Máte skúsenosti s používaním make-upu Clinique?

janusik45
19. júl 2019

Ahojte chcela som sa vás spýtať či máte niekto z vás skúsenosti s makeupom Clinique Tekutý make-up pre problematickú pleť Anti-Blemish Solutions (Liquid Makeup na nete ho vychvaluju a ja už dlho zháňam nejaký fajn do ktorého by som vrazila tak do 30 eur ale aby dlhšie vydržal hádam.. Mam mastnú problematickú pleť alebo zmiešanú a akné.. Poprosím o radu a ak je dobrý ako si vybrať odtieň keď to vyberám z netu

evitka83
20. júl 2019

@janusik45 neviem, ci konkretne tento som mala, ale za mna vsetky make upy clinique a dior boli super.

amonet
20. júl 2019

Mary kay zmatnujuci je super na aknoznu plet a ani neni taky drahy

lula313
20. júl 2019

Toto je perfektne krycí make up, ale treba ho ešte zafixovať púdrom a vydrzi https://www.notino.sk/la-roche-posay/toleriane-...
Ak však už máš nád 20rokov a problem s akné, tak to pravdepodobne budú prejavy nejakej potravinovej intolerancie.

eliska13
20. júl 2019

@janusik45 chodíš na čistenie?určite ho nekupuj cez net zajdi niekde do parfumérie a vyskúšaj tester.ja som mala Estee Lauder double w ten dobre kryje

ivca88
20. júl 2019

Chod do fann parfumerie a vyskusaj si odtien 😏😅
Ja som bola spokojna. Teraz uz pouzivam len puder. Stačí mi

janusik45
autor
21. júl 2019

@ivca88 myslíš ze keď som sa tam registroval vo fan parfumérii na nete budem mat zľavu aj na predajni? A bude taka cena aká je na nete aj tam?

janusik45
autor
21. júl 2019

@eliska13 na čistení som bola raz a stačilo mi