Ako schudnúť z bruška?

miakurka
18. máj 2018

Ahojte, moja najvacsia dilema - potrebujem schudnut z bruska.. da sa to nazvat ako jedna vacsia pneumatika 👎 kedze po porode mi ostalo len to a potrebujem sa ho zbavit. Mam kupene aj gumy na cvicenie, cvicim s nimi zadok, stehna.. viete mi poradit ake su naj cviky na brusko? Nepotrebujem ho mat uplne ze tehlicky, ani moc ploche...

tslobik
18. máj 2018

To by veru aj mňa zaujímalo.....Niekde som čítala,že len čisto z brucha sa zhodiť nedá.....len proste celkovo. Neviem, či je to pravda.

miakurka
autor
18. máj 2018

@tslobik no mne fakt nic nezostalo len to brucho...a chudnut fakt nechcem, skor chcem nabrat trosku svalov... len ta pneumatika ma strasi furt 😈 dufam sa nejake zienky ozvu

renatka100
19. máj 2018

@miakurka ja som jedla oddelenu stravu s cvicila hot yogu, fungovalo to, ale teraz pri druhom nemam kedy chodit cvicit a kojim, no musim sa s tym zatial zmierit...

stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hennyinnsbruck
19. máj 2018
https://www.youtube.com/watch?v=BLxRHdC8ons

Za mna tieto cviky... Narocne zo zaciatku ale zamna mega.

terqa
19. máj 2018

Nemáš diastazu? Pri nej ostáva brucho.... Ale správnym cvičením sa to dá odstrániť, ale to by bolo najlepšie keby si sa poradila s fyzioterapeutom... Lebo nesprávnymi cvikmi si môžeš akurát ublížiť...

tynka1406
19. máj 2018

@hennyinnsbruck idem aj ja vyskúšať. Potrebujem uz s tým bruchom daco robiť.Takze odporucas teda? Ty uz aj vidíš nejake výsledky?

bubulka722
19. máj 2018

Odporúčam aplikáciu ABS Workout, ktorú stiahmes z Obchod Play do mobilu. Dá sa na viaceré partie. Ja mám za sebou brucho a zadok s fakt sa mi týmto cvičením postava krásne vyformovala. Je to na 30 dni. Každým dňom sa cviky stazuju, obmieňajú sa a lepšou kondíciou sa zvyšuje náročnosť. Po 30 dňoch odporúčam začať posilňovať aj hornú časť ako bicepsy, chrbtové svaly a plecia.

igores
19. máj 2018

lokalne schudnut z brucha alebo inej partie sa neda. Ak chces zhodit telesny tuk, odporucam ti sledovat prijem a vydaj kalorii a teda byt v kalorickom deficite cca 10% a do toho ak zapojis napr 3 x tyzdenne silovy trening, to znamena, ze budes cvicit s nejakymi lahkymi vahami ale intenzivne tak ziskas svalovu hmotu a tvoja postava bude krajsia. je to velmi vseobecne napisane, kazdy clovek je individualny a ma svoje telesne parametre ale taka je logika.

este by som doplnil ak tvojim cielom nie je chudnutie tak kaloricky deficit vypusti a snaz sa aby tvoj jedalnciek obsahoval bielkoviny. na internete mas mnoho kalkulaciek makrozivin, takze si vies pekne vyskladat aky typ zlozenia bielkovin/sacharidov a tukov je pre teba idealny.

hennyinnsbruck
19. máj 2018

@tynka1406 teraz to necvicim nakolko som tehu ale naposledy som kazdy druhy den cvicila a behom 3 mes som mala nadherne brucho. Jemne tehlicky.
Predtym som mala vselijake aplikacie a nic. Ale zas kazdemu vyhovuje nieco ine.mne toto😊

miakurka
autor
19. máj 2018

Diastazu urcite nemam, pozerala som na nete co to vlastne je..

@hennyinnsbruck
@bubulka722 dakujem zienky vyskusam, dam urcite vediet 😘

wejky
19. máj 2018

@miakurka
ja momentalne cvicim tento workout ma len 10 min., kazdy druhy den sa snazim

https://www.youtube.com/watch?v=u30ElgGF8yk

a popri tom Jillian Michaela samozrejme dbam na stravu. Zatial fungujem takto treti tyden ale uz vidim zmenu, a aj vaha pomaly klesa pod 60 kg, zacinama som na 62 kg.

nana229
19. máj 2018

žienky 80 % strava 20 % pohyb 🙂 bruško je najmä o strave 🙂

tynka1406
20. máj 2018

@wejky prosim ta a vies poradit ako správne “nastaviť” stravu?

libuska11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
canany
21. máj 2018

@hennyinnsbruck pozerala som si to video, vyzera to dobre, cvicila si aj nieco ine od nej? Lebo som si vsimla, ze ma toho viac na youtube

hennyinnsbruck
21. máj 2018

@canany jednym videom od nej som sa inspirovala - na ruky - inak nie... Hej ona ich ma vela tych videi... Toto je pre zaciatocnika narocne ale ziadne cviky (alebo skupina cvikov) mi nevyrysovala brucho ako tieto.

tslobik
21. máj 2018

@igores To som tiež čítala, že z konkrétneho miesta sa schudnúť nedá. Ale ak to tak zrovna chcem? Ja mám tiež inak veľmi dobrú postavu, ale brucho mi vadí. A inde práve schudnúť nechcem.

diduska777
29. máj 2018

Aj mna by to zaujimalo, som 4 mesiace po druhom pôrode a som na dobrej váhe, som štíhla, len mi trčí brusko, keď sa najem vyzerám ako tehotná a to sa stravujem zdravo bez pečiva, cvičím raz-dvakrát za týždeň ale to brucho nie a nie dať dole :(

salome_01
15. aug 2018

Ahojte ja sa už dlho snažím schudnúť hlavne z brucha. Neviem už ako na to. Už som kadečo vyskúšala a nič. Cvičievam aj no nie pravidelne.

kaja153
14. sep 2018

Ahojte. Lokalne chudnutie neexistuje. brucho aa robi v kuchyni takze strava strava strava. A pohyb. 🙂 drzim palce

aduska0001
27. jan 2020

Na bruško ti pomôžu sed a lech neviem ako sa to píše ale mne to pomohlo