Ahojte zienky, prosim vas s akou znackou sucheho samponu mate dobre skusenosti? Kedysi davno som semtam pozivala Amicu, ale vidim,ze trh sa hodne rozrastol..Vasa skusenost? Dakujem pekne
Tiež mám najlepšie skúsenosti s Batiste. Mne ako tmavovláske nezanecháva biely povlak na vlasoch na rozdiel od iných značiek (napr. Amica). Majú ho dokonca aj v tmavej verzii, ale aj klasický je fajn.
Ja pouzivam z avonu a som spokojna. Nezanechava biely povlak.
Tan Batiste je aj v nejakom obchode alebo len na nete ?
Mne kedysi poradila kaderníčka, že vôbec nie sú dobré pre vlasy a že keď už potrebujem niečo také použiť tak si mám kúpiť obyčajnú detský púder, ten si dať na vlasy a dobre vyčesať, fakt to funguje 🙂
Batiste pouzivam aj ja,alebo obycajny DMkovy Balea na tmave vlasy. Aj Dixi je fajn 🙂
@mareka49 moja sestra používa Syos a nevie si vynachváliť. Sprejuje sa na vlasy a hneď zaschne ani nevidno biely prášok a vlasy vyzerajú mega dobre 😜😉
A ten batiste, na tmavo hnedé vlasy ste skúšali? Ako to na vlasoch vyzerá?
@mareka49 ahoj, ja používam Batiste ten mi vyhovuje najviac ale rozmýšľam ze si kúpim obyčajný ryžový skrob a ten si budem sypať na hlavu :D nakoľko to je ta zložka v tých suchých šampónoch :D plus parfem a alkohol, ale keď niekomu nevadí chémia... 🙂