Zhoršené akné pri používaní kozmetiky Larens

niikki03
18. júl 2020

Dobry vecer chcem sa opýtať alebo poradiť uz viac ako mesiac používam kozmetiku LARENS.. Noo nevidím žiadne zmeny.. momentálne mam dosť zhoršenú pleť... uz som s toho naozaj nešťastná .. viem ze plet sa môže zhoršiť ale ja naozaj nevidím žiadnu zmenu . 😞😞

caroline_
19. júl 2020

Ahoj, nerozumiem presne, máš zlú pleť a začala si používať kozmetiku Larens nech sa ti zlepší, alebo sa ti zhoršila práve po používaní ?

niikki03
autor
19. júl 2020

@caroline_ mam problematickú plet vyskúšala som všeličo masticky vodičky od dermatologičky,kožnej, všetku kozmetiku som kupovala v lekárni rovnako aj makeup .. plet sa mi zlepšila a potom zas zhoršila a tak dookola tak mi odporučila známa LARENS vraj mesiac dva a vidno krasne zmeny .. Noo ja zatial vidím len zhoršenie a to rapídne 🤨☹️

zuzka251
19. júl 2020

@niikki03 celkom by ma zaujimalo, ake vodicky a masticky ti dala kozna..niekedy treba vymenit Dr.

caroline_
19. júl 2020

@niikki03 aha , no napisem ti osobnu skusenost, ja som mala strasne problemy s akne,velke cervene bolave pupaky, po celej tvary, hlavne teda lica sanka a aj brada,nesli vytlacit,bola som z toho zufala, teraz mam sem tam par vyrazok ale flaky ostali ...no k veci, chodila som ku kozmeticke na cistenie,a samozrejme ku koznej, ta mi davala masticky vodicky,samozrejme ked som citala na internete tak som mala pocit ze vsetky kozne davaju kazdemu to iste, chvilu pomoze ale akonahle som to dopouzivala tak sa mi to znova vratilo, takze moja skusenost je negativna , pouzivala som aj biodermu,vichy,la roche posay , kopec penazi a v konecnom dosledku je to aj tak iba zbytocna chemia..aj roaccutan tabletky som brala ale to nestoji ani za rec...no co mne pomohlo...najprv som si nastudovala co znamena ked sa mi akne tvori v niektoych castiach tvare, potom samozrejme zmena stravy, to bola jedna z dvoch základnych vecí, tá druhá bola psychika, ja som mala akne na sanke a licach najhorsie, a vtedy som chodila na akupunkturu k jednej pani, a ta mi povedala ze na tych miestach sa odzrkadluju problemy s pecenou, v ktorej sa uklada hnev , a mala pravdu, mala som problemy s muzom, s rodicmi so svokrou, takze dat si do poriadku vztahy a psychiku , pretoze to je zaklad preco vznikaju rozne choroby,a odporucila mi bylinne kvapky Regalen, tie ocistuju pecen, mne zabrali asi uz po dvoch pouzitiach, pozri si aj recenzie na internete...a co sa tyka kozmetiky , ja ti viem maximalne odporucit znacku Purity Vision, kupujem v dmke, pouzivam kvetinove vody,miesto pletovej, kludne aj na doodlicenie,osviezenie,fixaciu make upu atd, dalej bambucke maslo je na akne uplne super, ja si ho davam na noc, a rano mam uplne jemnu plet, taktiez pomaha s ciernymi bodkami, peeling z kavy alebo sody bikarbony si robim, ako denny krem pouzivam aloe vera gel, to je na akne tiez super, ja si objednavam s Iherb,com, ale da sa aj inde zohnat, lokalne tea tree olej...takze tak, ja som stavila na prirodne produkty,moja plet je o 100% lepsia, aj muz mi hovori ze mam taku cistu plet ako roky nie...a teda je to aj lacnejsie...tak ja len tolko, ak ta to zaujima vyskusaj, nic za to nedas .. 🙂 a take ako nefajcit, pravidelne si cistit plet, neist spat neodlicena je zaklad, taktiez by som rada vyvratila mytus ze na plet s akne nemozu ist oleje ...

niikki03
autor
20. júl 2020

@caroline_ Noo ja mam hrozne cistlivu plet skúšala som kávový scrub Mark na akne rovnako aj cajivnikovy olej.. to mi akurát podrazdilo plet .. biodermu.. a podobne produkty mam odskúšané ties aj LR kozmetiku sprej drinky a podobne jedine naco mi to pomohlo boli vlasy 😂 ale aspon nieco tak skúsim este vydržať vraj je u každého iný ten proces hojenia s LARENS ale dakujem krasne za rady aj mi nepomôže toto mozno skúsim nieco s toho co ste spomenula

niikki03
autor
20. júl 2020

@zuzka251 mala som aknemicin 2000 masticku potom nejakú vodičku ktorú mi miešali priamo v lekárni čiže názor Vám nepoviem zinaro alebo nieco podobne tabletky ... Eryfluid roztok , dalacin 1% To je emulzia, Belákne masticku a kopu iného samozrejme polovicu s toho mam doma malo to asi mesačný účinok a zas som sa vychádzala čiže nikdy viac podobne veci ... väčšina je na predpis .. Ichtoxyl masť mi robila dobree používa sa len na noc akurát ze dosť zapácha a farbí a hlavne vysušuje ale to mi pomohlo na zapálene výrazky asi najviac

annamivo
20. júl 2020

@niikki03 mne sa stalo že sa mi neskutočne zhoršila pleť, kozmetička mi povedala nech vydržím, že to sa všetok ten " bordel" zvnútra pleti tlačí von. Tak aj bolo cca ešte 2 týždne som mala pleť desnu, potom to prešlo a mám pleť ozaj skvelú.

ponyevka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mtoth
19. nov 2020

@niikki03 nie je larens ako larens. Ake produkty od nich pouzivas, ako casto? Co bol konkretny pripad, kvoli ktoremu si zacala pouzivat larens? Najdolezitejsie je urcit problem a dat na to vhodne produkty, lebo nespravnymi produktami sa to moze len zhorsit, kedze su to kozmeceutika. Daj vediet😊