Kúria už u vás v panelákoch?
U nás ešte nie a tá je kosa ..
Už 3 dni. Ale mame zatiaľ my osobne vypnuté, nekurime ešte.
BA, kúria. Aj treba, je riadna zima...
Vraj u nas v meste niekde uz ano . My neviem, mame este v noci otvorenu vetracku pri posteli
Dnes som zapla radiátor, kúria v BA.
BA - neviem, stále mám 24/7 otvorené okná
BA - mame vypnute radiatory. Este som vobec nepocitila, ze by bolo treba kurit. V noci sa akurat super spi pri otvorenom okne. Aj deti tak spia.
mam otvorene okna,ale uz mame len 20st, dost chladno na to ze je sept
ja som ešte nezakúrila… ale až cítim… ráno to pustím…
Neviem, ale myslím, že nie. Stále je cez deň príjemne teplo - slnečno 15 Stupňov,, v noci sa super spí, ešte stále aj v noci vetráme.
@anonym_autor
aj u nás už fúria ☺️ šak zima nenormálna 🥶 aspoň mne 😁
V Komárne ešte nie,ale takto pred rokom kúrili už..Ja som sa ale sťažovala, lebo mi tu máme teplo najdlhšie na Slovensku..a prečo platiť za plyn,keď si stačí dať sveter ?
V Komárne ešte nie,ale takto pred rokom kúrili už..Ja som sa ale sťažovala, lebo mi tu máme teplo najdlhšie na Slovensku..a prečo platiť za plyn,keď si stačí dať sveter ?
@popcorn2myska na Slovensku sú strašne prekurovane domácnosti. Keď tu chodia zahraniční turisti oni nepoznajú chodiť v zime v domoch v krátkych tričkách
U nás asi ešte nie, ale ani to nie je potreba. Je slnko, príjemných 17 stupňov, v byte vetrame cely deň.
Kuria :D ale ja mam rada ked je prekurene a mozem aj v zime chodit v kratasoch 😂
Ba Petrzalka kuria
Michalovce začali dnes
@popcorn2myska na Slovensku sú strašne prekurovane domácnosti. Keď tu chodia zahraniční turisti oni nepoznajú chodiť v zime v domoch v krátkych tričkách
@mullerova46 v mnohych krajinách sa začína kurit až keď začínajú mrazy. Jednoducho si ľudia dajú sveter čo mikinu a ponožky na nohy
@anonym_autor Diky baby tak u nás zatiaľ nič..snáď už začnú keď bude zima. Lebo ráno bilo 5st.
U nas v bytovom dome sa este nezacalo. Nastastie na tom byte uz nebyvame, aj s aktualne mini detmi, lebo by ma porazilo.
Inak ked vidim tie komenty s vysmechom typu "pch naco teraz kurit", nie je treba, je prijemne... vidite a potom je tu cast ludi, ktora nechce chodit v mikinach po vlastnom byte ci dome. Napriklad aj ja. Tu pisane ze "mame doma 20 stupnov", a podobne, uprimne, no porazilo by ma. A este aby som teraz mavala pootvarane okna... takze ano ja si rada zakurim ked to ide, rada mam doma teplo, rada chodim v tricku s kratkym rukavom, a kedze poctivo pracujem a zarobim normalnu mzdu, rada si z nej zaplatim prave to teplo, aby som nemusela chodit doma v mikine, ale v kratasoch. A nie, nie sme ani chorlavi ani retardovani, len proste mam rada vo vlastnom dome teplo a nie chodit naobliekana.
@anonym_autor veruže kúria od minulého štvrtku, už je riadna kosa aj cez deň v ZA
Áno, kúria,sestra býva v paneláku a už majú teplé radiátory
Ja tiež už som zapla kúrenie, a tiež neviem si predstaviť, ako môže mať niekto 20 stupňov a byť spokojný,že ako super a spat pri otvorenom okne.🙈🥶🥶 Ja by som zamrzla,a vôbec by som nespala.
U nas v bytovom dome sa este nezacalo. Nastastie na tom byte uz nebyvame, aj s aktualne mini detmi, lebo by ma porazilo.
Inak ked vidim tie komenty s vysmechom typu "pch naco teraz kurit", nie je treba, je prijemne... vidite a potom je tu cast ludi, ktora nechce chodit v mikinach po vlastnom byte ci dome. Napriklad aj ja. Tu pisane ze "mame doma 20 stupnov", a podobne, uprimne, no porazilo by ma. A este aby som teraz mavala pootvarane okna... takze ano ja si rada zakurim ked to ide, rada mam doma teplo, rada chodim v tricku s kratkym rukavom, a kedze poctivo pracujem a zarobim normalnu mzdu, rada si z nej zaplatim prave to teplo, aby som nemusela chodit doma v mikine, ale v kratasoch. A nie, nie sme ani chorlavi ani retardovani, len proste mam rada vo vlastnom dome teplo a nie chodit naobliekana.
@anonym_e88b8c úplne súhlasím,tiež si neviem predstaviť,že budem chodiť ako cibuľa doma a mať 20 stupňov,či spať pri otvorenom okne teraz.
U nás ano ale ešte nepúšťame radiátory
@anonym_e88b8c úplne súhlasím,tiež si neviem predstaviť,že budem chodiť ako cibuľa doma a mať 20 stupňov,či spať pri otvorenom okne teraz.
@jaskolka pre každého je príjemná iná teplota, mám dom, kúrenie si môžem pustiť kedy chcem, prípadne prikúriť krbom, ale my pri teplote 19-20 stupňov chodíme normálne v tričku s dlhým rukávom, prečo ako cibuľa? Leto nenávidím, som šťastná, že je teraz takto ako je, aj v dome pre mňa príjemne. Nikdy nekúrime na 23-24 stupňov, nie kvôli šetreniu, máme dreva do krbu na tri zimy, ale keď by bolo teplejšie, cítila by som sa stále unavená. Ako bonus je to, že nebývame chorí, ani dieťa v škôlke nebývalo vôbec choré. Ja by som naopak nespala, keby mi bolo teplo, máme otvorenú ventilačku v noci. Ved kto chce, nech si prikúri, kto nechce, nie.
Kuria. Len je tazko, ked z 10 to zapnu dvaja... Mali by povinne prekurit vsetci. Ja som zapla, ale samozrejme aj vetram.
@anonym_autor Už cca týždeň nám kuria
kúrime s,i ja zimu znášam ťažko, musíme mať teplo aby som ju v kľude prežila
Kuria. Len je tazko, ked z 10 to zapnu dvaja... Mali by povinne prekurit vsetci. Ja som zapla, ale samozrejme aj vetram.
@martinkatinka Toto je vecny boj. Ale absolutne nevidim dovod zacat kurit, lebo susedia maju radi teplo. Ja sa necitim dobre, mam problemy s dychanim, ak je v miestnosti teplejsie. Radsej si dam tu mikinu. Rovnako na spanie potrebujem vetrat. V noci by som sa budila, ak by bolo okno zatvorene. Aj deti su naucene spat od malicka pri otvorenom okne. Taky dobry vzduch maju, ked rano vojdem do izby. Iba zavriem okno a je vyvetrane.
@anonym_autor Diky baby tak u nás zatiaľ nič..snáď už začnú keď bude zima. Lebo ráno bilo 5st.
@anonym_autor Veď o to musíš požiadať správcu, aby zakúril. U nás to robí domovník.

V KE kúria od soboty