Ako ste schudli a koľko po pôrode?
Čo takto takáto témička? 😃 koľko a ako ste schudli po pôrode (teda nie nevyhnutne po pôrode)?
mohli by sme sa vzájomne podporovať a radiť si, nie? 😉
mohli by sme sa vzájomne podporovať a radiť si, nie? 😉

•
6. dec 2006hallooo hallooo snad všetky nechudnete 😃 😃 😃
0
caute, dnes som chudla len do 18.00 😃.
Neviem anorekticky, kde ste, ci do seba cpete... Kazdopadne ja uz mam za sebou svoju porciu ice cream - Vienetta gastanova, kto ma na vas cakat. Ja po 20.00h neprijmam okrem tekutin uz nic ani v obdobi, ked sa nevenujem procesu chudnutia, takze... Nevedela som, ze to bude midnight party show =-)
Okrem toho ma samocinne a svojvolne vyhdadzuje z netu, tak ked sa tu uz dnes nezjavim, prijemnu zabavu vam prajem 😎
Neviem anorekticky, kde ste, ci do seba cpete... Kazdopadne ja uz mam za sebou svoju porciu ice cream - Vienetta gastanova, kto ma na vas cakat. Ja po 20.00h neprijmam okrem tekutin uz nic ani v obdobi, ked sa nevenujem procesu chudnutia, takze... Nevedela som, ze to bude midnight party show =-)
Okrem toho ma samocinne a svojvolne vyhdadzuje z netu, tak ked sa tu uz dnes nezjavim, prijemnu zabavu vam prajem 😎
certica neviem...menzes zatial nič...ak nedostanem do nedele asi fakt uz kupim test...ale uz tri tyzdne ma brucho pobolieva ako pred menzesom a dokonca som si včera pri sprchovani všimla ako mi z prs vyteka cosi ako keď som dokojila...noooo ale nerobim si zbytočne nádeje..viem ako to bolo keď sme plánovali prvé....tiež som si myslela že už a nič z toho nebolo...vlastné telo ma oklamalo ]-(
snilko, k chudnutiu, teraz nechudni, času dosť po vianociach, keď Paťko dostane boby a napadne sneh... to sa bude chudnúť jedna radosť...
a k tomu druhému, ak to nevyjde, tak pošlem Roliho, nech zaškolí arpiho, ako na to a ešte aj budeš prekvapená, lebo nebudeš vedieť ako a kedy 😃
a k tomu druhému, ak to nevyjde, tak pošlem Roliho, nech zaškolí arpiho, ako na to a ešte aj budeš prekvapená, lebo nebudeš vedieť ako a kedy 😃
certica, som rada, ze si vo forme.
fafa, aaaaaano daj si, lebo si to zasluzis. nespominala si, ze mangel to v mladosti prehanal so sportom? tak ti neverim, ze si knedla! ja totiz nepoznam ani jedneho, ktory by si za zivotnu partnerku vybral buchtu. alebo si prilis kriticka k sebe. hod miery!!!!!!!!
fafa, aaaaaano daj si, lebo si to zasluzis. nespominala si, ze mangel to v mladosti prehanal so sportom? tak ti neverim, ze si knedla! ja totiz nepoznam ani jedneho, ktory by si za zivotnu partnerku vybral buchtu. alebo si prilis kriticka k sebe. hod miery!!!!!!!!
Začni písať odpoveď...

Odošli