USG bedrových kĺbov u novorodenca v Bratislave cez poisťovňu

alakana
10. sep 2024

USG bedrových kĺbov u novorodenca Bratislava na poistovnu. Boli ste niekto na Kramaroch ?

Dobrý deň, prosím Vás viete poradiť kde aktuálne na sono kĺbov u novorodenca v Bratislave na poisťovňu? O súkromných strediskách viem. Sú tu staršie témy ale potrebovala by som aktuálne kto bol v poslednej dobe. Boli ste niekto na Kramaroch ako to tam funguje? Vraj tam sa dalo ísť na poistovnu ale neviem či ešte stále. Treba sa tam objednávať alebo stačí prísť ráno ? Ďakujem pekne

katarinbi
24. sep 2024

@alakana dobry vecer, prosim podarilo sa vam nieco zistit? Prechadzala som stranky lekarov a zatial nie, tak ci nahodou nemate znalost, ze by to niekde hradili z poistovne. Vdaka

alakana
autor
26. sep 2024

@katarinbi Dobrý deň nepodarilo sa mi veľa zistiť. Ale myslím že na poisťovňu by stále mali vyšetrovať na Antolskej v nemocnici https://www.zzz.sk/zariadenie/332-detsky-ultraz.... Objednáva sa len v pondelok. Pre nás je to celkom od ruky a neviem nakoľko sú vyťažení.Kedze dcéra už mala štyri týždne tak sme nakoniec šli k súkromnej Dr Gerincovej v Šnope za 25 Eur.