Hľadala som detskú kožnú lekárku pre 5 týždňovú dcérku. Na internete mi vybehol kontakt na Janette Rapčanovú. Zavolala som ba uvedené číslo a dostali sme u nej termín, ale zabudla som sa opýtať, kde ma presne ambulanciu. Je jej ambulancia v nemocnici? Tak je to udané na internete. Je to aktuálne? A ak áno, kde približne v nemocnici ambulanciu nájdem?
Ambulancia je na tam ako amfiteáter, resp Bašta café a pôjdete dole tou uličkou smerom k hrubej Bašte na veternú.
@tess123
Ja som našla tento odkaz na detskú kožnú. Ide o to, že či číslo patrí MUDr. Rapčanovej alebo či náhodou po nej niekto neprevzal v nemocnici ambulanciu a tým pádom aj dané tel. číslo.
@marisella2905 no vy máte čislo ma nemocnicu tam mala ambulanciu niekedy my sme ju najprv tam návštevovali...a teraz neviem aká ambulancia tam je
@tess123 Teraz to číslo patrí Kriľovej - tiež je detská kožná v nemocnici. Blbé je, že tam človek čaká podľa toho kto kedy prišiel a že nedostávate termín presne na nejakú hodinu, aj keď ste vopred týždeň dopredu objednaní.
@marisella2905 nie ona má súkromnú kliniku v rodinnom dome pri hradbách...presnú adresu až nepamätám.Ale super rozhodnutie lekárka na úrovni takých je málo nám veľmi pomohla