Pôrod v Banskej Bystrici + pôrodný plán

barbie13
24. jan 2017

Ahojte, termin porodu mam koniec marca 2017, chcela by som sa tymto poradit s tymi co maju v poslednej dobe skusenosti s porodom v BB, ci si robili porodny plan, nakolko vsetky temy, ktore som tu nasla su peknych par rokov dozadu a nic k veci.
Bola by som rada keby som tu nasla nejaku dobru osobku (najlepsie z okolia BB), s ktorou by som vedela preberat rozne temy, nakolko cakam prve dieta a skusenosti ziadne, otazok vela 😀
Dakujem 😘

selena2
24. jan 2017

Tak ja som rodila april 2016 a marec 2014 v bb a nemenila by som.Pôrodný plán som mala pripravený ale nebolo ho ani treba.Pri príchode na pôrod sme so sestrou spisovali do papierov aj moje požuadavky a bolo mi vyhovené vo všetkom.

barbie13
autor
25. jan 2017

@selena2 a ak sa mozem spytat, pisala si si ho sama doma, alebo sa pise s lekarom, kde sa chodi na poradnu? Alebo su na to nejake tlaciva? A mala si aj zazmluvneneho lekara alebo nie? Dakujeem

selena2
25. jan 2017

Pisala som si to doma...Tlacivo k tomu nedali.Trvaj si na svojom pri príchode k pórodu.Ja som aj počas kontrakcii zdórazňovala že odmietam oxytocín aby nahodou nezabudli🙂.Rodila som obe deti pri mudr.Hudecovi.Super doktor.Mám skúsenost aj s doktorkou Vajsovou.Doktorkou by som ju ani nenazvala.Strašna krava.Od tej len preč.

bianka532
3. okt 2018

@selena2 vajsova dosrala mi kyretaz od tej prec

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre