Kávová diéta. Pomohla vám?
Ma niekto skusenosti s touto dietkou? Ja ano...velmi mi pomohla 🙂

•
24. apr 2009aho.tak.ako.pokračujete?mne.sa.celkom.dari.trochu.boli.hlava.2kgsu.dole.
0
ahojte bbulky, tak po víkende obžerstva som opäť tu :-p v piatok sme boli na pizzu, v sobotu grilovačka..ach jaj..
tak idem na to oznovu, len neviem pre ktoru dietku sa rozhodnúť ale ved sú takmer rovnaké 🙂
apna ja som si dnes ráno zarobila trošku octovej vody, ale bol to humáč :-| neviem ale či som mala dobrý pomer 🙂
tak idem na to oznovu, len neviem pre ktoru dietku sa rozhodnúť ale ved sú takmer rovnaké 🙂
apna ja som si dnes ráno zarobila trošku octovej vody, ale bol to humáč :-| neviem ale či som mala dobrý pomer 🙂
ahojte babulky, tak ja som cely vikend len jedla jedla a jedla, v sobotu sme boli u svagriny, tak som sa ale riadne napapala, vcera sme mali doma oslavu, tak to tiez no a dnes mam z toho hlavu v smutnu, tak tento tyzden, ale este neviem ktory den , zacinam odznovu :-p
vitam medzi nami nove babulky 😉
vitam medzi nami nove babulky 😉
Ahojte,vďaka za privítanie Veselica 😉 🙂 ,no dnes som si kúpila tie bčajíky,aj ten na čistenie som si dala poobede a žihlavový na večer-to sa može len raz denne?Inak som to celkom dobre znášala,obed ma dosť zasýtil-večeru som ledva dočkala musela som jesť až teraz,lebo robím do 18,00,ale iné si tam zoberiem a zjem do 17,00-nemáme tam chladničku,tak som sa bála,že čo na to maso 😃 Evkacka,ty ako?Určite sa ti darilo-ja si idem zaliať čajík :-p ,pekný večere všetkým babulkám. x-)
rejocka aj ja tu,tak dnes som zacala,len ci vydrzim.dnes celkom pohoda.a vy kolko vazite baby?ja mam po porode 20kg navyse,katastrofa.takze mam 80kg.caje este nemam,ale tak som si urobila zeleny a pepermintovy,ale nalievam sa vodou nie cajami.a ked mi uz ide voda na nervy tak dam caj.takze tak
Začni písať odpoveď...

Odošli