Kávová diéta. Pomohla vám?
Ma niekto skusenosti s touto dietkou? Ja ano...velmi mi pomohla 🙂

•
6. mar 2008Dagsty,ty potvorka! 😉 Ked tu budes pisat o takych dobrotach,tak to vsetkym budu tiect sliny a uz je po diete... 😃 Som sa pobavila,ako si si dala za odmenu 😃 😃 😃
0
Ahojte štihlenky...To už keď ste schudli, neprídete pozrieť na svoje spolubojovníčky??hmmmmmmmmmmm :-p :-p :-p
Ja sa nevyjadrujem...ja vôbec neviem, prečo prispievam do tohto fóra, keď nemám nič spoločné s názvom témy!!! :-o :-o
Kávová DIÉTA.... To čo je diéta?????? Ja nepoznám také slovo... Ja poznám jedine: 4o si ešte dám, čo máme dobré, dačo by som si dala...
No a teraz vážne. Ako sa držíte? Ja nijako . O diéte nemôže byť ani reč. Tak si idem dopiť kávu a rýchlo spať, aby som nedostala chuť na niečo čo je v chladničke.
Zajtra idem k zubárke - určite nebudem môcť jesť aspoň dve hodinky - - aspoň dačo...PA😛A😛A😛A😛A 😉 😉 😉
D O B R Ú NO C K U |-| |-| |-|
Ja sa nevyjadrujem...ja vôbec neviem, prečo prispievam do tohto fóra, keď nemám nič spoločné s názvom témy!!! :-o :-o
Kávová DIÉTA.... To čo je diéta?????? Ja nepoznám také slovo... Ja poznám jedine: 4o si ešte dám, čo máme dobré, dačo by som si dala...
No a teraz vážne. Ako sa držíte? Ja nijako . O diéte nemôže byť ani reč. Tak si idem dopiť kávu a rýchlo spať, aby som nedostala chuť na niečo čo je v chladničke.
Zajtra idem k zubárke - určite nebudem môcť jesť aspoň dve hodinky - - aspoň dačo...PA😛A😛A😛A😛A 😉 😉 😉
D O B R Ú NO C K U |-| |-| |-|
Dagsty,cau...Ja som minuly tyzden pisala,ze od pondelka zacinam,len som nenapisala od ktoreho 😃 .Ale aj by som,len ma bolelo brucho a dostala som mrchu,tak som sa na to necitila.Tak niekedy inokedy.A dnes ma zas boli hlava jak kona,celu noc som nepspala. ]-( Tak som slaba jak mucha... :-N
Ahojko alionuska, ono výhovorky sa stále nájdu...aspoň ja ich mám aspoň 20 - že prečo nechudnem od dnes.
Ale dnes mám výnimku, lebo mi ťahali zub a injekcia nezabrala, takže to bolo na živo... revala som jak malé decko...katastrofa. 😢 😢 😢 Takže dnes zase nič z diéty...hi.hi.hi 😉
Pa
Ale dnes mám výnimku, lebo mi ťahali zub a injekcia nezabrala, takže to bolo na živo... revala som jak malé decko...katastrofa. 😢 😢 😢 Takže dnes zase nič z diéty...hi.hi.hi 😉
Pa
Neboj,Dagsty...ved raz pride ten spravny cas!Ja si to hovorim stale.Ale do leta by som si chcela sem tam obliect aj bedrove nohavice a trochu pupok von bez toho aby som nebola fialova od toho,ze nedycham. 😃 Tak asi uz budem musiet zacat.Vcera som nasla moju obruc HULA HOP a dnes ma boli cele telo... 😃 Aj rotana je nastartovana,len neviem kedy budem rotovat...Tak dufam,ze sa prinutim co najskor! 😃
Halooo...je tu niekto? =-)
Ja som sa rozhodla,ze dnes teda opat zacnem.Tak sa mi zda,ze nastal ten spravny cas...a pri pohlade na to cislo na vahe,som o tom uplne presvedcena,ze uz treba nieco robit s tymi nadbytocnymi kileckami.Aspon sa o to pokusim,aj ked len dve tri kila pojdu dole.Lebo "Neuspech nie je hanba.Hanba je strach pred pokusom!" 😉 Pridajte sa niektora...Alebo ste vsetky so sebou take spokojne? 😃
Ja som sa rozhodla,ze dnes teda opat zacnem.Tak sa mi zda,ze nastal ten spravny cas...a pri pohlade na to cislo na vahe,som o tom uplne presvedcena,ze uz treba nieco robit s tymi nadbytocnymi kileckami.Aspon sa o to pokusim,aj ked len dve tri kila pojdu dole.Lebo "Neuspech nie je hanba.Hanba je strach pred pokusom!" 😉 Pridajte sa niektora...Alebo ste vsetky so sebou take spokojne? 😃
Cavik.Teraz som vas objavila a som rada že nemám sama taký problém.Nabrala som 4 kg a neviem čo s nimi.Kedˇ som najedená tak si poviem že už začínam,ale kedˇpríde hlad tak sa tvárim že nič a že dnes sa neoplatí a skúsim to zajtra.Ale tú kávovú skúsim a dúfam že uspejem.Dám vedieť.(čestné slovo).Kedˇ už tak verejne tak hádam to vyjde.Držte mi palce.Páááááááááááá 😃
Caaaaaaute baby. Co tu nikto nechudne?? Joj, ja zacinam v pondelok..uz si to hovorim dost dlho, ale naozaj musim. Velka noc a absolvovanie stedrej svadby spravilo svoje..Musim dat dole aspon 5 kg..
