Ahojte žienky, chcem si robiť gél lakom nechty kedže obyčajný ni nevydrží a gélove nechty su pre mňa časovo náročné. Pozerám však, že gél laky sú drahé, dá sa použiť aj obyčajný lak, kedže mám peknú zbierku? Zajtra by mi mala prísť sada Alessandro striplac, tak som zvedavá. Máte skúsenosť? Vďaka za odpovede.
Nerozumiem celkom ako asi chceš robiť manikúru gél lakom keď chceš použiť lak 🤔
Kolegyne si kupujú gél laky na aliexprese kus okolo 2€, a že je to presne to iste čo dávajú manikerky. 🤷♀️ Na používam teraz leminimacarons a som spokojná.
Ja som používala naninails a išli mi dole asi tak rýchlo ako obyčajný lak...tak som si začala objednávať z aliexpresu a som spokojná. Akurát, že podkladový mám drahší a kvalitný, lebo to ide priamo na necht. Kamarátke takto spálilo nechtové lôžka keď si dávala podkladový lak z ali do lampy tak pozor na to....
@lenkamatkova vyskúšam, diky za tip
Takže dá sa použiť klasický lak.
tiez mam za par centov laky z ali... len este som nepouzila nic :D
@lenkamatkova mne "spalila" nechty aj nechtarka s riadnymi lakmi, cize neviem, ci to bude kvoli ali laku...
@lenkamatkova môžeš mi prosím do ss napísať aké konkrétne gellaky si z ali objednávaš a si s nimi spoko?
Tu začni písať odpoveď...
Odošli
Skús pozrieť rocklack na enii nails - manikura hotova za 5 minut ale potrebujes lampu