoch každodenného používania - tak uvidím po 4 mes. 😉 Pritom mám veľmi citlivú pleť a ako jeden z mála mi nerobí problémy.

victory1
4. dec 2013

@actimela Zalezi od typu pleti..aj 30-rocna moze mat plet s prejavmi akne, alebo suchu...asi ti najlepsie poradi kozmeticka. Ja pouzivam Eucerin s kyselinou hyaluronovou, je v rozpati od 30-50 rokov, neparfumovany /parfumy sposobuju najviac alergii/ a samozrejme bez parabenov..

miska569
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monika386
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanulienkat
21. dec 2019

Mne Vichy praveze nic mepomohol. Je to obycajny krem,len ma dobre promo. Kremy,ktore pomahaju su uuuplne v inej cenovej relacii.