Alionuska...ten pocit s najedenim poznam..vtedy sa dusujem o stosest ze zacnem a ked som hladna..by som zjedla aj klince. Hmmm, takze prida sa niekto od pondelka?? Nech mam nejaku spolutrpitelku..
Alionuska...ten pocit s najedenim poznam..vtedy sa dusujem o stosest ze zacnem a ked som hladna..by som zjedla aj klince. Hmmm, takze prida sa niekto od pondelka?? Nech mam nejaku spolutrpitelku..
Suzie,spolutrpitelku?Ked s tou dietkou zacnes nebude ti to pripadat ako utrpenie.Da sa na to zvyknut.A viem,ze som pisala,ze uz idem na to,len nebol ten vhodny cas.Ale dnes idem do jojky na konkurz a ak ma vyberu,tak chcem vyzerat co najlepsie.Este dnes si ukludnim nervy cokoladkou a od pondelka idem na to.FAKT! 🙂 Takze som zvedava,co na to povies....Pridajte sa.
Ahoj.Bola som vcera na tom catinngu,ale bolo nas tam tolko,ze by sa musel asi stat nejaky zazrak,aby vybrali prave mna...Vraj nam daju vediet telefonicky. :-N Inak aj ja som zacala od dnesneho dna.Lebo som si v poslednej dobe moc popustila uzdu a musela som mat kazdy den nejaku sladkosticku...ale uz nastal ten cas,skoncit s maskrtenim.Leto sa blizi a ja sa chcem citit fit. 😉 Tak som zvedava ci aj opakovane sa mi bude darit aspon 2-3 kilka dat dole...Ak nie,tak liposukcia to isti. 😃 To teda aby som zacala setrit.... 😃 😃 😃 Ale nie,neni to az take strasne. 😉
Aha, no tak drzim palce. A aka to bola pozicia?, ak mozem vediet..No, ja by som chcela dat dole tak 5 kg..aspon aby mi neovisali sunky ked si sadnem 😞 a hlavne pre ten skvely pocit ked ma je menej 😃 Hmm a ty dodrziavas tie pokyny - mam na mysli ze ziadna sol a tak..vsak to kura je bez soli uplne bez chuti. Ja si to vzdy pekne okorenim a vtedy to ma aspon nejaku chut..
Ahojte.Prosíííííííím pošlite mi dietku na maba@zoznam.sk.Vopred veľmi pekne ďakujem. 🙂
http://lesk.zoznam.sk/cl/10170/152151/Magdalena... 😉 ja som sa riadila podla tejto 😎
Dievcence,dieta je rozpisana na strane 3 a 4.Ja som sa riadila podla tej na strane 4 ktoru tam poslala expertka.Inak sol iba minimalne,ked si das do toho salatu ten ocot,tak nemusis vobec solit.Ja som nemohla zjest vajce neosolene,ale taka troska urcite neuskodi. :-N
Inak na tvoju otazku Suzie...Isla som si akoze vyspievat milion do Lyricsu.Ale ved by stacilo aj menej,len aby som postupila... 😃
Inak na tvoju otazku Suzie...Isla som si akoze vyspievat milion do Lyricsu.Ale ved by stacilo aj menej,len aby som postupila... 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli